CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, October 21, 2009

1st time solekkan muka orang lain.........ngeh ngeh ngeh ngeh

Last Saturday kan.........my sepupu bertunang and minta tolong Zana solekkan dia...keh keh keh....adoi ler...memula tu cam......

"alahai Uda, kelakar ler kamu......Kak long, mana ler reti nak solek2 kan orang nie....solek muka sendiri boleh lerrrr"

Dah dia kata..........bantai jer lah Kak Long.........so, nak tak nak...........memberikan khidmat jugak ler buat adik sepupu yang sorang nie...........



Amacam?..............ok ker..........since Uda nie muka x bermasalah...........licin tulus mulus jer muka dia........senang kerja Zana..........foundation pun Zana tak sapu..........just tepek bedak Miyami guna sponge basah..........dah licin gebusss..............



Ahaks............kasi close up sikit tang mata tu kan.......auwwww..........Zana try main ngan kaler biru & gold and hitam di penghujung mata tu........memula nak letak gark lerr false eyelash....tp coz' kesuntukan masa............so, lupakan jer lahhh............

Ha ha ha......perasan ker..........cam tak balance kan warna mata kiri ngan kanan..........xpe xpe....1st try..........ayat penyedap hati sendiri................

Pasnie ...........wahai sepupu2 ku......if korang nak save cost masa bertunang.........boleh ler panggil kak long solek lagi erk..........F.O.C lagi..........tp xde ler grand cam make up artis tu yerk...........

9 Kata Mereka:

eRiNsZ said...

nak jugak... zana i dah tadah muka nieh

Linda Latip said...

wah menjadik gak ni zana.. bleh suh solek ummeh ghazi pasni..nk g mn taktau la kan..hahaha.. zana leh wta part time :)

Dee said...

cantik gak tuh..kalo boh foundation n fake eyelashes..mesti lg kebaboom!!

☆ lieya latif ☆ said...

WAH CUN2....haa pasni ko leh amik job makeup kan org laa zana....buat2 tambah2 pendapatan....ye la ko...eyelashes awat tak boh, kan ko ade kan....bagi le pinjam sat.....hehehehehe...

umie said...

zana..bestkan make org ni...umie pun pernah gak..make up kawan time dia kawin dan majlis khatamal al quran anak saudara umie...rasa mcm puas je..hehe

neezareef said...

cantik..npk bersih..cuma ko kena highlight utk tulang idung je..lain2 santek dahh...kelazzzzz nyahh..kekekekek

Mama Qaseh said...

Wah tang mata tue santekkk suke sgattt bbnding ngn me yg kedaung tul nk touch up tang mata Yang..
Muka dia memg gebuss kan..bersih jer..

sWeEtdARLinG said...

comey comey comey...

zana member cosway ker? kalo member bak ler nombor member, sebab amy dah start pakai bedak Myami tu, so beli kat Cosway dalam C4 ni jer, tp malas nak jadi ahli...

so next time kalo amy nak beli, pakai zana punya no ahli jer, buleh gitu?

kalo dak, terpaksa ler bulan depan amy register ahli :)

ai said...

Jadi la tu....sweet je nampak. Bleh asah jadi mak andam ni. ngeeeeeeee :)