CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, January 08, 2010

Pengumuman Penting buat Sumer Kengkawan

Maka dengan ini...........secara rasminya ........Zana menutup blog LifeThruMyEyes ini coz' rasanyer dpt byk complaint about blog nie.......lambat nak loading, selalu hang, susah nak comment and yang paling menakutkan about virus......hu hu hu.......walaupun sedih tp demi kawan2.......zana nekad untuk menutup LifethruMyEyes nie......

But

don't worry.........kisah kami, cerita batrice dan merapunya Zana akan tetap boleh di jejaki di our new home sweet home....




Harap ler sangat2 korang menyokong blog baru Zana tu yerk.........and jangan lupa follow my new blog plak yerk....

Salam sayang buat semua.

6 Kata Mereka:

wansteddy said...

tak boleh bukak pun blog baru zanna??

CintamaniszLite said...

InsyaAllah..akak akan folo...
Hrp..zana folo ler blog akak guna nama blog baru ni..hehe..

Hrp2..masalah tu tak timbul dh kat blog yg terbaru ni, ye..

::Leily | Ummi Alya Husna:: said...

salam zana..
umah baru?..
pepon, epi bloggings ya.. :)

nasazfrog... said...

UHH SEDIHNYA.. ABIS TUH NAK TGK UPDATE PUNYA CITA KAT MANA

nieda said...

salam ziarah...
nak pindah rumah baru ker? happy blogging

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)