CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 05, 2010

Turn Adik No. 2 Plak Bertunang

Ahad plak.........balik Tenggaroh........singgah rumah Pak Ngah menziarah.....lepas tu around 2.00 pm gerak ke Tenggaroh 6 plak.............this time...........turn adik Zana no. 2 plak bertunang........tp yang nie buat kecil2an jer...........barang pun x hangar byk...just cincin risik & tunang dan sepasang baju..........tu ajerrr............







Saat cincin di sarungkan.......



Inilah dia bakal adik ipar Zana yang no. 2

















Insya Allah, majlis pernikahannyer pada 6/3/10 dan majlis belah lelaki plak kami akan buat pada 9/5 or 29/5/10 .........jalan terus dua pasang pengantin si adik & si abang.

Alhamdullillah...........2010 bertambah lah ahli keluarga kami.

11 Kata Mereka:

Maia said...

selamat bertunang to adek zana.. pasni kenduri kawen plak..

neezareef said...

cun jugak bakal adik ipo zana..simple je majlis tunang..lg bagus ...nnti wedding wat besar2an skit..

slmt betunang

☆ lieya latif ☆ said...

alhamdulillah ...selamat dah bertunang...bertambah laa lepas ni makcik batrice.....semoga bertambah jugak kazen batrice lepas nie ....

betul ko...bab kamera phone...mmg aku setuju SE jugak yg cantik...nokia pun tak leh lawan kualiti gambarnye.....aku suke henset baru ko zana...cun!!

watie said...

tahun nie dapat kakak n adik ipar laa yer bestnye..

akak x de pun kakak or abg ipar kakakaka sebab kami berdua sulung

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah tahun ni mesti meriah rumah zana dengan kenduri kawin. ialah dua pasang sekali arung naik pelamin kan. boleh ar batrice jadi flower girl

Puan Iza said...

tahniah utk adik zana...selamat bertunang...

Mama Qaseh said...

Tahniah Yang dpt bakal adik ipar yg cunn..Mga bkekalan

norwaninorwi said...

ayu je bakal adik ipar ko...serius ayu...tahniah ye...wei handset ko sama ngan aku cuma color berbeza...apahal masa aku rembat dulu xde color tu pun?xpe la..apa2 hal se mmg best..kualiti tip top...

Dilla Ady said...

jarang ye jumpe bakal pengantin wat majlis tunang simple mimple camni..bagus la bakal adik ipar kak zana nie..

slamat menyambut org baru in the family la eh..

rasp said...

ayu sungguh bakal adik ipar zana...
congrats to ur bro :)

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

meriahnya la raya korang thn ni..ramai org baru...