CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 05, 2009

Kursus di PENANG

Start esok until jumaat I ada course di Tanjung Bungah Beach Hotel, Penang
kursus under Jabatan Penjara........kiranya acara tahunan utk para PA2 yg berkhidmat di jabatan penjara ler nie........last year di Kuantan......and this year.......buat di Penang pulak...
kiranyer ..........sambil kursus sambil cuci mata.........he he he.....xde ler berkarat sangat otak nie duduk terperuk kat dlm opis jer kan........

Flight I kul 8.50 pagi from penang.......transit di KLIA.......and sampai di Penang around 11++ am
So, esok pepagi gerak dari rumah ke airport senai ..........1st plan nak tido JB jer rumah BUSU...tp cam x best plak.....xpe arrr.......gerak pepagi lepas subuh from Kluang.....lagipun around 1 hour jer from kluang tu senai tu......kena ler budak kecik tu bangun pepagi gamaknyer esok kan....hu hu hu....sedih plak pikir nak tinggal dia 3 hari nie.............yelah, lama dah x pergi kursus jejauh nie.......last gi kursus paling jauh pun bulan 4 last year.......ke Kuantan.......kursus yg sama..........utk tahun 2009 nie, 1st time nak tinggalkan dia.......yg kat melaka tu x aci coz' semalam jer kan......xde ler terasa sangat.......nie kalu 3 hari 2 malam..........ada sayu sikit lorrr hati nie.............


Cantik nampaknyer hotel nie.........he he he......ada swimming pool.......kalu ler bawak anak dara tu........puas ler dia splash2 kat swimming pool ngan papa dia sementara mama dia dok dlm class ...........

Bestnyer kalu dpt bilik yg cam nie........ngadap laut........syoookkkk ooo..........cam honeymoon plak kan........he he he...bab2 laut nie mmg laling hubby I suka nie.........auwwwww

17 Kata Mereka:

Qasehku said...

Wah sonoknya Zanna..dpt g course jauh2 tp sure sedeyy sgt kn nk tggalkan ank huhu

☆ lieya latif ☆ said...

best tu zana...jgn lupe pekena char kuew tiow penang, nasi kandar, sup urat, rojak pasembur tau....hi hi hi aku ni bab makan mmg no. 1.....

selamat berkursus tau!!!

.:nhalilah:. said...

bestnyer.. cantik ar hotel tuh.. selamat berkursus..

mama iqa said...

hmmm..pesan jeruk penang buleh? hehe..cam best je kan jeruk buah pala itu! ala..kalau dulu tu ye la kan, pyh nk cari..bagai nk rak pesan itu ini kat kwn2 yg pi jauh2..skrg ni mcm2 dah ade..

pi jauh2 ni kekdg bgs gak..dpt release tensen jap..tp sian plak kalau nk kena tgglkan anak! ke ko angkut bw batrice gak?

Jue ~ mama DnD said...

bestnya zana p kursus kat penang....last daku p penang 8 thn lepas kot..mak ai lamanya....
sure ko melalak nanti dgr sore batrice kat phone...huhu..sure rindu gilos a...
selamat berkursus....:)

maya said...

wah!!! best..best.. hotel tuh cantek.. penang makan memang best.. cendol..rojak pasembur..bak kata lieya..

misti nanti windu kt batrice.. ;)

mama mya said...

kalau kursus2 nie akak x suka sebab x pernah merasa pun hahaha.. company cabok biasa lorr.. tapi kalau kasik pree akak dok hotel tue waaa wiiii bestnye hihihi

selamat berkursus :)

yong ibu chem said...

areatanjung bungah mmg best zana!

ok..selmat berkursus...dan disamping..selamat bersuka-sukaan di penang nanti yeah!

:)

~~ciklinn~~ said...

ha dikk leh lah kau jumpa kak farah.... hehehhe sgt cute okeyyy itu kak farah.....

jgn lupa jerukk utk aku yerkk nanti...hahhhahahha

@tune® said...

pergh..
i like penang so so so much!!!

☆ lieya latif ☆ said...

re : ha'ah zana aku buat kat simpang....senang, budak2 tinggal kat umah....kalo kat kl ni nak buat kene hangkut budak2....sape nak jagekan...leceh disitu...ye ar bukan kejap buat facial....aku buat kat Aini Beuty Saloon...biase2 jek kedainye , tak besar mane pun,tp ade laa sesi vacum n laser muke.. lagi pun tgh ade diskaun produk2...aku siap amik produk satu set lagi dpt harga dari rm300 jadi rm200 jek...laki nak belanje, aku sebat abis2 hi hi hi

psst....ko mesti borong jeruk kat penang kan...aku tau ko antu jeruk...he he he jgn lupe beli kuah rojak mak bee...sane byk!!

Jasfyra said...

selamat berkursus..jgn lupa mkn2 kt sana eh..sedap woo..jeruk pun jgn dilupa..kekekee

As said...

best arrr ko zana dpt p kursus...penang lagi... tp yg x bestnyer nak kena tinggalkan anak ... huhuhu... sure rindu kat batrice kan....

ILA said...

selamat berkursus...

eija28 said...

wah zana....lps mlk ke penang plak....pekena char keuw tiau kat persiaran gurney dekat dah dgn tanjung bungah tu...slmt berkursus!!

Dee said...

sekali-sekala berkursus jauh2 seronok..tp bila ingat kat anak2 rindu..xpe..ni pun sbb kerjakan..selamat berkursus, selamat mkn2..n selamat soping-moping..

neezareef said...

tinggal anak suami skali skala x pe zana..kursus utk kebaikan kan...

slmt berkursus..slmt jln2..slmt sopink2...