CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, May 28, 2009

TODDLER SUPER MODEL CONTEST

STICKY MODE

This entry utk cuba nasib bagi pertandingan

Toddler Super Model Contest

anjuran Mama Aqish
yang berlangsung from
5 May - 28 May 2009.........

he he he....
last minute penyertaan............

Here .........3 gambar TERBAIK from BATRICE

(LiTtLE pInK fLOweR gIRL)

(LitTlE oRAnGe fLOwEr pRInCEsS)

(LitTLe bLaCK & wHitE pOLkA dOT pRIncESs)

Nama : NUR BATRISYA QISTINA
Tarikh Lahir : 23 JANUARI 2007

btw.......syarat lain masuk contest ini , kena jawab 2 soalan cepu emas from Mama Aqish

1) Kenapa saya suka baca blog Mama_Aqish?

kenapa erk?.......b'coz....blog Mama_Aqish bestlah.......kalau x best sure ler I tak suka nak baca......yg penting...........every story about Aqish ada .......when, kita ada anak.......kita akan enjoyed menikmati & berkongsi cerita2 anak2 yg lain from others mama blog.......

2) Kenapa my Princess mesti di pilih sebagai pemenang?

ho ho ho.......sure ler kena puji anak sendiri melangit kan......ha ha ha.......Why Batrice mesti dipilih sebagai pemenang.........because.......my little princess nie mmg ada aura bakal jadi Super Model........ even kurang rambut cam others girl.........tp my little princess nie yg paling comel, cute dan menawan di mata saya.........what to say! every mama akan still lihat anak perempuan or lelaki adalah yg tercantik jika nak di bandingkan dengan anak2 org lain.....but.........itu tak bermakna anak org lain x cantik yerk.........diaorg pun cute, comel,menawan.......tp di mata saya.........SHE BEAUTIFUL than others.......& ini budak sangat banyak ragam & akal.....

DON'T FORGET TO VOTE

BATRICE

*** entry terbaru di bawah !

16 Kata Mereka:

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah..batrice pun masuk contest yek... all d best!! mesti blh menang... ada shot menawan dari mama linda tu..

Hirda Ibrahim said...

cis x aci sure leh memang ni pic cun2..hehehhe
good luck batrice..

weihhh serious cantik dress batrice yg polka dot tu?
mana ko beli?
(wahhh soklan mcm le aku ada anak dara ye x?? hehehe)

Mrs LVoe said...

sha suka pic no 3 coz batrice pkai baju tu cantik. so gojes!

eija28 said...

ooo...batrice pun masuk contest yerk....eija suke tgk gambar yg last tu....

AkMa said...

nice la picture batrice..

Jue ~ mama DnD said...

semuga batrice menang..vote pic number 3..baju polka dot tu mmg cuns..

As said...

hmm... caiyok.. caiyok batrice.. semoga menang ya....
sakan posing itew anak dara

U-jin said...

alor2 comeinye fotogenik ler anakd ara ni..

mama mya said...

semoga berjaya memenangi toddler super model contest... :)

Ayumieza said...

wah batrice pun masuk jugak ye hehehe bukan main melaram lagi ye dengan gaya yang mengoda you!!!

rasp said...

amvoi cute nye batrice nie..
suka gambar dia pakai sunnies tu..
all the best batrice!

ILA said...

aku sungguh teruja tgk gambo no.2 tu....baju munge2 + spek itam!! cam model kanak2 betul... gud luck babe

oli said...

aunty harap batrice jadi juara
go go go batrice go

-:- Zafran BabyAndKidsCollections Enterprise -:- said...

Gud luck and all the best yeaaa.. :-)

Eazyshop2u said...

All the best!!

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived (25 May) POLO Club for Boys! Other brands OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily, NEXT, Tommy Jeans also available...Grab yours while stock last!! TQ

idura said...

Salam tuan rumah....
Canteknye anak dara... Comel giler batrice.. 50% da dalam tangan nak menang contest tu... Caiyokkk.. Muah kat Batrice... =^.^=