CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 01, 2009

Pepagi Isnin Dah Sakit Hati

tensionnn ok........pepagi Isnin mood I dah x ok.........

dah seminggu machine fax I yg buat kerja selama nie bercuti......roller dia problem...so, everytime faks masuk...sure jammed........so, antar pi baiki........and masalahnyer.....
machine faks contract yang di antar oleh supplier jenis abad ke 15 .......
udah ler.....pakai kertas roll tu.........pastu tak auto cut.........giler weiiii..........
dah seminggu I praktise cut paper faks ok..........bukan sikit2 plak tu faks masuk tiap2 hari.......

So........jumaat lepas b4 balik........i off line machine faks tu........
coz' pikir pagi Isnin x mau masuk kerja ngan serabut nengok paper gulung2 kat machine faks tu .........

tup tup tup..........pagi Isnin masuk camnie.................

huuuwaaarggghhh.........sapa x mengamuk ooo pepagi...........nasib boss outstation minggu nie......kalu x, ngan boss pun ngikut mengamuk...................



Gini ler rupa machine faks abad ke 15 yg supplier antar utk perkhidmatan sementara.......

giler aaaa..........kalu ye pun nak untung lebih.....agak2 arrr bg machine faks ganti.......
mana ada guna lagi dah machine mcm nie....................

rasa cam nak hantok jer machine faks tu biar kasi berkecai............

See.........after bertungkus lumus i cut sumer paper2 tu.........
pastu.........bukan ler surat penting pun.......
just pemberitahuan from AG yg claim dah masuk.............

pelik arrr........kata dah guna e-maklum thru sms or email........but still dok nak membazir hantar thru faks .........buat apa..........bukan diaorg masuk file pun lepas tu.........jadi draft paper jer...........

adoilerrrrrr..................

Memang spoiled mood pagi Isnin tau...............

13 Kata Mereka:

abah along said...

hahahaha..............kesian .....
beli le yg baru....4 in 1 dia serupa
fotostate aje...tak yah gulung2 ..hahahah

Jasfyra said...

cian ko zana.yg org mengefax tu pun 1.cam ko ckp email jela kan.kata skg ni nak paperless..ish3

Ena said...

ekekekek zanna..
kaler fax pun dah kunen... HARUS tuko tu ihiks

neezareef said...

mak aih..
tensionnye zana..gila byk kuar gituuu..
npk gaya btl kata ena tuh
bos..nk fax baruu..keh keh

☆ lieya latif ☆ said...

pergh...kalo aku pun mau urut kepale nieh....mintak yg baru le zanna....ko jage pengarah kan so ade hak minta yg baru...aku ni pun dpt fax mesin sendiri.....takde share ngan sape2 pun....he he he he...aku mmg mintak ape yg jadi hak aku....hi hihi lepas ni nakmintak set sofa plak....hahaahahah.....tak sedar diri tul

Dee said...

aiseh..yg ni zaman tok kaduk nyer fax...mmg ar sakit hati..sabar eh zanna..kan best kalo company ko buat fax masuk terus kat email box..lg save cost kan..

As@Aza :) said...

siiiiaaaann zana...kalau haku tgk bender ni pun haku ngamuk ;)...

dah boleh guner email, sms pun still nak faks jugak eekk??? macam tu jugaklah yg kami hadapi di sini...kononnyaaa tak percaya dgn teknologi moden sekarang...so..gunakanlah semua alat komunikasi yg ader...itu kira oklah tu faks jeeerr...kalau dia guna posmen hantar surat selai dpn btg hidung kiter lagi tensen kaaannn???...hehehehe

Mama Qaseh said...

Waaaaa kalu sya harusss mngamuk gak Zanna..Sbo jer laaa Yang oiii huhu

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

huhu...tension giler babas....awaitla mcm tu.... melampau tul..kalau akak pun mmg bengang...spoil mood... apa2 pun hope hari ni dah ok.. :D

As said...

Zana... kalo aku mau tensen 1 ari kalo jadi cam ni.. dulu kami opis pun pakai fax machine camni... mau aku rasa nak ketuk jer... mujur dah tukar baru.. ok la...
mmg spoil tul kan... Monday lak tuh... huhuhu....1 ari kejer nyusun kertas tuh jer la erk....

~~ciklinn~~ said...

hadoiii dik kalo aku pun panas hati dik..dah lah isnin ni org kata monday blues hehheheheh

ko tgok mesin fax aku lak tgok towel2 yg bertarabur(aisy muntah mlm tadi 2 kali..... huaaaaaaaaa byk giler nak basuh hari ni... huhuhuhuhuh

oli said...

zana...sabaor noh...u punya fax muntah kertas...i punya fax dari pagi 9 pagi sampai sekarang tak boleh fax-fax...astik dok resend pun tak lepas...geram...macam nak campak fax mesin tu ke dinding...

mama mya said...

mak aiii manyaknye!!