CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 24, 2009

Birthday Treat

Ngeh ngeh ngeh.............mlm plak............my FIL bermurah hati nak menaja birthday girl makan kat Pizza Hut.........jadi ler kan...........thanks ayah !

*** Apit & Tina ......Apit baru gondolkan kepala sekali ngan si Sofiyah........***


*** Happy Birthday Mama ............***

*** Penaja Birthday Girl ***


*** Batrice yang x berapa nak sihat lagi .......suruh gambar berdua ngan nenek dia pakat tarik muka masam. NO MOOD !***


*** Sofiyah yang dah botak ***

Act Zana mlm tu mmg dah x sedap badan dah..............dah gigil2........tekak dah perit........kepala pun dah pusing2.........tp gagahkan gark ler diri coz' dah ada org nak velanja kan..........harus ler........sakit2pun jadi sihat kejap..............hu hu hu hu

Esoknyer masuk opis gark.........gigih..........yelah, cuti dah makin susut..........lagipun, pagi tu rasa kuat sikit lepas telan panadol activ fast 2 biji malam nyer tu........berpeluh2 I tido even dlm air cond.........balik dari makan2 tu terus flat ......x sedar diri...........tp.....dlm x sedar2 tu........rasa gark ler ada tangan budak kecik yang dok urut kaki mama dia guna minyak kapak.......keh keh keh....nyibuk betul.......xpe lah.......ilang sikit sakit mama awak sayang..........


and.........thanks to kak iena and pn norlia.......ngeh ngeh ngeh.....rezeki birthday girl.



*** cake from kak eina***

*** coklat from Pn. Norlia ***



Last sekali........ehemmm...........pose manja Birthday Girl yang x sihat...............

ahaks..........HAPPY BIRTHDAY TO ME .......again!

14 Kata Mereka:

eija28 said...

syoknyer ko mkn kat pizza hut....ala cian besday girl x der mood yerk....byk betul cake ko dpt zana.....

neezareef said...

npk muke batrice yg monyok tu ek..alahaii...

ai said...

Mmg musim la skang ni. mcm aku ni lagi le merana. dah le payah nk sembuh! huhuhu

~kuar dah gigi keliwon sebeday girl ni! :P

As said...

sian batrice x sihat...untung ko zana.. FIL belanja mkn masa b'day ko... pizza lagi... sedapnyer cake ko tuh... best.. best...
hmm hopefully batrice cepat sembuh

sis_nita said...

zanna,
akak tak teruja nengok menu ko..
tapi..
akak suka nengok gigi ko..
pinjam blehh.. :P

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

sedapnya xtvt mkn2...tak sihat terus jadi sihat yaa...hehehehe....lahai zana...ya ker muka tak sihat tu??? tgk cam bersemangat waja je... :D

Dee said...

happy belated birthday zana!!

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu zana...walau demam tapi dah ade org nak belanje rugi tolak kan....keh khe keh sebat jugak laa...

wei terliur tgk kek yg comel2 tu.....sayang plak nak makan kan....cute sangat...

anatahir48 said...

Salam Zana, hepi sebeday..wahh..sonok FIL celebrate sama. Kak ana tak sempat nak rasa kemesraan FIL :(

Big Mamma Bukhari said...

salam zana..
best tu.. makan2 di pizza hut.. ur fil yg blanje.. batrice x ada mood nak bergambr ye? x pe, dh sht nanti posing baik punya ok!!
samalah.. kalau anak2 kak t demam.. x leh tdo punya.. sebab kesian kat diaorg.. panas .. panas.. panas.... cam lagu indon tu lak aaa... :-)

Mrs LVoe said...

zana demam ker? jaga diri yea

mrs khairul said...

pesal muka beday girl yg xsihat tu mcm org sihat jek aku tgk..cunnnnn...

ko mesti menantu kesayangan kan zana..kan..kan...hahahha

get well soon batrice..& ko gak zana..jaga kesihatan..kalo dah mak sakit nnt sapa nak jaga malam..lain lah kalo en. hemlin jenis jaga malam anak sakit...kalo hasben aku...zzzzzzz...

mama mya said...

bestnye FIL velanja makan hihihi... semoga zana n batrice cepat sembuh

Mama Qaseh said...

Rezeki tue nmanya Yang..
Btuah dpt FIL n MIL yg sporting camtue..siap bwa celebrate lagii menantu ksayangannya kan..
Cian org demam tue tp muka maintain vogue yang..
Kalu sya time demam haruss muka cam org bru pas bsalin huhu