CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 23, 2009

SELAMAT HARI TUA !

Happy Birthday to me.............yang ker ..........mmm...........27 tahun.......alamak, 3 tahun lagi dah 30............misi harus di teruskan......

Sila ler wish happy birthday to me yerk..........kalu nak bagi hadiah pun.........silalerr........tp I malu ler plak yerk........ada ker peminat nak kasi hadiah nie........perasaan artis plak.........huuuaarrrrggghhhh !!!! larikkkk

Wisher for me :-
mmmmmmmmmmmmm........BIARLAH RAHSIA !

DOAKAN KAMI BEREMPAT PLAK TAHUN DEPAN ERK !

27 Kata Mereka:

mamanoa said...

wahh..muda remaja lg...sronok..eppy bufday zanna....
smuga pnjg umo..murah rezki(kayo duit..kayo anak gak....) ahaks....

kiter nk nambah ni...tggu imran ckup 2thn kut...

elly @ suely said...

happy besday zana! adakah aku org pertama yg wish di sini? besnyeeeeeeee... kena dpt adiah nie hahaha... terbalik la... ape pon... semoga dmurahkan rezeki n panjang umur insyaallah...
tua setahun je dr aku ek hehehe, aku insyaallah 25 jun ni genap 26 tahun... wahhhhh sm bintang lah kite... ade kah persamaan antara kita? kwang3x.... hehehehe... happy birthday again zana!

mama mya said...

happy besday zana.. semoga panjang umur n di murahkan rezeki.. amin

oli said...

muda lagi tu...masih ada 3 tahun baru welcome to da club 30...

happy birthday to zana...semoga zana happy selalu dan sihat selalu...dan tahun depan jadi ibu kepada 2 orang anak (3 orang...mana tau twin kan kan kan )

malam ni kerja kuat-kuat tau!!!! hehehehehehehehe

sis_nita said...

okehhh2..
sediaaa.. mulaaa..

epi besday 2 u..
epi besday 2 u..
epi besday to zana..
epi epi selalu..

yuhuuuuuu.. selamat hari lahir yang ke 27 tahun..

semoga bertambah umat, okehhh.. hakhakhak..

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei dear!!! semoga bertambah ceria menghadapi hari2 yg mendatang

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

happy birthday zana!!! ni wish kat blog lak.... hehehee...doa utk berempat??? InsyaAllah...semoga termakbul impian korang utk berempat next year... work hard ok!!

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

hepy besday zana..walopun semakin tua tapi mantapppp gitu..
isyallah tahun depan buken berempat tapi 7 gitu..twin kuasa dua...keh3..

Mrs LVoe said...

happy birthday!!!

neezareef said...

happy besday zana
semoga diberkati selalu amin

Sham Ummi Echa said...

hepi 27th besday zana!! muda belia lg ko nih.. aku ni da tua bangka tp jiwa tetapp muda...hahahha..

Mama Qaseh said...

Hepi Birthday My Dear..mga d pnjgkan umur..dtambahkan rezeki..dn mdah2an Batrice akn dpat adik lelaki pulak yea scpat mgkin..Aminn

atty's said...

happy besday zana!

intanz said...

Selamat hari tua Zana! eheheh.. tua ke?? tak tua laaa.. hahahah... lom 40 lgik...

As said...

Happy B'day Zana.. Moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki....

Jue ~ mama DnD said...

eppy beday zana..muda lagiks... zana..beday zana same date ngan dalila a.. so ada harapan ker pat present dr beday mama ...hehehe

liwaniel said...

happy birthday zana..semoga panjang umur murah rezeki...

Mama-Danish & Sarah said...

happy birthday zana...semoga mendapat apa yang dihajati..

Ena said...

epi besday 2 u!
epi besday 2 u!
epi besday 2 zanna!
epi besday 2 u!
~moga dipanjangkan umo
~moga dimurahlan rejki slalo
~moga cepat dpt adik buat batrice ihiks...

niza said...

happy bday zanna!!!
insya allah impian tuk menambah ahli dlm keluarga akan tercapai...hehehe...

CINTAMANISZ Lite said...

Hepi besday mama batrice. Semoga ceria2 selalu yek.

Akak pun dulu terpikir gak..camne laa aku bila dah start umur 30..upenya, takde mende sgt pun kalo kita jaga kesihatan.

Jgn risau dengan usia sebab kita nak tengok anak kita membesar..jadi usia kita pun kena laa menambah..hehe. Semoga dipanjangkan usia ye, Zanna. Amin.

D.O.U.B.L.E...S said...

Happy B'day Zana.. Moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki....nie siti nak jemput dtg umah 5hb july nie siti nak buat besday aiman.....dtg yek..nanti siti kasi alamat...

nasazfrog... said...

hepi bezday to u zana.... ala muda lagi tu,,, jgn takut awak kan nampak awet muda lagi tuh.. semoga perjalanan hidup mu sekeluarga di berkati tuhan. amin.

~~ciklinn~~ said...

hepi besday to2 u.......

semoga pjg umur murah rezeki n ramai anak... hheehhhe

huhuhuh oklah tu dik lagi 3 thn nak ke 30... akak ko ni lagi sethn 30.. huaaaaaaaaaaaaaaaa

Mummy Dasy said...

Happy B'day
semoga ape yg dihajati tercapai & diberkati selamanya

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy besday adikku cayang.. semoga impianmu nak berempat tahun depan di makbulkan.. amin

Big Mamma Bukhari said...

salam zanna..
selamat hari jadi for u.. siang hari tadi dh tulis panjang lebar kat bahagian komen ni.. tp line tenet kat opis x brp nk stabil pulak.. ni sambung kat rumah pulak..

semoga zanna terus dilanjutkan usia, dimurahkan rezeki dan berjaya di dalam hidup.. bahagia bersama family di dunia dan di akhirat sana.. insya allah.. amin..

keje baik2.. u take care ok..

muah!!

regards,
kak t..