CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, June 22, 2009

FATHER'S DAY KAMI

yeehaaa........HAPPY FATHER'S DAY to my Laling Hubby.............

semoga Papa terus jadi Papa terbaik buat Batrice dan insya allah adik2 Batrice.........insya allah, amin

We'll celebrate kecil2 jerr....tu pun kat rumah jerrr............dengan penuh semangat I buat kek coklat kukus resepi neezareff.......thanks neeza............mmg moist and sedap........cuma zana terkurang letak gula jer...........tu yang ala2 manja jer manis cake tu........but it small matter lerrr.....lagipun Laling Hubby ku itu allergic ngan M.A.N.I.S nie............

Taaaadaaa.........nielah cake coklat kukus hasil tangan I ok.............yang penting Laling Hubby suka...........

dan...........aksi2 seterusnyer sure ler aksi2 anak darakuu yang kemaruk makan kek mama dia..........sibuk nak kek nak kek...........amik ko..........mama dah buat, sila ler perabih yerk !

siap termenung nengok sudu K! ntah apa yg dia pikir pun x tahu ler ............

"sedap tak?"

"edap mama!"

Itu ajer celebration kecil2an Father's Day utk Laling Hubby. Hadiah? ..........tunggu mama gaji erk Papa! ngeh ngeh ngeh...........

Ngeh ngeh ngeh.........jom layan video blues !......idak lerr......cuma Laling Hubby ku yang jadi backdrop tu seksi sikit........dia mmg camtu kalu kat umah..........lagipun, now pun panas kan.....I? x yah ler nengok........lagi seksi dari cik abang I tu.......ngeh ngeh ngeh....

Happy Papa's Day

sorry lah yerk.........korang kena pusing sikit arr kepala memasing tu nak menghayati video nie.....lupa nak setting awal2 daaaaaa

10 Kata Mereka:

Puan Iza said...

wahhh....zana buat kek coklat....cayalah...nampak sedap jer...batrice mkn banyak yea...

kami pun sambut father's day biasa2 aje...dgn cuppies yg kiut2....order je tak buat pun hehehehe....

p/s : zana, jom undi haikal B 0021 kat sini

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html

tq...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

zana terliur akak tengok kek coklat buatan tanganmu.. dah ler harini akak puasa tau..

akak pun tak sambut hari bapa ni. pi makan biasa2 jer..

p/s thank sebab vote emily, tapi rasanya kena vote kat entry lagi satu la .. macam link yang iza tulis tu.. btw.. jangan sedih sebab batrice tak terpilih yer

mamaEsya said...

wah, bestnya kek... terliur tengok...hehe

As said...

amboi... bestnyer... ader bini ko zana... rajin ko buat cake for hubby laling ko... kalo aku la .. terharu... amboi.. batrice mkn cake x hengat....
sedapnyer nyer cake tuh.. yummy...

neezareef said...

wah zana...terharu nya aii bila ko sudi try resepi yg aku tyangkan hr tu..jd kek father's day plak tuh..

amboi model seksi ptg kek..wakakakka..

pstt.tumpang iklan

jgn lupa vote for afiq
dekat sini
http://adihasy.blogspot.com/
code : A0018

tq

sis_nita said...

weiii..
oderr blehh..?
seriess niii..
gebuuu giloss arr kek kamooo..

Mama Qaseh said...

Ermmm nyum nyum..terliuq2 tgk kek Zanna tue tau..cm sedaaap jer tgk Batrice mkn sure laa tue shingga tmenung pdg sudu lgii hehe..

rasp said...

bertambah2lah sayang hubby & batrice kat u, dapat makan kek hasil buatan terchenta gitu...

nak skiiitttt...

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

ala...tadi kan dah tulis..tak kuar lak komen akak...ish....zana...ko ni mmg rajin la buat kek coklat kukus ni...terliur akak tgk tau.... nampak menarik sungguh... cuma satu je nak tanya ko ni... berapa jam ya ko kukuks kek tu?? sbeab akak tak pernah buat yg kukus, biasa bakar je... tgk cam senang... kalau ada masa nak la try pulak..

Sham Ummi Echa said...

hepi fathers day to papa batrice..
wah zana..kenmain rajin lg ko..siap wat kek lg..aku ni harammm nk wat sndiri.. mkn jer tau.. dasar pemalas kan..

msti hubby ko bangga dpt bini rajin cam ko.. cooi plak sian sbb dpt bini pndai perabih duit je..hahahha