CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, June 10, 2009

Lari-lari Tepi Pantai

Kesinambungan dari splas2 di Tanjung Leman .............jom layan video anak dara tu berlari2an di tepi pantai......sambil papa dia sibuk ajak mama dia berjogging.......POYOSSSSSSS

video

yessss............berat Zana mendadak naik lagi...........asyik NAIK jer.......bila nak TURUN pun x tahu lerrrrr..........hopefully, start rejab until syawal nanti, Zana dpt turunkan berat zana.......hu hu hu hu.........kalu x, harus beli treadmill machine cam Ciklinn ...........he he he he........

Best gark kan kalu dpt jogging tepi pantai petang2 hari.............everyday pun Zana sanggup.......kalu ler rumah kami depan pantai.........kan besttttttt..........papa..........proceed arrr...nanti tua2 duduk kat Mersing..........he he he he.........kita hanya merancang...........tuhan yang menentukan.......

sapa nak join........sila angkat kaki ok!!!!

17 Kata Mereka:

U-jin said...

alahai...joding ngan dady yer..wahaha

ratna said...

zana, dulu kami ada ler threadmill tu.. tp disebabkan bz buat keje dan buat keje rumah, tak sempat nak jogging kat threadmill tu. so, threadmill jd gajah putih atau hiasan semata-mata. jd, kami puasa jer utk turunkan berat badan.

oli said...

i pun teringin ada villa di tepi pantai...pastu petang-petang jogging...mesti berat kita tak naik kan...

bulan puasa berat badan saya confirm naik sebab buka puasa tu makan macam orang kebulur...hehehehehe...tulah tak boleh harap bulan puasa....

zana ada try yang SIY yang kat blog kak red tu? saya tengok harga boleh tahan...hehehehehe

kita ni rasanya dah susah nak turunkan berat badan dengan cara sendiri...kecuali kita ke pusat slim tu...tapi saya ni memang jenis berisi dari baby lagi...hehehehehehe [pujuk hati sendiri]

kalau ada rezeki 2nd anak, kita kena pulut kasi susu badan...sebab dengar kata bagi susu badan berat badan tak naik...betul ke?

eija28 said...

wah bestnyer jogging2 di tepi pantai.....zana try ler mkn JUST MATE 5......eija mkn byk gak berat bdn turun.....

☆ lieya latif ☆ said...

bestkan lepak kan pantai....hemlin ngan batrice ni mmg pencinta alam laaa zana...ni leh geng ngan bapak mertua aku...tiap2 ari dok mengadap pantai tu...tak kuar tak boleh...bising jek mak mertua aku membebel....he he he

ckp pasal berat badan ni mmg laaa...kalo tak jaga pemakanan mmg cepat jek naik, kdg2 tu tak berkaitan ngan makan pun, tapi berkaitan ngan hormon.....gi laa check...mane tau ade kaitan.....lieya ni pun plan nak ke 3 ni pun still on diet lagi...kalo tak cepat jek boncit perut ni...siap lee jadi mangse ejek si mia....he he hehe

rasp said...

sis, i nie body uish..ngeri tgk..very the blue hippo gitu... mmglah harus buat sesuatu tapi asyik dok procrastinate je tau...
uwaaaa dpt slim cam u pun jadik lah...
neway, sis, mmg elok lah kita jaga kesihatan kan sis...

Ena said...

mama nye tak berlari2 ke ekeekke

Dee said...

hahaha...biasalah zanna..keje kita duduk je..pastu makan..mana x naik..sonok kan kalo dpt dok tepi pantai..hati tenang je..

~~ciklinn~~ said...

kalo aku pun rajin dikk joging2 tiap2 hari kat pantaii sgt2 fresshh kan...

hehhehhe beli dik jgn tak beli.... beli jgn tak beli... tpai aku dah seminggu tak pijak benda tu sbb pening pale lah

As@Aza :) said...

bercanda di pasiran pantai eeekk?? bestkan kalau rumah dekat pantai...kak aza pun sukeerr dok kat pantai... ;)

zana...bab diet ni memanglah menguji kesabaran...kalau terleka sikit...mencanak naik...nak turun susah pulak tuuu....kener kuat semangatlah ;)

.: Leen-Awie :. said...

lari2 tepi pantai...
best woo...

CINTAMANISZ Lite said...

Wah..plan nak dok Mersing? Tiap2 minggu leh pi Tioman cenggini, kan? hehe..

farah amoi said...

uiikkksss..
ko kena jogging kat pasir kering...
pasir basah x aci....
kat pasir kering baru mcabar...
nape berat badan ko mdadak?
selera makan ker?

Emy Omar said...

Bestnye kalau dapat jogging tepi pantai kan..udara bersih..ha zana,cepat la beli trademill tu,akak ni pantang le aku nak naik benda alah tu ada je penumpang nak naik sama..so macam mana??Bila la dapat menggunakannye??hik..hik tu ayat selamat kalo hubby bising benda alah tu tak berguna ha..ha

Ira Maya said...

laju gak batrice ni berlari.. kejar jgn tak kejar..

samalah kita zana.. berat asyik naik je.. nk turun bila ntah..

Mama Qaseh said...

Hehe tkyah tggu jogging tepi pntai yang..kalu dh da ank ni nk jogging keliling rmh pn harusss laa berchenta le gamaknya kan hehe

mama mya said...

kalau umah zana tepi pantai akak tumpang tido yer hahahaha nak jogging sama2 ngan batrice kikiki