CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 08, 2009

1/2 DAY & BERDATINGAN

Act............semlm i amik 1/2 day........nak settle kan urusan lesen i tu...........ampun2.....expired 1 hb.........semlm baru terkedek2 nak amik gambar and renew.........keh keh keh...........benda2 camnie, mmg i tak leh buat sesorg...........sure nak heret laling hubby sekali........nak manja2 ler kengkonon kan..........padahal, pi jer tempat i belajar dulu, bg photostat i/c, bg lesen tu and bayar RM40 (charge perkhidmatan + renew utk setahun) dah settle.........he he he....ngengada lebih.......laki sendiri, suka hati lah kan............insya allah, by this saturday........lesen full tu dah siap......he he he

*** korang abaikan muka ketat laling hubby tu erk....dia kalu suruh gambar mmg camtu..........menci tau.....dulu time cintan cintun, pandai plak pose hensem....la nie dah lupa step yerk papa ***

Lepas urus lesen i, pi makan berdua2an ngan laling hubby.............gi makan jer..........pastu balik umah MIL amik Batrice, tp tak balik terus coz' laling hubby nak nengok kerja2 @ site dulu check bebudak dia buat kerja...........i plak layan batrice dulu and mandikan dia.......senang nanti terus boleh balik umah...........

*** PEACE from abg Abid............***

*** camtu ler rupa menan dia.........***

*** wif nenek ...........giler sopan anak dara tu pakai dress ngan suar 3/4 ***

*** tgh nengok apa agaknyer.....keh keh keh....siap duduk bersimpuh......sopan sungguh gadis melayu terakhir nie ***

Lepas mandi kan dia........dlm kul 5.30 baru gerak balik............ tu pun x terus balik umah, gi bandar lagi dgn alasan nak tapau Big Apple...........big apple lagi......mmg hancus ler diet i ........singgah guardian plak cari Weight Gain laling hubby pastu gi Watson cari i nyer Olay cream........kat guardian mahai.......RM43 kot.........kat watson baru RM34 ...........nak lagi murah @ Pacific - RM30 ......tp kalu dah masuk sana, pukul baper plak nak balik kan...........

(korang jangan pening2 plak erk bila bc yg i beli weight gain tu......act, now.......i buat auto publish every day......2 entry 1 hari........so, tarikh sebenarnyer ialah hari selasa lepas ok.......bukan semalam .........rabu yerk)

22 Kata Mereka:

Sham Ummi Echa said...

besnya g dating.. da lama x wat nih.. skang movie citer apa yg bes ek.. nk g tgk wayang ler

Puan Suhana said...

batrice mama awk kan p dating x bw awk ...hehehehe...

ko tlambat renew aku plak poyo je p pej pos sekali tgk lg sebulan br "mati" keh keh keh..dah alang2 aku beratur aku renew je la......

neezareef said...

wah2...gitu la siap datingan..

niza kalo mls keja gitu..ajak hubby dating tu yg leh dating time keja..ahahahha...

MAMA IQA said...

wah..big apple lg ye menu ko zana..
hehe..sedap kan big apple tu..gebus je rase..skali ngap bape ketul dh abis kan..mcm tak perasan plak cpt je abih. hehehehe...

Jasfyra said...

dating..hehehe..menda wajib aku ngan hubby gak tuh..
zana, aku pon apa2 hal kan, mesti nk ajak hubby sekali..kalo dia xde rasa xreti nk wat..hahahaa.ngada2 kan

rasp said...

kita bagi jek alasan apa2 pun, asal leh dating ngehehehehehe...

ai said...

sonok la tu! dapat lesen penoh...hihihi..lesen aku dah tua dah zana. dah 13 tahun lesen aku. ehhhhhh..lesen je yg tua ok. tuan lesen masih mude remaje..kahhhhhhhh

Tink said...

akk lak x de lesen!!!hahaha mcm mane tu?????

yong said...

hehehe aku ni lagi la..memanjangnya tak sedor kalau lesen dah mati..

:)

Monkey D Luffy said...

tgk apa jer tu sampai melopong

e_ja said...

wahh..amik kesempatan beduaan nmpak..hehehe..yelahkan berdua tuh lbih baek kan..ahaks..

Jue said...

akak pun suka gak gitew zana. Apa2 suka ajak laling hubby gakss....saje nak manja2 kan, walaupun sebeno yer buleh jer buat sendri mende tuh....bila lg nak nyusohkan somi sendrikan????

Emy Omar said...

Sopan sungguh si batrice duduk bersimpuh camtu cute sangat..

~~ciklinn~~ said...

wah bestnyer leh berdating datingan dik..... huhuhuhuh

heheh sungguh sopan anak dara nu itu..

farah amoi said...

oiiit
lama nye dah mati lesen tu....

hehehhe
comel batrice dok bersimpuh

oooo....nenek nye jaga batrice?

wanie said...

sekali sekala dating best jugak...

lesen wanie pun nak mati dah...lupa pulak nak renew


ade keje rumah untuk zana ye...

Mama Mya said...

wah syiok berdeting-detingan yer.. dah dapat lesen penuh tanpa P leh ler drift lepas nie hahaha

oli said...

dah lama tak pergi dating berdua-duaan...selalunya dating bertiga...heheheheh

elly said...

skali skala memg kena take time be2 je kan? teringat zaman cintan cintun huhuhu

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

kak iena pun dah biasa renew lesen lambat..keh..keh..kak iena pun dah dekat sebualn tak drive ni, semua hubby..sebenarnya aku nak membuta dalam keter..

ILA said...

hehhe mmg syok sekali sekala dera laki kita sambil jenjalan berdua kan? Ila pon kengkadang camtu gak..benda leh je buat sendiri tp saja gatal nak manja2 ajak laki sekali ahaksss

eija28 said...

wah...berdating-datingan rupenyer....sopannyer gadis melayu terakhir tu yerk!!!!!!!!!!!