CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, January 24, 2009

KEPUTUSAN KUIZ & CAPTURE HIIT

Sure korang tertungu2 erk ........sorry lah erk ........bukan xde masa nak umum, tp takde mood nak umum...............for those yg sudi join kuiz i yg tak seberapa tu ..........thanks a lots k ........i appreciate korangnyer usaha nak jawap soalan2 maut tu .........sorry , kot2 ada yg tak dpt nak cari information tu ...........

So, ini keputusan nyer yerk kengkawan

Utk capture hit 7701 tu pengunjung bertuah ialah WANIE

and

Pemenang Kuiz ialah LILY - MAMA IQA. Lily berjaya jawab sumer betul di saat akhir penyertaan ........congrate Lily

and

sebagai tanda i appreciate korangnyer usaha menyertai kuiz i, i nak umumkan ada hadiah baik hati dari i dan pemenerimanya ialah :- KAK MIMI, KAK WATIE ~ CIK MYA & AMY ~ MAMA TISYA. coz' dia org dapat jawab tepat 2 jawapan. Insya Allah i akan deliver hadiah2 korang after cuti2 mesia tu yerk .......

Opps lupa plak .........jawapan bagi soalan2 kuiz tu yerk :

1) Birthday Batrice - 23rd January 2008 (2 years old)
2) Birthday Laling Hubby - 27th January 1977 (32 years old)
3) Destinasi cuti2 mesia kami - Langkawi Island (seberang lautan kan .......keh keh keh ......)

5 Kata Mereka:

~~ciklinn~~ said...

tahniah pada pemenang...

huhuhuh zana akak ko ni dari hari duk intai...tak sampai2...intai lagi dah terlebehhh sudahhh..

dik gi mana ko coti2 pjg nie?

Hirda Ibrahim said...

wahhh mimi menang lagi..

zana,
aku memang nk teka korang nk pi Langkawi... hehehe..kalu aku masuk sure menang...keh keh..

ps: laa laki ko age aku rupanya...

mama mya said...

wah time kasih hehehe cik mya pun dapat adiah.. akak dah pasan umur asben zana lepas antar email.. lahir tahun 77 huhuhu tapi date depan kurang pasti.. tahniah pada pemenang.. selamat bercuti

Cik Puan Mimi said...

hehehe akak menang motor!!! hehehe.. tq zana.. nak try capture plak.. tu pun kalau sempat la

amy@mama tisya said...

amy antara yg bertuah ye..thanks mama batrice...actually aritu jenguk fp batrice tp tgk lama tk update tu yg jenguk blog..tgk2 ada kuiz tu pn nasibaik dilanjutkn skit..saje ler mencuba nasib kn...hehehehe