CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 19, 2009

HIT CAPTURE & KUIZ - edited

zwani.com myspace graphic comments

bulan Januari nie mmg bulan istimewa coz' bulan nie 2 org tersayang dlm hidup i........bulan nie besday batrice and laling hubby


January

so, i nak buat kuiz and capture hit. Soalan2nyer....

1) Bila kah tarikh lahir Batrice and berapa umur Batrice ?
2) Bila kah tarikh lahir laling hubby a.k.a papa Batrice dan berapa umur Laling hubby?
3) CNY nie kami akan bercuti2...........so, kemanakah kami akan pergi?
*** nak hint ker.....jeng jeng jeng...kami akan pergi bercuti ke tempat yg kami perlu seberangi lautan....boleh gitew....this is my laling hubby idea yerk...tp di sokong 100% by me.....***

hantar jawapan korang ker zana.nordin82@yahoo.com b4 20hb Januari 2009 ini jam 2.30 petang yerk...........keputusan pengadil adalah muktamad........no pindaan.

and last sekali.........sapa2 yg dpt capture hit 7701


and jangan lupa email pada i yerk thru zana.nordin82@yahoo.com
Insya allah hadiah menarik buat pemenang2 sumer.............


Good Luck!

*** Dua insan kesayangan dalam hidupk***

my Laling Hubby : Hemlin and my Princess : Nur Batrisya Qistina
MAMA SAYANG KAMU
*** edited on 20/1/2009 ( 10.53 am)
Sian korang kan coz' i tak bagi clue bagai........yg bab percutian tu....rasanyer i dah bagi clue kan....bab tarikh lahir hubby tu ......... mesti korang pening cam nak hentak2 kepala kat dinding kan......ok ler...i bagi hint sikit .........capture hit tu ada kena mengena ngan tarikh lahir laling hubby ok..........so, sapa2 yg dah hantar jawapan tu ........uol di beri satu lagi peluang utk teka ok ..........rugi tau kalu tak try ......... kot2 ler hadiah tu i beli dari tempat cuti2 tu ........mana tahu kan ! muamuamuah .........

18 Kata Mereka:

Cik Puan Mimi said...

tang cuti2 mesia tu tak de hint ker?? heheh

atty's said...

beh ade kuiz

~~ciklinn~~ said...

nak gi coti2 mano nie.....jap selak2 entry lepas.. hehehehhe

Dee said...

alamak..kena khatam suma n3 ni..adoyai..

rasp said...

hehehehe ada kuiz lah plaks...
neway senangkan if b'day same month, leh celebrate skali!

my qaseh said...

Wah da kuiz lak ea..eden cba eh nti..bestnya nk pi cuti2 mesia..

Monkey D Luffy said...

aku nampak 7201 macam 7701 jer... blh ker?

azie(mama auni& erin) said...

wah besday laling ngan bactrice yer...mmm leh la dua2 potong kek skali yer...ahaks ada kuiz lagi...syoknyer dapat hadiah...

zana maaf yer PS2 dah sold out..

Ummi Hanie said...

wah .. terer ler zana wat kuiz ..

Hirda Ibrahim said...

satgi aku study blog ko ek zana...
nak gak menang kuiz...heheh

mama mya said...

syioknye zana nak pi bercuti hehehe

eija28 said...

nak g cuti2 malaysia ke mana tu zana?pulau tioman lg ke atau pulau kapas???????

oli said...

semalam study fp zana...jumpa birthday batrice aje...birthday husband zana belum jumpa lagi...malam ni kena continue study lagi...
kalau CNY zana ke over the sea, mungkin kami juga nak ke over the sea...adakah over the sea yang dimaksudkan destinasi yang sama?nanti sms saya destinasi percutian anda ya...

saya tarik diri...saya nak capture hit 7701

Yatt said...

wahh ada kuiz bagai 2..cayolah!!

Yatt said...

zana nnt kita ym yea...ada byk nak chit chat.. :-)

yatt05@yahoo.com

mummysyafie said...

nak cuti² mesia ke? mesti best ni

Sham Ummi Echa said...

wei..bg ler hint sket coti2 mesia ko tu..

mrs khairul said...

WEH DAH EXPIRED EKS KONYA KUIZ NIH....KEH...KEH...TAK KIRA NAK TEKA JUGAK....
ANIWAY HAPPY BECOMING BESDAY TO BATRICE..

RE:weh nasib kita serupa kan..kanda dulu 2 yrs barulah penuh pla dia ngan rambut..masa 1 year jarang2 jek..tapi samai skg rambut dia jenis halus yg amat...mcm baby..hehehe..hopefully balqis cpt lah sket tumbuh rambut...tensen aku org dok kata dia botak...bio la kan..dah tentu lah baby lagi..hhehehe..