CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 21, 2009

I..........?

Bukan AF jer ada demam uol.......la nie blogger pun kena demam gark ...........demam tag .......btw, this one, i mmg suke coz' leh berangan2 dan berimaginasi gitewww............bab2 berangan nie mmg menjadi ke"hobby"ian secara tidak langsung kan ........... ala, korang pun suke kalu bab berangan2 nie......ntah kalu berangan jadi kaya, cantik, byk duit, rumah besar ........mmg best oooo ..........silap2 leleh air liur pun tak sedar ...........hik hik hik, start merapu dah nie .......

This time tag from Kak Mimi. Simple jer rules & regulation nyer :

Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.

and then, yg paling penting korang perlu ada pc, line internet yg tak hampeh cam line tenet opis i nie ...........pastu kekreativitian korang nak cari apa yg dia hendak tu .......... tu sajork ........

I am :

working mama but love my family esp my laling husband and my little princess.

I really want to :
pergi tunaikan haji and bukak bisnes butik muslimah sendiri. No need to kerja under org dah .......letih makcik nak melayan kerenah2 yg menyakitkan hati dan memeningkan kepala nie.


**my own muslimah boutique**

**pergi haji**

My Favourite Place:

Home sweet home esp atas katil ..........best ooo zzzzzzz lagi2 kalu pasang air cond. Lena dlm iman ler gamaknyer


** my home sweet home **

*** syoknyer dpt zzzzzzzzzzzz ***

My Favourite Thing :

set make up. My original set ok. Yelah, x cantik ......... so kena lah touch up sikit kasi menarik sikit kan.

My favourit Drink :

Orange juice .... yummy yummy

My Favourite Food:

apa sambal ler. Janji pedas gitew coz' i nie mmg hantu pedas. If makan, xde sambal or lauk pauk yg pedas ....... rasa cam tak boleh masuk plak. Sure mood nak makan tu hilang. Sampai laling hubby pun dah terikut2 ngan selera tekak i nie.



I Live In :

Rumah kecik jer kat Taman Seri Impian, No 199, Jalan Seri Impian 1/4 . Kebetulan .... Google keluar plak alamat jalan umah i tu kan.

somewhere in

I Was Born at :

umah my nenek kat Felda Bukit Batu, Kulai. Bukan di hospital yerk kengkawan. Nampak tak N51 Bukit Batu ........kat situ ler umah nenek & atuk kedua2 belah pihak mak & ayah i.


My School/College :



*** Sek. Men. Tenggaroh B, Mersing ***

*** UiTM di hatiku***

My Favourite Story :

LOST - giler pening i nak paham citer nie. Now every Monday at 8tv.



My Hobbies :

Membaca dan of course shopping. Ada sapa2 yg tak suka shopping ker?


and

I Wish:

1. Have happy ever after family

2. Got Pregnant again and again

3. and success in what ever i did !

ok siap. Pergh ........... juling2 mata nie cari subject thru pakcik google but seronok ler.....So, i nak tag 3 org jer ........ 1) OLI 2) KAK WATIE and 3) KAK PIAH.

13 Kata Mereka:

Dee said...

rajinnyer google..tp cantik2lah gambar..

rasp said...

congrats tamat buat tag nie..kreatip sungguh tag nie!

mama mya said...

thanks akan akak simpan kerja umah nie di waktu cuti CNY hehehe

psstt salah link akak tue hehehe quefamili not quefamily nanti pi kat org lain hahaha

Mrs. Hasanif said...

hehehe..suka tgk tag ni..

Sham Ummi Echa said...

LOST tu pon salah satu citer peberet aku.. skang ni tgh layan kt 8tv..

Jasfyra said...

kita sama ar zana...
kalo leh nk ada bisnes sendiri..xyah ar pening pala keje mkn gaji kan

~~ciklinn~~ said...

haitssss..sambal dalam lesung tu sedapnyer....

huhuhuhuh dik agaknya mmg semua org nak ada bisnes sendiri kan..

Mak Su said...

adalah sangat lost menonton lost :)

Big Mamma Bukhari said...

hi zanna.. rajin dia jawab tagged ye! kak t ada 2 tagged nk dibuat.. ehee.. tp tak terbuat2 pun lagik... suka baca/tgk jawapan zanna.. insya allah.. kak t doakan segala apa impian zanna akan menjadi kenyataan... amin..

lieya_latif said...

ramai tul kaki shopping kan zana....dah namenye pompuan kan...sure le shopping minat utama hik hi khik hik

weii ko ni mmg antu pedas...sampaikan si batrice pun ikut....kecik2 die dah pandai makan pedas.....mmg terra tul anak ko tu hi hi hi

wei beb!! selamat bercuti key.....amik gambar byk2....ni kire holiday sempena besdei batrice la yeak......hepi besdei in advance tuk si comel tu.....muah muah muah dari auntie lieya, mia n mija

kakpiah said...

wawawa..
baiknyer baca..
sampai bawah.. kena denda.. ciss.. akak akan coba dgn sedaya upaya *walopon mmng bnyk utang tag... uhuhuhu..*

As said...

wah... suka tgk zanna buat tagged ni...
ya la... sedap tuh mkn pedas2 kan... heheheh
ya la.. bila la dpt ke mekah ni kan... harap2 dpt la ke sana 1 hari nanti...
citer lost tuh buat kiter pun lost.. sampai ari ni kiter x paham2 citer dia...mmg aku ni lost tul la... hahahaha... suka gak layan.. tp paling suka skali prison break... bila la nak kuar kat tv ni...

PerantauSepi1306 said...

fuhhhh ponek nak google nie.. hiks.. part preggie tu tak tahan tgk.. nak wish menda yang sama gak bleh :D