CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, January 07, 2009

WEIGHT GAIN?

Siapa plak yang nak tambah berat badan nie?
Siap beli Weight Gain tin besar lagi..........betul2 semangat sempena azam tahun baru.
Korang rasa sapa?
adakah............I? ..........itu tidak termasuk dlm carta azam i tahun 2009
adakah ........... Batrice ? ............Weight Gain tidak sesuai utk bayi
so..........utk siapakah Weight Gain ini?

korang nak tahu ker? .................hah inilah orgnyer........

Kurus ker laling hubby i nie.....? di mata i nie xde ler kurus....cuma mmg laling hubby i jenis kecik.........camno pun tetap camtu ler badannyer.......tp ntah nape, kemain lagi laling hubby i nie nak makan weight gain tu.....act dah dari beberapa bulan yg lepas..........cuma tadi jer dia beria2 pergi cari @ Guardian.......mahal plak tu .........RM109.90..........nie kalu tak makan, i pun tak tahu ler................



25 Kata Mereka:

Dee said...

dulu masa berat dee 38kg..mmg dee minum weight gain nih..skrg dah 52kg..waaaa...nyesal oh..

dee minum sket je..xyah minum..lps kawin je..canak2 naik badan..hahaha...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

saperlah yang bertuahnyer idup, nak jadi gemuk, alangkah bagusnya kalu orang itu adalah akak, tak yah sibuk nak minum weight gain, makan aje setiap ari pasti naik ngna sendirinyer cam sekarang ni, naik cam baking powder

wanie said...

hubby zana kurus ye...siap nak minum weight gain lagi..alangkah best nye kalau wanie yang kurus...

neezareef said...

ade jugak yg minum WG ni x de kesan..ttp gitu gak..tgk gak metabolisme rasanye

lieya_latif said...

laa zana biar betul hemlin nak makan bende alah nie....okey lee tu...die kan dah sesuai ngan saiz die...hemlin kan kecik jek...tak cantik kalo gems sangat...pada org nie dah okey dah.......hai yg pompuan sebok nak kurus, yg laki plak sibuk nak gemuk hi hi hi...meh laa tukar lemak hi hi hi

tapi berkesan bende ni kalo minum ikut care....dulu mase kat itm kan aku amik bende ni.....nak dekat 3 tin gak....mmg naik berat....ko pun cube le bagi hemlin tu makan nasi lauk yg berlemak2 sikit .....pastu pakse die tambah 2 pinggan setiap kali makan he he he he eh tapi tuk hemlin jek tau...jgn ko join sekali dah le.....hi hi hihi

Aza...As :) said...

hahaha...terkejut jugak bila tgk title weight gain tu...zana kah yang nak gain weight lagiii??? hehehe...ruper-rupernya hubby tercinter... ;)..aalaa tapi taklah kurus mana pun dia...oklah tu...takut pulak nanti bila dah makan tu...kembang tak berhenti pulak..nayaaa...hehehehe

oliole said...

ok apa saya tengok papa batrice...
taklah kurus sangat...

Ena said...

hahahah semangatnye hubby u...
hubby i pun try makan tp skali jek la, tak mujarab pun huhuhu..
alik2 dia makan jamu, baru naik tu pun sekerat jalan jek ekekeke

aimi @ kamalina said...

hehehehe....akak rasa mesti tak menjadi.. nak tau naper??? sebab hubby akak dah beli dah susu ni... tak naik pun badan dia.. dahla mahal nak mampus.... kalau dah jenis badan kurus tu, mmg payahla... apa2 pun selamat berjaya to your hubby... mana tau kot2 serasi ke dgn dia..

Puan Suhana said...

hehehe...dulukan en abu pun minum susu ni.. dia dl kurus tau..halu sje..sekali tgk cam mat pitt jek.. dah la rambut panjang.. huhu nasib masa aku kenal dia dah rambut pendek..klu x..kem salam.. tp x bjaya pun.. lepas kawen terus naik..sampai la ni membesar ngan jayanya.. thn ni azam dia nak kurangkan berat badan.. keh keh keh.. terutama tang peyut katanya.. yg x thn siap suh aku msk nasi sket jek.. dia x mo tambah..

JuJue said...

argghh tidakkk tidakk..letak menda tu jauh2..taknak tgk.! takotttt!!! org lagi nak bagi turun..dia lagi nak bagi naik! aku ni nak naik..takyah susu2 nih sgala..makan jer 24jam! mcm belon yg di tiup2...jer!

eija28 said...

biar betul ko zana nak bg hemlin bg mkn benda alah nie...aku rasa laling ko tu takder lor kurus sgt...anyway...slmt mencuba!!!!

azie(mama auni& erin) said...

zana....ko jgn xtau aku pun nak beli jugak tau tambah berat bdn kurus kering jer aku nie...moga aku & cik abg ko berjaya tambahkan berat badan hehehe

Mama Mya said...

papa mya pun kuyus melidi.. nanti akak offer nak minum x weight gain nie hehehe

Cik Puan Mimi said...

bagus la kalau hemlin nak gemuk sikit, baru ler balance dengan zana.. hehehe jangan mare..

kawan akak pun makan benda alah ni, tapi tak jalan sangat la.. agaknya dia makan tak ikut aturannya kot..

Hirda Ibrahim said...

bagus kan dpt badan cam papa batrice ni. ni sah2 metabolisme tinggi ni. cuba le pass skit2 kat zana tu. hehehe..

aku pun stress je bila laki aku kata "yang, u control mkn pun dok besar tuuu gak". wahhh sungguh ayat nk cari pasal tau... tau le derang mkn byk mana pun x naik.

lagi satu aku tau apsal. coz laki aku SMOKING. kalu smoking badan susah naik.

Jasfyra said...

zana, hubby zana sama ar cam hubby zura..kurus je..nanti nk paksa hubby ku itu mkn menda ni ah..hehehe.aritu dia nk beli kebenda tah nama dia.tp menda tu kena workout.baru leh jalan..susu ni terus kinum je ek?xyah workout?

klakar ar kita ni zana, bini sibuk nk kurus,laki sibuk nk gemuk..hehehee

Puan Iza said...

Hubby zana kurus ker?...iza tgk cam dah ok dah....tapi kalo dia nak gemuk skit lagi nak wat camner kan...biar jelah...asal jgn terlebih gemuk udah hehehe.

ILA said...

ish..hubby Ila pon kurus gak dulu..ader ura2 nak mkn weight gain ni gak...tp, bila ramai yg bg feed back x berapa berkesan...dia terus x jd amik...bergantung pd badan seseorang gak...harap2 misi hubby Zana berjaya.

Skrg ni hubby Ila x makan pon weight gain tu tp automatik berat badan dia naik lepas dah ader anak sorang...ntah la, perut kot yg naik dulu....ekekekke

rasp said...

uish mahal kan... kurus asal sihat takpe kan..tapi iyelah kalo dah berazam nak cuba, silalah abiskan :D

mysha said...

akak untung ar hubby akak kecIk mcM sHa nih kiTaorg dua-dUa montEL...
hikhikhikhik....

Sham Ummi Echa said...

yer la zana..aku rasa dlm byk laki kitorang nih..laki ko la yg kurus kan.. untung nyer la..org lain sibuk thn mkn nk kurus..laki ko plak nk bg gemok..apa ssh buang duit.. ko suh ler dia mkn donut big apple tuh..cpt ler naik..

laki aku dulu cam lidi gak..tp lps dia stop smoking..terus bdn naik mncanak2 yer..trutama tang peyut..seram mak tgk..cam org peknen jer..

Big Mamma Bukhari said...

makan banyak2 dan minum susu tu ye cik abang.. hehee...

Monkey D Luffy said...

aku pun kurus gak... tapi x pernah nak try lak

ai said...

masa aku kurus kering dulu mmg susu ni lah yg aku bedal!!! TAKMAU nye naik!!! giler abis duit aku beli! hampes je!