CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 04, 2009

FRUST

Lepas b/fast merangkap lunch.......ajak laling hubby gi Kluang Mall, nak carikan budak kecik tu menan..........yelah, dia pun cam dah boring jer kat umah xde menan sangat kan.......niat di hati nak belikan lappy menan tu........dah gi survey dah........harga dlm RM50 camtu ler.......ok ler kan...buat dia main2 time bosan2 tu.........sekali dah sampai sana.......memasing dah rambang mata..........tp i still aim lappy menan tu......kaler pink lagi tu.......si batrice plak sibuk ngan menan telefon...........sekali laling hubby buat keputusan beli nie.............
.

.

.

.

.

.

.

.

frustnyer lah hai.................camno ler laling hubby leh pikir nak beli menda nie........nie dia yg nak main ke nak bagi batrice yg main nie...........mmg frust ler.......udah ler tu, guna letrik plak tu, kalu beli yg kecik2 tu ok ler lagi leh bwk gi memana.......nie besar gabak camtu.......adoiler....tensen beb tensen..............Nie ler muka tensen i ...........hu hu hu

16 Kata Mereka:

farah amoi said...

huhhhhh
zana! real nye muka tensen tuhhh

alaaaa..kasi ler bapak batrice nak main benda alah tuh
time dia dulu x sempat main kot

:)

oliole said...

kakakkaka...
ni betul; frust ke aje buat-buat setakat ambil gambar...heheheheh
janganlah tension sangat...
zana pun main laa sama...
papa batrice main piano, zana nyanyi then batrice menari...
mesti best...

Eina said...

ye la zana...leh tumpang main sama...hehehhe
ha nak tanya sikit leh ke?
cam ne zana letak word BY:MAMA BATRICE last entry tuh

papa mia mija said...

zana, since hemlin minat bisnes, nak jemput die jadi pioneer di johor since stokis kat johor masih kurang. Income tetap boleh masuk 8K hingga ratus ribu sebulan.Kalu berminat nak join bleh dengar dulu rabu ni kitorang agen utama ada talk dari No. 1 ttg bisnes ni di KL pada 7.1.08 jam 8.30 mlm. Kalu die berminat nak pergi rabu ni harap calling2 spy kitorang bleh buat talk kat johor one day nanti..Zana pun ble join dan ada extra income tetap sendiri.

Hirda Ibrahim said...

zana, aku pun suka menan ni..hehehe...sorry ek..

coz aku masa sekolah, tau le gak main keyboard. tapi ingat2 lupa dh now.

wahh ada mic gak ek? leh la batrice berduet dgn hardy nanti nak?? hehehe

muka stress pun sempat snap tu..hahah lawak la hang zana..keh keh..

zino said...

memang nampak muka frust sangat tu.. gerenti abah dia yg nak main tu.. tapi kira2 2 in 1 la.. memula abah main lepas tu abah main lagi hehe..

mama mya said...

betul2 tensen zana nie.. cam oli komen tue.. sure zana hepi bila sama2 guna hehehe.. cik mya ada gak benda alah nie tapi yg kecik cenonet tue.. main x sampai setengah bulan dah pecah dah cik mya campak.. kalau besor gedabak cam nie sure x kena campak hehehe

eija28 said...

tu dia menannyer....jgn lor frust sgt zana...aku rasa hemlin yg main mainan tu....huhuhu

Jasfyra said...

hehehee..cian zana..
lps ni ko kena sedia mental dan fizikal untuk dengar kenyaringan piano ni..sbb aku pon ada 1 kt umah...asik memekak je..adoila

Linda said...

haha ye ke muke tensen tuh hehehehe...tahnye zana, pas abis snap gbr terus hoyeah dgn papa pastu karaoke dedua hahaha..nyudahnye batrice yg pelik ...hahaha..lawak je..abah ghazi pon sma..ade ke aritu die belikan kete kontrol..'utk' Ghazi la kononnkan hahaha...mna la budak tu pndi nk steer bagai..nyudahnye jd tkg kejo aja...

kitorg pn skrg tgh penin nk belikan ghazi menan apa..abis dh sume menan kat umah die tawaf main sume menan die..kna pilih bebetul hehehe..klu tak ayahnye yg mai lebih..

my qaseh said...

Hehe ciannya kt mama batrice tuh..btl2 muka tensen gamaknya huhu..sya pn dok berangan2 nk likan si qaseh lappy menan gak hehe..jgn sedih2 ea mama batrice

neezareef said...

wahh..masam btl muke...

smlm pn plan nk g kluang mall..tpnye x sempat sbb hubby dok sibuk ke sana sini kejakan kete

huhu

Dee said...

jgnlah masam2..nti join nyanyi n nari sehati berdansa skali tau...

aimi @ kamalina said...

haha...ni rasanya mcm papa batrice yg main ni.. hehehehe...

alamak..sapa yg snap muka tensen tu??? sempat lagi tu.......

Cik Puan Mimi said...

alahai muka tensen, tu dah tahap gaban la tu sampai tak bergincu bagai.. heheh tak pe zana, gi ler main bendalah tu dengan papa batrice.. untung2 boleh masuk AF7 tahun ni.. hehehe

Puan Suhana said...

hehehe bagus tu zana..ur laling nak pupuk minat batrice pada muzik..br seimbang..hehehe..maryam pun ada tau... tp dia dah jemu.. simpan je la dl..