CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 05, 2009

INAI vs TAKUT

Sabtu mlm tu i gatai tangan pakai inai.......udah lama tak pakai, tetiba teringin plak nak pakai....so, gigih i bancuh i serbuk tu tau..........nak siap tepek kat jari sumer.......pi ler tunjuk kat anak dara i ngan harapan dia akan teruja......keh keh keh....sekali tu, dia takut ler plak......siap nangis2 suruh i basuh lagi........x leh harap tul ler anak dara sorang tu........mama dia baru jer berangan2 ...............


ini plak hasilnyer setelah ada ler 20 minit i sempat pakai.......he he he

Jom layan video anak dara tu melalak2 takut nengok inai kat jari i..........siap suruh basuh lagi.....

video



23 Kata Mereka:

oliole said...

mesti batrice ingat mama dia sudah berubah jadi momok...kakakakkaka

Jasfyra said...

ala...napa cayang batrice takut???kalo tak sure cun pakai kt tangan..agaknya dia geli kot zana..hehe

my qaseh said...

Hehe..la ciannnya dak omel nie tkt sesangat tgk jari jemari mama dia yg dh bngkak tue hehe..cam qaseh gak dak batrice nie..ri tue pn msa cousin kita kwin bgasak sume berinai tp kita tnjuk msa dh bsuh tgn jari dh merah giler..menagis sakan tknak dkt huhu

Dee said...

hahaha..dia ingat tgn momok kot..walo kejap merah gak ye zanna..

Mimi~Najeeb said...

Zanna..inai serbuk ke pokok ni? merah menyala la walopun 10 minit..
Sian Batrice..mesti dia ingat tangan mama da tukaq jadi tangan alien..hihi

Aza...As :) said...

hahaha....nampak jeerrr batrice ganaasss...tapi tetap perempuan melayu terakhir...penakut gitteeewww...hehehhee...

aahalaahh zana...merahnyeerr inai even bubuh kejap jeerr ;)

k.nurul said...

aduiii batrice klako lak takut kt inai...
mesti dia geli geleman tu zana...psl tu dia soh basuh..ekekeke...

lieya_latif said...

hi hi hi batrice takut inai yeak...die geli kot zana......same la cam mia dulu.....takut tgk org pkai inai....bile pakai kan die plak....die geli tgk tangan die ....kejap2 mintak basuh ....keh keh khe keh

cube ko pedajal kan batrice...ko pakai kan die inai plak....mau meraung anank dare ko ni he he hehehe

neezareef said...

kih kih kih

mrs khairul said...

zana at 1st kesian tgk dia melalak mpi cenggitu..pastu aku gelak jek..klaka lah batrice nih..agak2 kalo ko pakiakan dia tgh dia tido ok x? mesti dia bgn pelik jek tgk tgk dia dh berwarna..hahahahhaha

aimi @ kamalina said...

hehe... naper lak si batrice takut inai ni??? potong stim mama je la.. hehehe...rajinya awak berinai zana... pakai sendiri ke?? ni inai beli atau awak tumbuk?? hmmm.. akak dah lama tak berinai...akak lak teringin nak berinai yg lukis2 tu..maklumla maza zaman akak kawin dulu mana glamer lagi yg lukis2 ni..

Sham Ummi Echa said...

jahat ko wat batrice cam2..sajer jer ko ek..cian batrice..dia geli kot..hahhaha..

aku pon da 2-3 mggu tiba2 teringin nk berinai..tp x gak pakai2..pdhal senang jer..mkcik aku bg..dia beli kt mekah yg tiub punye tu..tp nk pkai kena tggu echa tido dlu..tp kalo da echa tido kul 12 lebih tiap2 hari..bila masa aku nk berinai..

elly said...

kecit2 takot inai x pe... da besor sok kalo takot gak jenuh la nak naik pelamin x berinai ekekeke....

eija28 said...

kesian si batrice...takut inai erk...agaknyer dia ingat ko nak jadi momok kot zana...hehehehhe

PerantauSepi1306 said...

ehehehe misti batrice pleik nengok jari mama dia tetiba beso... btw zana pakei inai apa? cantik je merah dia

Monkey D Luffy said...

tak baik takutkan budak.. ngeh3

Mama Mya said...

nak kena nie mama batrice nie.. wat batrice ketakutan tau.. meh mama mya babap montot mama awak batrice kakaka.. suka laa nengok batrice petah jek bercakap hehehe

re = lepas nie nak call jek x nak guna sms hehehe..

wah zana kita serupa lepas nie kalau nak naik flight jgn lupa ajak akak bior kita sama2 jerit dalam itu kapal terbang muakakaka

memang oo kalau org lain drive rasa x sanggup nak dok dalam itu

zana nak naik kl bila tue? raya cina erk..

Hirda Ibrahim said...

cutenya sore batrice sebut "bacuhh, bacuhhh". aku suka dgq budak2 ckp pelat soo cute!!

ni betui2 takut ni zana, siap hentak2 kaki tu. jgn sampai ngigau2 mlm nanti dh le.

Puan Iza said...

Hehehe...kelakar lak tgk batrice takut mama dia pakai inai...dia takut sbb jari tu berbungkus dgn inai tu...hehehe....
Tapi, cantiklah kaler merah inai tu zana....tingin gak iza nak pakai...:-)

wanie said...

hehehe...alahai batrice...takut tgk mama dia pakai inai...dia takut tetiba tgn mama dia jadi monster kot...

zana pakai inai mekah ke tu?...sekejap je dah merah...cantik merah nye

rasp said...

heheheheh cian batrice ek takutkan inai tu... tapi sis, cepat jek merah jari u walau pakai sat je..

Cik Puan Mimi said...

heheh kelakar tengok batrice tu beria2 suruh basuh.. ko ni zana, kejam tau.. agaknya dia ingat jari mama dia kudung tak.. tu yagn dia takut tu..

akak teringin nak pakai inai serbuk, tak suka pakai inai tiub tu.. sebab tak berapa merah.. kalau inai serbuk tu merah jer

Puan Suhana said...

meh ciksu babab mama batrice ni..suka sakat batrice ek..

hehehe maryam plak suka benar inai..mama dia x minat... huhuhu