CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, January 01, 2009

BUDAK SUKA MELAWA !

Mmg dah jadi kebiasaan anak dara i kalu masuk keta nak gi jejalan ......... cepat jer tangan dia capai spec murah i tu ................ kemana tumpahnyer kuah kalu tak ke nasi kan.......so, bila mak melawa ........... sebagai anak dara yg berwibawa harus ler ikut jejak langkah kan w/pun mama dia nie idak ler lawa mana pun.........keh keh keh...... janji ada gaya gitewwww ............

Act gambar nie time kitaorg balik makan tengahari isnin lepas .......... kiranya gambar basi, tp entry tak basi k........

*** setting kedudukan dulu ***

*** dah ok dah nie.....ehem ehem ***

*** tadaaa.............hi mommies ! ***

15 Kata Mereka:

neezareef said...

wahhhhhh...kocik2 udah pndai yerks...

batrice ni cute cuma rambut je kurang hihihii...

dulu myra pn gitu...punye la susah nk npk rmbt...tp gatai jugak nk sepit2...

skang dah byk rmbut payah pulak jap2 nk ptg..hiks

Monkey D Luffy said...

tak lama lagi ada lah yg tergoda tu

mama mya said...

leh pinjam spek x batrice hehehe..

ai said...

huiiiiiiiii..vougenye spek mak kau batrice! meh sini auntie nk pinjam sat..

my qaseh said...

Ala...alaa omelnya ia dak cayang tue..

k.nurul said...

amboi batrice, besaqnya spek tu..
aunty nk pinjam leh?

~~ciklinn~~ said...

alahai comellnyer dier...bukan main ha..

Emy Omar said...

Alahai..cutenye anak dara sorang ni..lama aunty tak datang Blog Batrice..blog aunty pun baru berupdate ni..kemalasan tahap gaban la..apa2 pun Happy New Year ye Zana..semoga lebih success 2009 ni..

zino said...

ini mesti ikut stail mama dia ni hehe

eija28 said...

wah...glamournyer batrice dgn spec hiitamnyer iteww!!!

Aza...As :) said...

pandai pulak dia betulkan kedudukan spek tu nak bagi duduk elok2 eekkk :)....cuuteelaahh sayang ooiii ;)

Dee said...

kan dh kata..reta mamaku retaku juga ye batrice..tp cute itu wajibkan batrice..hahaha...

rasp said...

pergghhh vogue lah batrice!!
kihkihkihkih cute...

Cik Puan Mimi said...

ranggi sungguh minah sorang ni

oliole said...

kalau cermin mata tu kat tangan asha, dah patah cermin mata tu...