CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, January 05, 2009

BIG APPLE

Now..........since Big Apple dah ada cawangan kat Kluang Mall.......boleh dikatakan dlm seminggu tu ada ler 3 @ 4 kali i gi beli........tp beli tak byk ler........just set 3 pcs tu ajer......yg makan pun i sorang ngan batrice........my laling hubby tu alergic ngan benda2 manis camtu..........tp kalu air gas xpe ..........boleh plak dia melantak .........

Mmg sedap ler donut kat situ...........beli petang......simpan pagi pun still lembut lagi............tp selalunyer 3 pcs tu x sempat sampai umah dah settle 2 pcs............he he he.....kalu camnie, misi nak diet mmg tak kesampaian lerr...............







23 Kata Mereka:

yong said...

zana oiiii peberet aku tu..tu dlm petis ais ada lagi 2 ketul..beli smlm...hahahahah tak sbr nak lik umah ni..nak rembat dulu..sblm org lain rembat dlm peti tu....kehkehkehkeh

aku pling suka Alien N Chocoholic!! nyummmmmmmmmyyyyyy!

Jasfyra said...

ooo..idamanku juga..zana ko ni saje je tau kasi aku terliur di zaman berdiet2 ni..hahahahaa

cedap kan donut tuh.nk p beli ar ptg nih

re - zana, mkn lami tu mmg senang gila nk turun kan..ni dah turun 2 kg.cewah..hahaha..tp still pening bila mkn..samalah kita

rasp said...

wiken lepas baru selesai 3 pcs gak! senyum jek batrice ek dpt makan donut :D

Monkey D Luffy said...

manis2 x baik untuk kesihatan... mcm tu kena share2 ngan aku ler

Cik Puan Mimi said...

memang ramai giler makan donut big apple ni.. nak2 yang alien tu.. feberet akak jugak tu.. hehehe

lieya_latif said...

lieya kalo beli mmg kene sedozen....baru puas zana....ari tu anta adiah kat umah zana, kiteorg singggah le kluang mall ni....mak aii...big apple tak ramai org...tak beratur2 pun cam kat sini....gue borong le sedozen...sambil tu lepak kat luar tu makan le seketul yg ade badam hiris2 kat atas tu...(aku lupe namenye).....pastu ade minah tgh lepak2 kat situ...die tgk aku makan dok kate sedapnye2....terus die suh adik die pi beli haha haaha h ha...org kat kluang tak tau lagikan kesedapan big apple nieh.......

aku suke alien ngan oreo tuh......nikmatnyer......syok ar ko hemlin tak makan, leh bedal berdue ngan batrice jek ....aku ni shah mmg hantu donat ni...baik big apple atau jco hi hi hihi

farah amoi said...

nampak sedap nye big apple nih
tp tuh ler
kawe x suka manis-manis

hehehe
tiap kali tgk org tayang cam terliur
tp nak perabis sebijik
memang susah le


hihihihiiiii

JuJue said...

arrghhhh yg kacang2 tu pon tingin nak beli..tapi laki haku beli yg lain!! nyampahh nyer..
tinginnn nyer..
nak kena p beli lagi lah nih!

Dee said...

adoilah..buat org meleleh air liurlah..kena gi beli nih..

aimi @ kamalina said...

adoi...ko ni zana..buat akak terkenang2 je big apple yg beli semalam... tak sempat apa2 pun, dah habis la.. tapi mmg betul cakap awak.. simpan semalaman pun still lembut..tu yg best tu... kalau akak, minimum kena beli 6 ketui.. sebab heroes2 tu minat ngat mkn ni...cik abe akak je yg tak mkn...apa daaa kan..ilang nikmat dunia tak mkn ni..

wanie said...

big apple...nak jugakk....nak yg alien tu....

anarahir said...

kak pun hantu donat Big Apple n JCO..marvelous giler..nampaknya zana punya taste sama macam akak jugak..i love the aliens tu dgn peanut butter filling..akak kalau beli mesti tk sempat nak snap pics..hehehe..tkpe next time mesti kak snap dulu..mana la badan tak naik dok gemor makan benda cm ni..

ratna said...

hm...sama la kita penggemar big apple. tp skrg kena agak2 ler nak mkn...dlm program menguruskan badan. paling saya suka yg mcm anak awak mkn tu...slurppppp...

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam ..

Big apple & JCO both KP - nya favourite ... Tapi takdelah hehari gi makan kat sana ...

1bulan sekali.. adalah

Aza...As :) said...

citer big apple lagiii...hari tu kat blog zuera...tak leh jadi...nak kener gi cari jugaklah :)

Hirda Ibrahim said...

eh sama le pulak donuts yg selalu aku beli. for aku selalunya aku beli aliens & mango. for laki aku, aku beli yg ko beli lagi 2 tu. tu fav dia. aku kalu pi kompem beli 1/2 dozen. hehehe...
sungguh kuat lantak...

mama mya said...

zana.. akak sedang nangis guling2 kat depan papa mya nie coz nak suh beli donut gak dia janji dis weekend pi beli huhuhu nak pi ari biasa malas nak kuar..

psstt zana adiah lum pos laii nie sabtu lepas pos office tutup.. tunggu yer hehehe

Luth Textile said...

teringin aihhh

Mimi~Najeeb said...

dapnyer Big Apple donut tu..auntynyer fave Chocoholic & Duren-Duren...nyumm nyumm
Batrice suka ke yg berkacan byk tu?

Emy Omar said...

Zana..akak pun suka big apple donut..banyak flavour kan..ha..ha.. kalau dah ke big apple memang kantoi la misi nak berdiet ;P terliur tengok batrice makan..

naz ilyn said...

Salam...

dah gi gak jejalan kat klg mall tapi belum sempat cuba big apple... lain kali boleh ler cuba aritu sempat gi popular jer... best gak.

p/s: tak berapa nak suka benda manis... anak-anak suka kot..

atty's said...

ADUHAI..ZANNA..LAPAR HAH..TGK..HUHUHUUH..

Puan Suhana said...

sedapkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.... yummy..en abu pun x suka sgt la benda2 manis ...