CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 11, 2009

TAG 1st DI TAHUN BARU

from : neeza

from : neeza & kak watie

Tag & Award pertama di tahun baru.....hu hu hu....mau aku kena sumpah ngan yg lelain nie coz' mengabaikan tag yg di bagi dulu..........ampun yark....kita buat satu2 na......mama qaseh....zana utang tag ngan awak kan.........nanti lepas nie zana buat k.........hu hu hu

So, this 2 tag & award came from neeza & kak watie, thanks korang coz' always remember me.......he he he

10 fact or hobbies about myself
(*** tetiba jer xde idea ler plak ..............***)

1) i anak perempuan tunggal merangkap anak sulung dari 3 beradik............means, adik2 i sumer lelaki.

2) Bila dah adik2 lelaki, means i nie ada kasar dlm kelembutan, eceeehhhhh

3) Sgt suka shopping tp itu bila wang byk dlm purse ler........kalu xde wang.........i rela duduk rumah dari cuci2 mata sajer......

4) i will dptkan apa yg nak ......cam contohnyer......kalu i gi jejalan @ shopping complex tetiba ternampak beg @ baju @ kasut yg i berkenan tp i tak dpt beli time tu.........i will mimpi2 selagi i tak dpt benda tu...........boleh gitewwww........

5) Sgt contra ngan hubby i, betul.......hubby jenis yg x byk ckp........tp i nie pot pet pot pet .....pastu, kalu bab2 bercuti nie, hubby suka pergi tempat yg aman damai, means lebih kepada lama sekitar, tp i lagi suke gi tempat2 yg happening esp yg leh shopping2.........rerasa, kalu dah namanyer PEREMPUAN, sure lebih kurang i jer kan.........tp disebabkan, bab2 cuti2 nie selalu di sponsor oleh laling hubby, i kena jugak ler mengHAPPYkan diri sendirikan

6) Suka bwk keta laju2.......kejar masa lorrrr.........and sgt tak suka bila i stuck dgn kereta yg jalan cam siput pastu duduk kat lane tengah........rasa cam nak carut2 kan jer.......abis kurang pahala i tau

7) Giler shopping kain pasang @ tudung........every month i akan beli kain pasang even kain bulan lepas yg i beli pun belum antar gi tailor........kaya ler tailor i tu kan.......nak wat camno, nafsu melebihi akal fikiran......keh keh khe

8) i nie jenis kalu azam tu x kuat, contohnya ........ azam nak turunkan berat badan......azam jer lebih, tp xtvt menjurus kearah nak turunkan berat badan tu "kureng" ......berangan lebih nak gi jogging time weekend and balik kerja........tp habuk pun taraa.......cam ner nak kurus kalu camnie...

9) suke baca ......novel, majalah tp tak suke baca papers

10) i suke cantik2 ..........i selalu perasan cantik ..........w/pun hakikatnya nan ado ...........hu hu hu




6 Kata Mereka:

zino said...

halus nya tulisan... lelap nak membaca nya hehe

mama mya said...

akak pun baru wat hobi baru.. hobi kumpul kain pasang.. tudung lak coming soon insyaallah..

neezareef said...

macih settlekan..

my qaseh said...

Hehe..samalh kita soping menyoping nie sgt laaa suke..

mysha said...

ErM saPer kaTa akaK tan CanTEK akAK caNTeK la hekHEkhEK

Cik Puan Mimi said...

zana, yang no. 6 dan 7 tu memang serupa la kita ni dik non!!!

akak paling pantang, bawak kereta pastu kat depan orang bawak keta cam siput, mula la aku rasa nak sondol2 keta dia..

pastu bab tudung tu pun tersangat ler betulnyer.. heheheheh