CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 20, 2008

AKSI TERLAMPAU ?

tak tahu nak letak tajuk apa....?
korang layan kan jer lah erk...

cam biasa.....citer pasai keletah si batrice....
yelah...sapa lagi ler penyeri hidup kami nie kan....
hari2 kami mmg di penuhi ngan keletah si batrice
larat ngan tak jelah nak melayan dia....
yelah.....mlm jer lah dpt beramah mesra and buli mama & papa dia...siang kat umah nenek kan...

mlm tadi.....cam biasa ler....sambut dia balik...
mama dia nie pun gatai ler gi lambung2 dia....feveret dia nie...
skali dia mintak lagi
adoi ler.....patah ler tangan mama sayang....
suruh papa take over....tu pun tak lama....
mau nyer tidak.....berat ngalahkan seguni beras.....
last2 papa dia amik kain pelekat buat ala2 buai....
batrice mmg antu buai....

lagi satu korang nengok arr....katilku itu bukan saja tempat melelapkan mata...tp dah ala2 padang permainan.....bila nak bergusti ke bergomol ker....mesti atas katil.....tempat gomol2 ngan batrice...tempat papa & mama gomol2 gark....hik hik hik
adoi lerrrr........dlm sebulan mau 2 @ 3 kali tukar cadar..........

jom layan piccas dia main buai ngan papa dia......buai manual okkkk

kelakar ok.......zana nak upload video dia merajuk coz' papa dia dah tak larat nak layan...tp tak kuar plak...ada sapa2 boleh tolong?



bila papa dah dah penat...
siap buat ayat kelengtong kengkonon buai dah patah...
buai dah putus...bagai..ha ha ha..gelak arr...
batrice pun buat muke confuse.....
camner leh putus erk papa?
camner leh patah erk papa?

ingatkan bila dah kelentong bagai tu dia diam arr
dia paham ler...
sekali...uwaaa....

papa nak uaiii..! papa nak agi....!

amik ko...larat tak larat ler papa nak melayan kan...
mama dia nie dah tak larat...naik semput melayan dia kat ruang tamu tadi....
hu hu hu...

tu dia...siap second round ok...
mmg kemaruk buaian ler...
papa....tolong beli mini playground yg siap buaian tu erk..
takpun...beli buaian terus....yg besar....so, mama boleh join skali
takpun...beli kusi malas utk batrice...at least dia leh goyang2 dlm tu...
mama tak larat nak tengok oooo

again........kelentong dia lagi...
dia buat muke confuse lagi...
siap nangis bagai...
tp kali nie papa & mama dia tak layan ok.....
tu yg merajuk tu...........
sorry sayang.....tangan papa dah nak tercabut tu.....
len kali erk......

tengok arrr....nangis beria....
len kali yerk sayang yerk....
iskh...tak puas hati ler tak dpt share video batrice merajuk.....
nak gark letak sini...tp naper tak boleh erk...
lepas tu dia terus merajuk....
dia tunjuk tanda protes.....zana baring sebelah dia pun dia tak kasi
buat susu pun dia tak mau....
puas ler pujuk... booo layan dia ngan kami....aduhai anak....kecik2 dah pandai tunjuk protest erk....
last2......dlm rajuk2 tu.....zana buat bodo baring sebelah dia...peluk dia...sambil zikir kat telinga dia.....tido pun..........amannnnnnnnnnnnn.............

oppsssss - korang abaikan hubby ku yg terseksi yerk............tutup arr pandangan mata mu itu dari melihat background kalu rerasa tak selesa kan................i tak kisah..........

14 Kata Mereka:

Mama Mya said...

apa2 mesti gelak dulu.. sebab kelako lah batrice main buaii.. tapi sedey lak nengok dia nangis hehehe..

p/s zana jemput datang blog akak yer..

(zana akak taip sambil tutup mata tau.. aii malu laaa papa batrice cekci sangat hahaha) apa kata zana wat tag asben sape paling seksi kakaka (jgn marah aaa nanti cepat tua)

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

kah..kah..banyak tul ayat kelentong...comei jer baju batrice sesuai ngan puting dia tu..memang mahu patah tangan kalo buai mcm papa batrice tul.. betul2 hayung tu..

lieya_latif said...

laillahaillah.....ade jek mainan budak sorang ni laaaa...hemlim same laa mcm shah zana ooiiiii ...bab melayan anak memang no. 1...tapi tuleee ntah2 ape2 jek yg die layankan....cam ni leee...bile budak dah naik syok ape lagi...non stop lee mintak....last2 nangis sebab papa dieorg dah penat.....tu le yg leiya geram tu...

alah zana, umah zana kat ade space luas kat tepi tu...beli le buai satu.....sian plak tgk batrice beriya2 nangis tuuuu he he he

Tink said...

budah2 ni pandai tau..
buai yg kiter beli tu x akan same ngan buai bapak die wat hahahah!!
bes lah batrice dera papa die heheh

~~ciklinn~~ said...

adehh takelh nak komennn.... nak gelakk jerk...

wanie said...

macam2 batrice..jenuh la papa nak membuai dia tu..beriya dia nangis tu...kesian

madam CT said...

GUGUR AIR MATA AKU DIK..GUGUR..

BERTITIK..TITIKK..

TGK PAKWE SEXY KAT BAKANG YG JD TIANG SWING TU

MUAHAHAHAHHAHAHA

eija28 said...

adoi!!!penat lor hemlin nak melayan si batrice tu....still isap puting lg erk zana?abis lor papa dia kena buli ngan batrice...ambik ko....

Sue@MamaMaryam said...

keh keh keh..ada2 je batrice ni.. adoi kuar la segala otot tgn, bdn, kaki papa batrice ek.. hehehehe..klu dah anak ni camni lah..ada je benda yg x penah kite pk kite akan buat.. beria sggh batrice nangis.. cian dia...

Cik Puan Mimi said...

jap2, nak tutup mata ni.. adoi pagi2 jemahat ni akak dah tengok pakwe seksi.. hehehehe.

wah beria2 si batrice tu dok hayun buaian pelekat ek.. macam ni tak yah bawak gi playground la, sebab boleh main buai kat rumah .hehehe

ialah zana, rumah zana rumah bawah, corner lot lagi.. boleh belikan set mainan buaian ni macam rumah eina jannah tu.. kalau kak mimi duduk rumah bawah, harus aku gi rembat satu. heheh pakkal duduk rumah merpati, space kurang.. hahahah

farah amoi said...

ehh...
memula tgk batrice
pahtu tgk gambar buaian dia plak

hehhe...sapai tinggal boxer saje!
memang terlampau batrice oiiii

mummysya said...

jom kita layannnnnn...

Hehehehe!!! Nasib baik papa nya ada kan....

Hirda Ibrahim said...

papa cekciiiii... ;)

berat batrice brapa now zana?
hardy pun now makin ngada. nk turun bwh, siap sua tgn "mama, ukung?"... hah?? aku soh daddy, dia melalak2 x mo, nk soh aku gak.

aku rasa senget2 pinggang dukung hardy.
siann budak majuk tu.. dpt bonus ni beli la buai yg besar yg selalu org letak kat pantai tu.. best gak kan? aku pun rasa nk beli aa..
tapi nk sangkut tang mana??
x pasai2 kena tepuk dahi dgn laki aku... huhuhu

rasp said...

hahahaha chop nak gelak dulu..lawak la buai manual nie..

sib baik anak je yg naik, kalo dgn mamanya nak naik gak, tak dpt ku bayangkan hahahahahaha...