CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 25, 2008

CITER SEMALAM & AWARD DARI MISS UNGU VIOLET

mesti korang tertanya2 apa yg jadi semlm erk...

he he he..jeng jeng jeng...


.

,

,

,

,

,

,

,



xde apa2 yg jadi...
zana sampai2 umah petang semalam tengok anak dara tu dah comel dah...
dah siap mandi bagai..
tp rumah jgn citer ler.....bersepah yg amat....
xpelah......xleh nak marah papa kan....papa dah jaga batrice the whole day pun dah syukur daaaa....

so, hari nie....papa jaga 1/2 day jer...
tengahari nanti zana balik coz' nak bw batrice ke klinik utk check up.....he he he
selamat ler papa kan....
thanks kat korang sumer..........coz' bg moral support tu kan........


ok.........zana nak ucapkan thanks a lots kat adik manis MAR yg berada UK tu coz' sudi bagi award pd zana.......actually, zana jadi follower dia....tu yg dpt award dari dia tu......thanks yerk MAR...nie kak zana gantung kat sini ok................





Mar nak tahu pasal apa kak zana jadi follower Mar yerk...ok nie 5 sebabnyer yerk Mar....

1) coz' kak zana rasa blog Mar menarik....penuh ngan glitter word..penuh ngan gambar2 yg menarik.......

2) coz' kak zana rasa Mar nie comel ..........mmg comel pun.....w/pun jauh di bumi orang...Mar tetap jaga perilaku Mar sebagai seorg gadis melayu......

3) coz' blog Mar nie penuh dgn citer2 menarik Mar kat sana........apa Mar buat......apa Mar masak.....Mar pegi mana......Mar dpt apa.............yelah, tak dpt pergi sana.........dgr citer2 kengkawan cam Mar pun jadilah kan...............at least dpt gark bayangkan apa yg ada kat sana.......w/pun cuma imaginasi berpandukan gambar2 dari Mar

4) coz' kak zana nak tambah kenalan...........he he he

5) coz' ........he he he pasal apa lagi erk.........erm.....tp yg pasti mmg blog Mar menarik.......kreatif....mcm2 ler...............

16 Kata Mereka:

Cik Puan Mimi said...

ha kan dah kata, mesti ok punya hemlin jaga batrice.. pasal rumah bersepah tu, biasala tu, mana ada rumah yang ada anak kecik, tapi tak bersepah?? betul tak..

Zanna_MamaBatrice said...

kak mimi - tu, tak sangka gark..yelah, coz' papa batrice nie bab2 jaga anak kurang sikit.....hemlin, batrice umur 4 bulan baru berani nak dukung tak kak mimi...he he he...

Sham Ummi Echa said...

ha..kn da kata..msti ok nyer..xde hal la.. yer la smpai bila kiter x caya lak kan...

eija28 said...

biasa lor umah bersepah tu zana...dah kira ok ape hemlin jaga batrice tu....

Mama Mya said...

lepas nie leh ler papa batrice jaga lagi hehehe.. akak lagi kalau papa cik mya jaga, webcam sentiasa terpasang coz akak yg nak nengok cik mya wat apa hahaha..

re = oo batrice ada bantal bucuk yer.. okey2 leh ler pinjam.. eh jap bau apa yer hehehe..

nak rasa kek coklat yer hehehe suh batrice datang umah cik mya hahaha

nape ari yg mendung zana? jgn mendung2 tau..

idida aka ummu nafisa said...

rumah sepah xper yg penting anak terurus..hehehee...sekali sekala mmg kene biar kaum ayah yang jaga anak kan...so br leh caya skit derang ni bule jaga anak ke tidak...hehehe...tp k ida ckp jer lebey nih...sbb k ida sdr xpnh lg tinggalkan pica...ni tgh risau jer time k ida bsalin nanti tu la 1st time tinggalkan pica..huuhuu sedey arrr

muhaiyom said...

hehehe..bersepah pun bersepah la..yang penting papa jaga batrice kan kak zana..
mesti kelakar bila akak sampai umah kan..hari ni papa jaga half day yer..lain kali papa buleh la jaga batrice bila2 masa je..papa da ready..hehehe

Puan Iza said...

Haaaa..kan boleh jer papa batrice jaga batrice tu....siap mandi lagi anak dara zana tu...tapi yg bab umah bersepah tu mmg tak leh elak la kan....tak per lah, dia jaga pun dh cukup baik kan....:-)

Yatie said...

okeylah tuh takde masalah nak jaga .. don't worry, masalah bersepah2 tuh bisa diperbincangkan dan diatur kemudian :p

Intanaziela said...

salam..

kita pernah jumpa dalam fotopages, tak sangka dapat jumpa jugak dalam blog...

Big Mamma Bukhari said...

hi zana.. kira oklah tukan? siap mandi nak bagi zana kiss batrice bagi wangi masa zana balik tue.. brp markah bg kat hubby dok jaga batrice tue?.. ehhe..

madam CT said...

sepah tu mmg wajib..baru nampak cam ada anak..

klo x dak ank bleh lah berkemas cantik bersusun brg tu dik..

cam umah akk ni kan..ada maid pun..sama jer..cam x berkemas..sebab ada budak kecik..

x per..kasi sepah lagii...

rasp said...

kalo dah ada anak, wajib tau umah bersepah *ihiks* kudos to ur hubby berjaya jaga ur princess!

UnGu VioLeT said...

akak, ade tag dr mar.. nnt akak ambik n buat erk.. slm cyg..

Wanita Anggun said...

biasalah zana...
lelaki handle mane nk sama ngn kita..
tu pon brsyukur lah leh jaga mkn pkai anak kn...
umah sepah tu prkara biasalah...hehe..

-kak nurul,fp-

Sue@MamaMaryam said...

xpe la bsepah janji batrice ok.. mesti derang hepi je buat mcm2 xtvt kan???