CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 12, 2008

BILA ZANA KEPALA TING TONG

muuaahhh....
nak gelak besar2...
sajork.....tengah kepala ting tong nie kan....
layan amik gambar sendiri cam release plak tension nyer tu....
so...amacam....rerasa cam nak buat TAG arr benda nie.....
i tak kira....so, sesapa yg kena tu WAJIB buat ok.....

syarat2nya - korang snap ler mimik muka yg korang rasa korang boleh buat.....at least 8 ok.....kalu kurang x aci yerk ...........pastu korang tepek ler kat blog korang yerk...kita share sesama...he he he...yelah, asyik nengok muka cantik ayu jelita kan.......apa salahnyer sesekali sahut cabaran buat tag zana nie............idea giler tetiba datang....nasib lah erk sapa yg jadi mangsa tu.......he he he pastu....bila kerja rumah korang dah siap....turn korang plak tag ler lagi 5 org erk........he he he

1) kak ct
2) Oli
3) Kak watie - Cik mya
4) Zuera
5) Yong
6) Cik Puan Mimi
7) Nanie
(sebagai salam perkenalan buat nanie)
8) Onniesham

sila ler sahut cabaran yerk anak murid ku. kita tengok muka sapa yg paling cute he he he he ...mmmuuuuaaaa


wah....ala2 muke terkejut tu

nie pasai aku geram nak buat report kes zhulian

agak2 kalu aku dtg balai polis buat muka camnie...senang tak urusan aku tu nanti erk?

tak pun, i kasi besar mata...kot2 ler pak polisi tu takutkan...kan kan kan

or...i bagi dia tenungan yg menusuk kalbu ini

bolehlah kan..........senyum ala2 tak ikhlas gitewwww

tp rasanyer kalu i senyum manja cam nie...sure pak polisi tu tak byk ckp kan

ok..ok..ok...i buat yg terbaik yerk.....he he heh

apsal aku mengong erk ari nie?

15 Kata Mereka:

Ayong said...

mak aiuhhhhhh zana oiii! agak2 ting tong gak tag hang ni!!! hahahahahahaahaha mau pengsan kalau korang tgk muka aku bila dlm keadaan ting tong!!!

~~ciklinn~~ said...

wakakkakakka ni mmg betul2 kepala ting tong dikk

ermmmm akak rasa nanti kat balai buat muka mata besar tu..heheheh kasi itu polis terguda.....bila nak gi dik balai polis? ( tak sabar akak nak tau aper berlaku)

Mama Mya said...

a'ah zana kalau nak ting tong pun agak2 laaa kot akak pun terbabit sama haaa.. tulun tulun selamat kan aii

re = x kisah laa nak wat bila hehehe

CT SITU said...

ahakssss...

ko wat tersedak aku lah weh dikkkkk

ni lah tag yg bestttttt sekali..

nanti aku pikir aksi apa akk nk snap ek..

eija28 said...

dah mcm2 mimik muka ko buat zana....

Jasfyra said...

erk....kena wat ek..hehehee..nanti aku snap gambar au yg paling poyos ek zana...

best gak idea pala ting tong ko nih...

i'm ソソ said...

sayalah orang itu yang malang
tapi saya suka...
nanti saya buat...

Cik Puan Mimi said...

adoi.. nak kena buat muka cun la plak.. ok ok nanti daku buat yer

ummi ghazi said...

hahahahaha~ zana!! sungguh takde keje ye! kelaka la..sowee lama tk melawat page kenkwn..konon² bz la skrg ni hahaha..mana gmbr batrice anak dara homey tu? naty trn kl gitau tau! kisses fr batrisyia!

Jasfyra said...

alamak..terkena sudah...hahahahaha..zana, aku pong kena ek..ala, i ni pemalu orgnya,xbiasa wat muka2 gini..muakakakkaaaa

tp demi ko zana,nanti aku wat ek..hehe

Mama Mya said...

zana akak lum wat lagi tag dari zana yer lupa bawak kamera daaa.. kamera phone dah sengal asyik blurr jek..

yatt said...

tag yg mencabor tul!!!
kelokor tul mimik muke ko!!

Tink said...

heheh lawak je ko ni!!

k.nurul said...

haha...ok gak tag tu...
asik tgk muka control ayu je ye dak...ekekekeke...

Yatie said...

kusssss semangat ... hahahhaa ..