CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, November 10, 2008

APA MAKNANYA?

Semalam zana mimpi
jumpa 4 orang baby kat taman permainan
kes orang buang baby
comel2.....tp 2 still hidup..lagi 2 dah meninggal...

pada korang lah erk......apa maksudnya yerk...
yelah....mmg ler mimpi nie mainan tido...
saja nak memain perasaan kitakan..
tp...sampai ke hari nie, zana masih teringat2 kan mimpi tu...
alahai.....kalu ler 4-4 selamat baby tu kan best.....

13 Kata Mereka:

Jasfyra said...

tak tau lah pulak apa maknanya zana..
tah2 tak lama lg ko nak ada baby kot?hehe..amin...

Ayong said...

ha aku tau zana..heheheeh

maknanyee tak lama kau akan dapat baby...atau kata lainnya, batrice akan dpt adikkkkk!! tak gitu??????

:)

Cik Puan Mimi said...

akak rasa mungkin zana dapat anak kembar 4 orang tak?? dua laki 2 pompuan... :)

~~ciklinn~~ said...

ermm aper yerk......

iyerlah akak pun setuju dgn kak mimi..agaknya nak dapat kembar kot..

LayarLara Legendary Of Journey said...

ko ada pi merayap memana ke?

Hirda Ibrahim said...

aku rasa ko will dpt kembar 4. hehehe
ko imagine le kalu betul. camna tu?

mrs khairul said...

zana maybe ko akan preggy tak lama g..ataupun ntah2 ko mmg sedang preggy..baik ko p cek skg..muahaaaa...

psstt..ko or hubby ada twin ke? kalo ada sure ada high chance nk dpt twin

atty's said...

msti nak dpt kembo 4 nieh..amin

eija28 said...

zana....ko nak dpt twins kot x lama lg...ada keturunan kembar ke?meriahnya aku tgk batrice mkn buat naga merah tu....

wanie said...

ape ye maksud mimpi 2..batrice nak dapat adik tak?

Sham Ummi Echa said...

tu mknanya ko nk dpt anak kembar 4.. amacam..sggup ker ko...

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

mimpi nak dapat baby lagi kot, kalu cam tu seronoknya, rezeki-rezeki tu

Mama Mya said...

hahaha nak dapat baby kot hehehe.. semoga di murahkan rezeki..