CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 04, 2008

SAKIT & BERCANDA DI PESISIRAN PANTAI

Cerita time cuti deepavali........(*** wah entry basi lerrrr...........sorry yerk kengkawan)
maaf lah yerk......zana malas nak buat entry asing......so, jalan terussssssssssssssssss

lama kan dari sabtu sambung ke isnin... (2 - 27/10/2008)
tp kami x kemana2.....dpt jemputan ke besday bash F&E....tp x dpt pergi...
anak angkat pak sedara zana kawen pun kami tak dpt pergi gark......
pasai apa..........pasai Batrice kena balik sakit kuku, kaki, tangan & mulut tu....
tp kali nie...x teruk mcm yg b4 tu ler.....tp biji2 merah tu byk keluar kali nie....
yg syukur xde kat dlm mulut.......sekitar mulut jer.........

so.......cuti tu kami terperuk kat umah.....

kat area mulut dia........syukur xde kat lidah.......kalu tak kurus kering lagi ler anak dara aku nan seorg nie..........

nie kat kaki dia........

kat kaki jugak.......this time mmg byk ler keluar biji2 tu.......huduh dah rupa kulit kaki anak dara aku....abis ler jatuh saham.....ngan parut luka nyer...ngan biji2 nyer....sogan nak pakaikan skirt pendek.........(*** sib baik bila dah baik nie........x tinggalkan parut........)

tp di sebabkan terlalu boring kat umah

last minit nyer plan........petang isnin papa ajak gi mandi manda kat Air Papan Mersing...

memula malas...tp pikir2 balik.......layankan jerlah...lagipun sian kat Batrice dok berkurung kat umah dah 2 hari.......at least, niat kat hati......kot2 kena air laut.....surut biji2 kat badan dia tu kan...........

kami gerak dari rumah kul 2......jemput makcu kat umah MIL..........sampai Air Papan dah pukul 4..........otw..........hujan turun ala2 malu2 gitewww......dah rasa x best dah....yelah, mana syok nak mandi laut dlm hujan nie............nasib baik sampai sana, ngam2 hujan pun berhenti.....mmg rezeki nak mandi air laut ler............tp yg mandinyer makcu ngan Batrice jer lah.........zana malas nak mandi......papa yg beria ajak pergi pun x mandi...........just layan si kecit sorang tu.........so, malas nak citer panjang2........layan kan jer lah gambar si kenit ngan makcu main air yerk.........i kan jadi photographer tak bertauliah.........he he he

Pantai Air Papan, Mersing

wif makcu a.k.a bibik

excited dlm takut...........lama tak main air yerk sayang..........

ho ho ho........sejuk nyerrrrrr

papa help.......

Sessi bercanda dgn makcu a.k.a bibik

peace to the world

sessi tanam budak.......har har har...

huarggg huarrgg....tolong, tolong....

rileks arrr Batrice.........best tau...tak caya dok diam2....

ha...bestkan....tulah, papa cakap tak caya tadi.......


kasi pose sikit.........pheewwittttt

makcu..........jom main air lagi....

he he he he...nasib ler makcu erk...layan kan jer lah si kenit sorang tu yerk....

mana papa & mama Batrice erk?

tu dia........mama & papa tunjuk muka........tp apsal papa nampak idung & mulut jer nie....he he he nie bukan sabotaj yerk papa.........sajer jer nie.......seni org kata...

itu aju citer kami last weekend.............last weekend ker...last two weekend.....he he he....

13 Kata Mereka:

wanie said...

kesian nye batrice..kena balik sakit kaki kuku tangan & mulut tu...tapi best la dapat swim2 kat pantai ye...wanie belum pernah bawak irfan swim2 kat pantai...bawak jalan2 tepi pantai ade la...takut...

Hirda Ibrahim said...

kalu dh nama MAKCU tu..kompem sentiasa menjd bibik kan? LOL

aku suka pic muka ko laki bini. tapi nampak hidung hemlin je... hahha.. seni seni...

sian batrice, 2 hr terperap kat umah. dh baik ke now zana?

Sue@MamaMaryam said...

syoknya batrice ada makcu.. maryam kt dua2 belah xde makcu.. tggu pakcu kawen dl la.. hehehehe..

i'm ソソ said...

kesiannya kat batrice...sekarang ni dah ok kot?
syioknya batrice dan maksu dia main air...
zana turun tak weekend ni untuk ke birthday bash anak lieya?

Jasfyra said...

kesian batrice...zana, camne batrice skg?dah sihat ke?

amboi kemain lg mandi manda laut ek...kami lg 2 minggu pon nk bermandi manda nih..hehehee..tunggu...

nasazfrog... said...

amboi syok betul yer anak beranak main air... zana bile nak jumpa neh... kite cam dekat jer ek.. :)

Puan Iza said...

alahai ciannya kat batrice kena blk ek sakit kuku , tangan & mulut tu...tapi ok lah kan sbb tak seteruk yg dulu....skang batrice dh ok ker?

Wah! bercanda di tepi pantai ek...bestnya...dah lama tak merasa main air pantai nie...huhuhu

shimazahar said...

alahai.. ciannya dekat batrice ... musim la sekarang nie.. zana.. anak akak kena demam virus..dua minggu tak baik2....

Tink said...

syok nye pi pantai.... tapi
kesian nye batrice..kena sakit kaki kuku tangan & mulut...
ank sy penah kena.. kat lidah n dlm mulot lah paling sikse.. dorg x mau makan skiittt!!!

ILA said...

ooo camtu ke penyakit kuku, kaki, tangan & mulut tu...kalo Zana x tunjuk, Ila pon x tau camne rupanyer sakit tu....Shian BATRICE

Wah2 bestnyer mandi manda....sib baik ader makcu yer!!

lieya_latif said...

wah seronoknye gi mandi pantai...bagus anak dare ko ni zana tak takut pijak pasir...mia n mija takut pijak pasir...die geli kot bende kecik2 ....tapi kalo dpt mandi laut mmg suke he eh ehehe...

comel batrice pakai swimming suit die....sakit2 pun masih leh tersenyum comel lagi...bagus batrice

~~ciklinn~~ said...

dah baik lom..anak dara tu...ciannyer....

bestnyer bercanda ditepian pantai.... akak tgok batrice dah ala2 model dah...terbaring2 bagai..alahai cumellnyer... bilalah akak nak ada anak dara kan.... geramm tgok batrice...

PerantauSepi1306 said...

uishhh syioknya main air... hmmm cam besh je mersing ni... byk2 tempat pantai belah johor tak pernah pegi lagi.. stori aa sket zana.. leh wat reference.. dah la nak cuti skool dah nie :D