CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, November 07, 2008

DRAGON FRUIT vs DRAGON GURL's

Pernah makan Dragon Fruit?
suke ngan Dragon Fruit?

Kalu kat umah nie....mmg every week....beli Dragon Fruit nie takpun.....auntie hubby bagi berbiji2......tp Dragon Fruit nie ada dua kaler...yang putih & yg merah........tp yang paling manis & sedap sure ler yg kaler merah...nak lagi sedap......letak dlm peti sejuk dulu b4 potong.......sedaaapppp sgt oooo...ngan manis, ngan sejuk2 .......adoi ler....teringat2 termimpi2 nyer lah......

kat rumah nie......sumer org antu Dragon Fruit....for sure hubby zana...2nd batrice....zana nie...ok ler...xde pun xpe...ada lagi ler best.....kalau layan buah nie.........mau berbiji2 pun tak puas lagi...tp sebab buah nie mahal kan......so, sehari sebijik jer ok...........yelah, kalu beli kat pasar malam pun....2 biji dah RM10 kalu yg kecik sikit 3 biji RM10 .......so, kena jimat cermat makan buah nie...


as yg zana tahu ler....Dragon fruit nie sgt bagus..........dia pun ada 2nd name gitew...Pitaya. nak lagi tahu pasai Dragon Fruit nie pergi KAT SINI yerk, KAT SININ pun ada info sikit pasai Dragon Fruit.........zana malas nak copy paste gitewww......................

(gambar nie zana amik kat internet sajork....)
sebenarnyer xde ler beria2 nak share pasai Dragon Fruit nie....tp dah terlanjur citer ler sikit2...sikit2 sajork...

yg sebenarnyer nak tunjuk kat korang Dragon gurl nie.......

kemain dia makan Dragon fruit tu....tp seriously...mmg feveret dia......nampak jer zana @ hubby kuarkan Dragon fruit nie .......mula ler dia terkedek2 kejar kita...tak nyempat2 nak potong2 bagai..............tp tak kisahler...x rugi bagi pun ........so, layan kan ajer lah.......

jom layan piccas budak comot nie yerk.............

see betapa comot komotnyer anak dara i nie kan.......

sambil makan sambil nengok tv............

khusyuk ok...........x senonoh ler makan berdiri dragon gurl oit...

ok....sopan sikit coz' duduk kat mini car plak....tp mata still x lepas dari pandang tv

close up sikit.....tangan berjalan, mata pandang lain...ada sapa2 nak tuntut ilmu nie....?

ok.....sila hubungi pengurus dragon gurl ok....segala surat menyurat tidak di layan...hanya call saja di layan.

apa daa melalut.........ok....itu ajer di laporkan gambar2 terbaru dragon gurl yerk....skang dragon gurl tengah berehat ok.....last but not least......senyuman penuh menawan dari dragon gurl utk para peminat dragon gurl ..................

auwwwwwwwww

10 Kata Mereka:

Cik Puan Mimi said...

wakakakaka.. kelakor giler tengok muka batrice merah menyala.. dah ler pakai baju merah jugak.. tapi apapun batrice tetap berseri2 jugak ek.. comel apa walaupun comot komot..

akak suka jugak makan dragon fruit ni.. tapi kalau yang merah tu rasa leceh la sebab kaler dia lekat kat jarikan.. tapi memang sedap kalau simpan kat peti es.. heaven gitue

wanie said...

comotnye anak dara ni...beriya batrice makan dragon fruit ni...

wanie pun suka makan dragon fruit ni...hubby dan irfan pun suka...suka yg merah la..makan sejuk2...sedap....

Jasfyra said...

sedapnya buah dragon fruit...tp kalo kt umah aku sorang je ar yg makan zana...3 org lagi tu xnak mkn ..hehehee..ada untung gak kan.leh aku melantak sepuas hati..hahahaha

mysha said...

akAK skaLi tgK batRIce niH daH mCm model daLam AmericAN neXt top ModeL dah hekhekhek...

Ayong said...

weh zana. buah kegemaran aku ni! dua biji aku boleh sekali balun! hahahaha. batrice suka ye??? chem tak suka..huhuhuhuhu

re: eh betul2 nak order ke kek tu?? RM35 termasuk kos pos

lieya_latif said...

erm lazatnyeeeeeeeeeeeeee.....same laa zana oi...lieya pun gile gak buah ni..mmg sedap...tapi biase lieya kalo makan siap cecah ngan gule lagi tuuuuu he he he hehe....

alahai batrice comot sudah!!!1 tapi takpe...comot2 pun tetap comel...geram plak aku tgk mate die yg dok mengadap tv tu....duduk senget2 tapi mate tetap terpaku kat tv he he hehe....

re: tu leee...kalo zana dapat turun bash mia n mija sure seronok ....takpe...ade rezeki lain nanti kite jumpe lagi

dilaOHdila said...

salam kenal....:-)
wah betrice punya baju menggoda aaaa;-)
DFruit ni kalau beli kat serdang UPM murah sikit raanya. x silao sebijik dua hinggit jek

Jue ~ mama DnD said...

masyaAllah comotnya ...anak dare sapa lah itew... betul² menikmati kelazatan dragon fruit si batrice ni... aku x skuker sgt...tp tgk pic batrice mkn beria tu..terus terliur siut... sabor jerlah... kalo ngandung ni harus kena p cari...

CT SITU said...

x penah makan dan for sure ler x penah rasa kan..sedap ke weh??

agak2 klo akk mkn dragon fruit ni nti lerh x bertukar jd DRAGON??

ermmm..

Mama Mya said...

wah bestnye batrice makan buah dragon.. jaga2 kang kuar api hahaha