CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, November 07, 2008

YE YE YE KITE MENANG......

berkat pagi jumaat nie...
thanks bebanyak KAK YATIE...
murah rezeki akak tau...

pepagi masuk2 blog YATIE nie nengok ada nama i tau...
suke suke suker....
sambil b/fast sambil senyum..
sambil susun kertas kerja sambil senyum
mau tak senyum.....
nak dpt adiah dari overseas gitew...
w/pun tahun dpn baru dpt....janji dpt gark...x kira ler kan...

ari tu kan zana ada buat entry pasai YATIE murah hati nak bagi2 hadiahkan
so.....kali nie adiah coz' jawab kuiz dia betul......gigih selak satu2 entry blog dia ok...

so...kengkawan semua....mana2 yg belum terjah blog YATIE...sila ler korang rajin2 kan tangan click mouse korang tu yerk.....best masuk sini...di samping dah menang kalu ada rezekikan....boleh gark korang kenal ngan YATIE yang dok merantau duduk kat Dubai tu......

nak tahu apa yg zana menang.....cheewaaahhhh
1) i dah masuk dlm top referrel tu...tp yg nie nak satu jer.....i nyer baru no 2...so korang...sila ler kerumah yatie yerk....pastu bilang ler dtg dari rumah i nie....sila lah yerk..........tolong menolong gitew....nanti2 i tolong ler plak uol.....

2) Yg nie mmg confirm dpt adiah....i dah menang utk kategory referrel blogger.....btw...thanks to yong coz' kenalkan blog yatie nie......tanpa yong, i tak tahu pun ok......tocey yong.....ada adiah lebih, i kasi kat u satu yerk......

3) taraaaa ............nie adiah rasmi...adiah kuiz life journey .......gigih tau i cari jawapan pada soalan2 yatie tu........yelah, 1st kuiz nie lebih kepada nak kenal empunya blog kan...dok terjah2 dok gigih nak dpt adiah....kekadang kita lupa plak diri empunya blog tu kan.....cam rancangan GADIS MELAYU malam tadi.....sibuk nak tonjok dia ler gadis melayu paling sesuai........pergi umah org sampai lupa tanya nama tuan rumah....main sebut nama gelaran sajorrrkkkkk........he he he merapu plak.........


it's mean i dah ada dua hadiah dari yatie..............utk permulaan kan.....nanti2 yatie buat kuiz...mana tahu ada rezeki dpt lagi hadiah.....gigih2 nak kumpul adiah dari overseas giteww...nak harap i yg pergi..............berMIMPI dahulu lerr....tunggu i kaya dulu ok..........

so, pd kengkawan.......kalu korang pun rasa nak dpt hadiah cam zana.......sila ler pergi ke rumah YATIE. Insya allah ada rezeki korang plak nanti...........so far yg dah dapat geng2 zana ialah kak mimi, yong, zuera, iza, wanie..............korang2 yg lelain apa lagi...........jom TERJAH........bg sama2 merasa hadiah dari si YATIE nie.

next month YATIE nak buat kuiz lagi tau....teka mana negara yg dia & hubby dia nak pergi bercuti.....menarik kan........so.........sesama kita nanti kuiz itu di publish kepada umum.........

8 Kata Mereka:

~~ciklinn~~ said...

dik akaklah salah sorang yg bgtau tau blog dier dari zana.... hehehheehehh..... tahniah yerkk..

lieya_latif said...

tahniah zana,.....nanti dah dapat adiah wat entry khas tau...syok oooo dpt adiah dari obese.....

atty's said...

tahniah zana..kyatt pun menang gak..ekekekek..dah tuko link..

Cik Puan Mimi said...

yeye kita menang sama2... :)

Puan Iza said...

zana...iza pun dpt gaj adiah dr yatie...sukanyaaaa....bestkan...

mysha said...

congRat aKak..

Nur a.k.a admansyah said...

woiitt! korang dpt adiah aper? nk yg jeles nih...

re: Zana, ekcelli akak sendiri pn X tau pic saper yg menang tur! coz all 3A akak anto...then ms dieorg called pn akak lupa nk tanye!

Yatie said...

alamak, terharunya dengan entry nieh .. thanks ye .. Insyaallah ada rezeki lebih, ramailah yg dpt nanti :)