CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 13, 2008

TAG from KAK WATIE

kak rajin betul ko tag zana yerk kak
tapi daku rela kak...demi ko...demi cik mya
cheewaaah....ayat tak boleh blah ok.....cam ayat-ayat cinta giteww....
he he he...

kali nie tag pasai workstation plak....
malu ler nak letak gambar workstation zana
zana nyer opis nie standard zaman 80-an nyer....
xde partion2 bagai...dinding pun dinding papan lagi yerk....tu kat admin ler
kat opis zana nie...dah upgrade sikit...yelah, kalu opis PA pun tak upgrade tu melampau tahap gaban ler tu...tp upgrade pun still nampak cam opis lama ler...meja pun bikin sendiri maaaa......bukan zana ler...tp antar bengkel penjara lerr......hu hu hu

syaratnyer : snap workstation anda.....then taruk link blog anda kat bawah gambar workstation anda.......tgk contoh yg zana buat nanti erk......begitulah seterusnya sampai bila2 yerk....sekiranya tag nie berkembang, pasti akan ada byk link2 dibawahnya.....cam blog berantai ler nie kan..he he he ...kalu x berkembang...sure dia terencat kan.....lastly, korang tolong pass plak tag workstation nie pada 7 bloggers lain.........kita kasi link dia byk2 ok........sahut cabaran2 york kengkawan.........

tadaaaa.......secara exclusivenyer....di tonjolkan penampilan khas yerk kengkawan.....WORKSTATION ZANA ......he he he....korang dpt tengok gambar jer lah erk...nak masuk nengok sendiri mmg x dpt ler nak nolong...coz' opis kita org kat dlm penjara .....hu hu hu, hari2 jumpa org salah maaaa.........................

nie ler monitor zana erk...kalu korang dah pakai flat screen.......i tetap setia ngan screen gemuk depot cam tuan dia nie...he he he.......

sebelah sini plak ada printer colour...act zana guna 2 printer...satu laser tp xde colour, satu lagi yg nie.....tamak erk PA nie....he he he...sebenarnyer ada lagi satu printer kat bawah meja zana nie yg tak guna lagi...yg nie siap ada scanner.....kengkonon utk Pengarah ler...tp mana tau Pengarah tau mau pakai printer....dia lebih rela suruh PA dia gark yg print apa yg dia nak....so, ada 3 ok.............

nie ala2 tempat mencuci mata bila penat nengok skrin erk.....tu ant sourvenier yg dpt ler.....kalu korang nampak ler...x byk coz' zana kat sini pun x sampai 2 tahun....bulan 4 2009 baru genap 2 tahun....he he he....

ini sudut zana simpan fail2 yg x sulit...fail2 sulit ada drawer lain......selain letak fail2...tempat2 ni pun ala2 dapur ler...nengok arrr...ngan cawan2 bagai ha.....yelah, kerja i nie tiap2 pagi buat coffee @ teh utk boss i tu....dia mmg antu coffee ok.........so, korang sila abaikan ler pemandangan yg tak berapa nak menarik pandangan korang tu.........zana ingat nak request cabinet utk letak barang2 nie....ok tak?

he he he.....nie idea zana erk........tp tulah, pokok tu macam idup segan mati x mau ler.....he he he....rasa cam nyaman jer sambil buat kerja sambil dengar air jatuh2 tu...he he he sib baik i tak bela ikan kat situ tau....

and ini kira tempat menunggu ler....kot2 ada pegawai yg nak jumpa Pengarah kan....sambil tunggu giliran nak masuk tu...sila2lah duduk kat situ erk...sambil menenteramkan jiwa korang he he he he....

and link utk tag ini : @LiYaNNuaR, su, Mala, Ellyn, Kak Watie, Zana - pastu korang sambung erk....

tarraaa........siap kerja rumah.........cik puan watie...sila ler tengok hasil kerja rumah anak murid mu ini yerk...........so lepas nie i nak tag sapa plak erk ? ......ok lah i nak gark tengok workstation 1) sue 2) kak aza 3) ieja 4) Kak Jue 5) lily 6) iza and 7) ayom

12 Kata Mereka:

Cik Puan Mimi said...

rajinnyer PA buat kopi boss hari2.. akak tak buat pun sebab boss tiap2 pagi gi cafe terus untuk sarap

Mama Mya said...

wah zana best laa kerja kat situ sejuk jek mata memandang.. cam dok umah jek best2.. tahniah berjaya membuat kerja umah ngan jayanye

re = yg patah katil bujang tuk cik mya (jgn pikir bukan2).. akak kalau blik kg kena pi seme umah keluarga tue yg problem..

Jue ~ mama DnD said...

aduhai zana..akak kena tag yer... tag by mimi pasal pure beuty tu pung x masukkan lg..pic dah snap pg td... semenatar masih cungkan...
holahola kena snap pic tmpt kerja akak ker..?? huhu... demi untuk memenuhi hajat zana,nanti akak buat tugasan tu eh...

Hirda Ibrahim said...

oklah tu..
atleast ada ropa workstation pompuan. siap berbunga bagai...
kami kat sini printer kena share je.
aku x leh demand byk2 ye la menumpang opis org pun. so, reti2 la sedar diri..huhuhu

eija28 said...

adoi zana....ko tag aku ke?sabor jelah ko nie....tmpt work station aku bersepah ar....

lieya_latif said...

okey la tu zana...walau2 pun ala2 lama ...tapi ko reti mendecoratenye menjadi cantik cenggini...alah tgk le umah ko....cantik n kemas jek...so opis pun mesti cenggitu yeak....he he he he

Jasfyra said...

owh!!! zana...pc ko sama cam pc aku..gemuk screen ok...hahahahaa.aritu dah dpt flat screen..sekali tah apa dengki dept lain..depa tukar...mencik ar..

ok ar tu opis ko zana..best jerk..cam umah..best..best

yatt said...

wahh..seronok ada segala kat opis..aku ni dah le meja keje berkongsi n kecik!!! tension jer!!
printer pun guna fax mesin..boleh gitu???? hehe

Sham Ummi Echa said...

pc ko cam aku gak..hok gemok.. menci tau... kena tggu turn okeh nk dpt flat screen panel tu.. mkn tahun la kan br dpt... cntik ar opis ko..cam kt umah jer.. siap ada lngsir ropol lagik... water fountain pon ada..tul ker nama menatang nih aku tulis..ahh blasah jer la...

a NuTty StuDent said...

salam Zana,

apa kabo?lama tak dengo berita..wah ini tag..lain daripada lain punyer tag..hehehehehehe

have a good day!

regards

zino said...

nampak cantik dan kemas je..

~aza...as / ummie afiq~ said...

meriahnyeerr nampak workstation zana...cantik dgn bunga2 bagai ;)...zana tag kak aza keerr?? alahaaii....daku kener cari masa untuk curik2 ambik gambarlah camni nii...hehehee...tag dari mimi..mama F & E pun tak sempat buat lagi :)..nanti kak aza buat yeerr :)