CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, November 11, 2008

MISI SETERUSNYA...........

act awal2 dah info oli kata nak jumpa...
he he he.....yelah, dah ada peluang cam nie kan...so apa lagi...kalu tak bila ler lagi ada peluang nak jumpa........he he he...


so, lepas kuar dari Zoo tu.......pergi Masjid Al-Azim kejap......lepas solat, mandi kan Batrice bagai...kami gerak plak utk jumpa oli.........memula cam confuse plak nak jumpa kat mana, at last......info oli jumpa kat TESCO sajork........he he he............


hooreeey........mmg happy ler dpt jumpa oli lagi........nie 2nd time jumpa oli............
suke sangat2..........oli mmg sangat peramah..........
asha sangat comel.........my hubby paling suke tengok asha senyummmmmmmmmmmm
dia ckp MANISSSSSSS........


si budak comel......senyum manis......tp x reti diam...mulut senyap tapi kaki tangan sumer berjalan........tp seriusly, asha mmg comel sangat2...ngan rambut yg dah lebat tu kan....rasa cam nak kidnap jer....


tu dia, asha ngan mummy.......syok tengok asha makan ok.........

sessi ramah mesra dua budak kecik

Kami jumpa x lama coz' faizal pun ada kerja lagi kat EOM ......so, lepas makan2 jejalan sat kat TESCO...dua2 mama cari susu he he he............

and BATRICE bila jumpa uncle Faizal .......dia kan lupa pada mama & papa dia..........menonong jer ikut uncle Faizal dia..........siap pegang2 tangan ok.......asha plak....cam biasa..aktif...jejalan sana sini, x heran pun Batrice ngekor daddy dia...........pastu....sweet jer bila tengok asha & batrice jalan pegang2 tangan...he he he.....best erk oli kalau kita duduk sebelah2 rumah....he he he...





tp yg peliknyer bila jalan ngan papa dia......tak mau plak dia baik pegang2 tangan ngan papa dia tu...hampeh jer...siap buat aksi duduk lipat kaki atas lantai TESCO Ok....mau tak tension papa dia..........tp ngan Faizal sikitnyer baik dia ngekor...tak lepas tangan tu..............


see.....sgt berdrama ok........siap landing2 atas lantai TESCO yerk.......

Dah lepak2 kat TESCO dlm sejam gitew.......gerak ke EOM plak....plan awal nak gi makan2 ler kot2 kat umbai nun..........tp xde rezeki ler....faizal kena stay up sampai cafe tutup.....pukul 11.30 plak tu....so, hubby ckp xpelah.....next time ada rezeki kita gi makan2 plak oli yerk.......so, kami gerak dari EOM jam 11 gitew........waaaa....sgt letih.....sure oli & faizal pun sangat letih.....


sila abaikan muka aku yg dah berminyak tu yerk......dari pagi sampai ke malam....hu hu hu......

to oli, thank yerk coz' sudi jumpa batrice & co....insya allah, next time kami jejalan lagi @ sesat kat Melaka tu....kita will jumpa lagi....so, boleh ler kami belanja oli makan2 kat umbai nanti....he he he....big hug utk asha ok.......

Mlm tu kami sampai rumah pukul 2 pagi lebih....singgah makan kat umbai..........tp salah tempat...gerai no 2 yg cam oli ckp tu dah betul....tp bukan kat rest terapung........kami silap masuk tempat daaaa................next time ler jawabnyer makan kat rest terapung tu oli............

7 Kata Mereka:

~~ciklinn~~ said...

wah sungguh gembira korang yerk..... kalu lah leh ku tumpang sekaki..kikikiikiki...zana tak jauh ker umah dari johor?

CT SITU said...

ooo jumpa2 x ajak org ek?

akk kan tgk ank korang ni mcm dh beso yer..delia tu den nengok mcm bb lg lah..kemetot ikut mama dia kot..wakakkakkakaka

Sue@MamaMaryam said...

hehehe...syoknya.. zana kite x penah jumpa lagi... dtg la key ell ..

eija28 said...

wah..zana dah pegi EOM kat MELAKA erk?zana aku nak tanya EOM kat MELAKA tu area mana erk?eija klu g TESCO kat melaka tu mesti singgah kat kluang station tu pekena roti bakar dia sedappp!!!!

Jasfyra said...

sweet je jln pimpin tangan..zana tak naik ke eom?

mrs khairul said...

zana hang p cuti2 msia ka? wah niza mmg ske p melaka nih..mmg tak jemu tau..weh ko p makan seafood kt umbai tak..yg tu mmg wajib tau kalo p melaka..

weh kkala jek tgk batrice dok kt lantai..awat?? tak dpt menan ke batrice oii?

babysofia said...

wahh best nyerrr dpt kuar bersama... comel lah batrice dgn asha tuhhh... nak gak ikut!!! hehehe...