CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, November 07, 2008

TAG from OLI - MY INNOCENT LOOK

2 hari lepas kena tag ngan oli - gambar asli tanpa edit or touch up erk..........

tp sorry cikgu.....anak murid baru buat kerja rumah lorr.........2 hari tak bw cable camera gi opis...so, xde gambar lorr...ari nie baru boleh coz' dah bawah cable camera.........fyi, zana update blog cuma dari opis sajorrkkk.......kat umah line broadband tak clear ler...tu pasai i update blog @ fp dari opis sajorrk..........

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.

2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.

4) Post these instruction with your picture.

5) Tag 10 people to do this - i nak tag 5 org jer yerk......

- kak linn

- ayong

- hirda

- kak yatie

- erin




16 Kata Mereka:

atty's said...

jelitawan hah..

~~ciklinn~~ said...

dik sudah ku siapkan homework ni... huhuhuh cikgu CT situ.... hehehhehe..tu ko nengok gambar akak yg tak semenggah duk bertuala tu... huargh huargh huargh

~~ciklinn~~ said...

eh lupo lak... cantik zana paki tudung tu... dik susah tak pakai tudung nie.. akak tingin gak nak memboli.. tapi mcm terpusing2 jer nak pakai..

Ayong said...

ohhh aku kena tag ni jugak ye...huhuhuhu

wahhh lawanya tudung mu zana....cun seh!

Hirda Ibrahim said...

isnin ok, isnin aku tepek pic.
notebook aku x dak bluetooth nk transfer pic...
kena balik buat kat nb kat umah...

i'm ソソ said...

cantiknya anak murid ni

Jasfyra said...

cun seh..berseri seri

re - zana...betui ar..aku menang gak..hehee..dia baru apdet kot..anyway tq ek inform aku..

Yatie said...

alamak .. tag yg inikah .. cikgu Su pun ada tag gak benda yg sama .. dah buat tinggal nak publish jek .. nampak gaya kena bayar hutang tag sekaligus la nanti .. hehehe ..

Hirda Ibrahim said...

okeh dah siap kerja solah saya cikguuu...

PerantauSepi1306 said...

amboiiiii canteknye gambo pure dia... pose maut tau

nasazfrog... said...

amboi.. ayu gitu..:)

zino said...

macam macam bentuk tag rupanya...

As said...

wah... rajin tul d/org suh zana buat h/work erk....
comei gitewww pic zana... hheheheh...

~aza...as / ummie afiq~ said...

tak aciiii...zana ambik gambar di kala cun melecun...hehehe...suker tgk tudung zana tuu...tapi kak aza tak pandai nak pakai berbelit-belit camtu ;)

mysha said...

akAk cun2...sHa sKe...hekhekehek

Cik Puan Mimi said...

akak tengok zana ni kalau gi opis mesti melawo.. akak ni tak rajin melawo gi kerja.. selebet jer.. heheheh