CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, November 05, 2008

SKYDIVE wif PAPA

Batrice nie nama jer gegirl..
tp kalu gurau @ main memang lasak..
dan yg selalu melayan kelasakan dia sure ler papa kan..
xkan mama plak....
mana mama nak larat melayan kelasakan dia tu

1st kite tengok aksi tonggeng2 dia nie yerk...
ntah mana dia belajar...
pastu sibuk suruh kita terbalikkan dia
anak2 ........

cak!

gigih sungguh...nak try terbalik sendiri....

dah penat aksi yg 1st tu.........giliran plak melayan dia nak sky dive...

yg nie mmg papa dia jer yg melayan....zana nak layan? larat sangat ler nak lambung2 dia tu....

yang nie confirm papa dia yg ajar............gelak gila2 ler kalu dia layan papa dia nie......

opppsssss suar terlondeh ler plak...nampak ler pampers i tu kan.....malu ler....papa help...

amacam........papa saya leh katergory papa mithali tak?

ok papa.......batrice dah ready nak kena lambung nie......1 2 3.......

hoooreeey........dah kena lambung........sky dive beb!

gila suke dia........pelik tul ler......

tu ler peel anak beranak kalu kat umah.......

katil tu jadi tempat mainan dia tau......

comel tak batrice pakai tshirt tu........

kalu mata zana cam comel yg amat....nampak lasak jer kan.....

tu baju murah jer tu...beli kat bundle....sehelai RM4.90 ..........buat pakai hari2...

tap kalu nak buat pakai jejalan pun apa salahnyer kan.................

16 Kata Mereka:

Ayong said...

ohhh
sungguh lasak juga barice ni kann!
boleh sgt geng dgn chem ha.
chem kerjanya melompat2.
atas sofa mahupun katil!
terjun dari sofa!

Sue@MamaMaryam said...

hehehe syok woo ke lambung.. rasa gayat je.. maryam pun suka.. chantek la bj tu.. ala pakai jln pun ok.. x penah jumpa lg bundle budak2... syoknya klu ada.. ahaks..

Jasfyra said...

mesti batrice gelak terkekek2 masa tu kan..dah dpt bayangkan ni..hehehe..papa lambung elok2 tau..jgn kena siling sudah...

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

best tul si batrice dapat lambung2 mcm ni kan..kak iena kalo abah dia terbalikkan rizqi, jannah mesti nak sama..tak larat kitaorg nak melayan nyer..
Batrice tertonggeng tengok aper tu??org tua2 kata kalo buat mcm tu nak tengok hantu jer..keh..keh..
lasak tak per,,yg penting ader org layankan..
zana dah sihat ker??

rep : hubby kak iena memang kaki jalan..kalo ader RM dan free on jerr...

~~ciklinn~~ said...

ya allah seronoknya dier kena lambung2 camtu... anak akak penakut dua2....kalu kena angkat kan mulalah mengeras jerk....huhhhuhu berani sungguh anak dara mu ini....

iyerlah dik cute sgt baju... nampak cam noti2 kan...hhihihihhi

Puan Iza said...

ooo lasak gak ke batrice nie...leh arrr kwn dgn haikal kalo camni. Haikal pun suka wat tonggeng camtu zana...iza risau kot2 tersalah tekak ke nnt...bahaya laa....tapikan, makin dilarang...makin dia buat...adussss! pening mak! hehehe

MAMA IQA said...

hehe..aksi cubaan menonggeng dan terbalik2 tu sama la plak dgn iqa..ngeri btl tgk..takut dia terseliuh urat tengkuk tu ke kan...eiii!

i'm ソソ said...

asha pun nak tonggeng dan terbalik macam batrice....saya takut leher dia terseliuh dan selalu dia buat macam ni mesti kena pukul dengan saya...sungguh lasak ooo batrice...

Cik Puan Mimi said...

rasanya farhan dan emily tak pernah plak buat aksi menonggeng tu.. hehehe apalah yagn dia nak tengok terbalik tu ek

dah macam askar kecil la sibatrice pakai baju tu.. memang kadang2 baju bundel pun cantik2.

seronok la dia, papa dia rajin melayan,kalau mama dia yang lambung ada yang tak dapat hop balik.. kebawah la jawabnyer.. hehehe

mysha said...

akak TakPe LaSAk-LasAk pun maIntain comEYyyy..

lieya_latif said...

tu le peel anak2 kita kan zana....lasak betul...tak padan ngan title anak dare he he he he....ngeri tgk hemlin lambung batrice tu...tapi tgk ar sikecik tu kemain suke die....jenuh le papa nak melayan lambung2 tu he he he

Big Mamma Bukhari said...

salam zana.. tq sudi singgah di fp kak t.. maaf dh lama kak t tak menjenguk zana.. keje ok? zana sihat? tgk tu batrice... lasak jugak dia ye? nanti bulehlah join kak nur dan abg adib main2 ye?

Sham Ummi Echa said...

sama cam echa..suka sgt kena lambung2 nih.. kalo gurau ngan abah dia..sumer aksi2 ganas la kan..

cntik baju tu.. echa ada suar askar jer..heheh

Jue ~ mama DnD said...

dalila pun suka gak tau kena lambung² mcm tu... cum akami yg x larat nak lambung 13kg weiii... gaknya budak kecik ni x rasa gayat kot... sesuai lah t-shirt tu ngan aksi ngeri dia tukan... pakai baju askar kena a ganas kan batrice...

mrs khairul said...

zana ragettt lah batrice dress up cm tuh..yg tonggeng2 tuh aku xtahan tgk..keh..keh..

org selalu kate anak pompuan rapat ngan bapaks ek? sure nnt balqis pun mcm tuh..sbb kanda rapat ngan aku...kalo kt umah tu nk ikut je mana aku p smpi p toilet pun nk follow..hampeh tul..

PerantauSepi1306 said...

gelak besaq la cik akak kecik nie.. suka kena lambung2 dek papa ye...bebudak mmg suka la kan kita bagi attention cam ni..