CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, November 21, 2008

HARI YG RAJIN

dah lama rasanyer tak menolong basuh keta
hari2 tahu bawak jer....nasib baik tahu isi minyak sendiri
tp semlm i tunjuk rajin uolll
sambil tunggu diaorg balik (papa & batrice) ...
i basuh keta.....wah, xde angin xde ribu.....tetiba rajin...
yelah...mlm tadi malam jumaat....so, siang tu kasi papa happy dulu..
mlm boleh dpt hadiah ....hik hik hik.....



tu dia......bonet depan dah siap utk di simbah ngan air



oppppsss.........cuaca pun ala2 merestu jer utk dpt hadiah mlm nyer kan...kan kan...



pose itu wajib.....kata nak jadi blogger tegar........basuh keta pun wajib ler pose kan....

taddaaa.........kilat tak....kilat erk........
tu dia....abis cuci keta pun keta pose gark ler kan.....time cuci pose...time dah bersih lagi ler wajib pose.......papa nak upah !
ha ha ha.....gedik sungguh ler....
korang jgn ler pikir lain erk......(*** tp aku tahu korang mesti pikiran songsangnyer......daku mengerti.....hik hik hik)
wah.........sekali hubby aku balik...
dia sengih2 sudah..........masuk2 jer....
"amboi.......rajin mama cuci keta...ada apa2 ker?"
apa lagi...hint ler aksi manja ala mengada2 tu kan.........
apa pun...........mlm tadi layan dulu TARA final episode..............
huuuwaaaaa............tak suke tak suke....
ngelat arrr..........team malaysia kalah lorrr....
no. 3.............nie kes dia salah buat keputusan nak naik flight gi phuket tu.......ada ker gi singapore dulu.........skali tak sempat naik connecting flight....huuwaaa...kalu ko naik sekali ngan couple berlagak & team hk tu mesti korang boleh menang nyer lah..........
apa2 pun.........aku real team malaysia kalah jika team hk yg menang......dari membiarkan couple yg berlagak bagus tu menangg.........
apa2 pun........aku tetap suke AIDA & TANIA yg giler2 happy go lucky nyer kepala........
siap boleh buat lawak lagi selesaikan tugasan diaorg tu......chayok lerrrr..........

18 Kata Mereka:

Puan Iza said...

wah! zana kan main lagi rajin ek basuh keta...patutlah ada udang disebalik batu...ooo nak upah ek.....pssttt...psstttt...dapat tak upahnya????? nanti bisik tau...kan orang dgr lak...hahahahhaa

Sue + Azie said...
This comment has been removed by the author.
sue@mamaMaryam said...

rajinya..hehehe ko dpt upah ape??? cepat sms aku.. ooo ko tgk semlm tu ek.. smlm aku kt kedai lampu masa kite bbalas sms... hehehe nasib aku x tgk...klu x aku geram!!

~~ciklinn~~ said...

muhahahhahahhah apa upah kau dapat mlm tadi haaaaaaaaaa.... huhhuhuhuh

dik akka nak gi johor kat batu pahat... ko duk mana?

i'm ソソ said...

hehehe...zana naughty naughty..

Mama Mya said...

yer laa geram nengok semalam rasa nak masuk dalam tv... apa2pun tahniah pada mereka bukan senang nak dok top 3.. wah rajin zana yer.. pssttt dapat upah x malam tadi keh3

Hirda Ibrahim said...

ko dpt x upah semlm..
aku x larat.... terus zzz...
hahaha. sian laki aku.

coz sambil tgk TARA 3, aku dok melipat baju yg menimbun itu...

betui2, aku suka team hk menang fr team geoff & trisha itu... *dush *dush

ps: zana, pasni kita nk layan citer apa lak ek? ;)

lieya_latif said...

wah rajin tul cik puan zana kite ni...siap tak tukar baju kurung haaa....terus basuh kete...yele kalo basuh time batrice dah ade...sure kite bergande2 penat sebab die dok main2 air kan he he he eh

semalam mase zana sms...org dah tdo hahahaahahahah...gile tdo awal....sepatutnye mlm tadi sunat 'bunuh setan' kan....gua lampu merah maaaaaaaaaaaa

shimazahar said...

hahahhaaaaaa,,, sukalaa entry zana nie...hahahaaaaaa... aka suka tang ayat zana tu.. hahahaaaaa..... zana akak ko nie kepala suka bersimpang siur tau.... hahahaaaa... kalau kami dekat office nie gunakan ayat.. MALAM BUNUH SETAN.... hahahaaaaaa....

Mama Mya said...

re = kakakaka zana time kasih menceriakan diri ini.. akak gelak guling2 baca komen zana siap cam nak nangis hahaha

atty's said...

rajinnya ko zana...kalo nak upah basuh kete kty..hah

rasp said...

uish mmg rajin lah u zana, berrrsssiiihhh kete tu, bling bling gitu ..tumpang kete i lak leh *ihiks*

Jue ~ mama DnD said...

dpt tak upahnya...? aku tdo awal habis jer TARA trus zzzz ngan anak².. papa meka xdok p outstation...selamets...
ha'ah zana, aku pun rela team hk tu monag dr team pilip yg berlagak nak mampus tur... tp aku samapi susah nak tdo.. kuciwa siot mesia kalah... sib baik x masuk dlm mimpi..

Sham Ummi Echa said...

oo..ptt la ko rajin..nk upah yer.. heheh aku mmg otak blue..so aku mmg pikir tu jer yer..hrp mklum..hahha

madam CT said...

Haaaaaaaaaaa akk tau km dpt upah apa...

wink..wink

wanie said...

rajin membasuh keta...upah ape dapat mlm tadi..hehehe

farah amoi said...

wahh
dpt upah ape tuh
harus tunggu the next entry nih..?


suspen nih
sengaja suh kami berfikiran dirty!
memlm jumaat kan...mesti lkami berfikiran sebegitu !

Mimi~Najeeb said...

wah..sgt rajin mencuci kereta..baguss.
Apa upah yg dapat?