CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 16, 2009

DAH MACAM TU PUN BOLEH LAGI KER?

Satu puting azimat anak dara tu dah arwah .......bercerai tubuh dari kepala .........but ada satu lagi puting azimat dia. Tp i rajin nyorokkan yg tu.....so, sabtu hari tu .......ke BP, i bwk yg nie.......time tu still nyawa2 ikan lagi.......


Bila dah jadi camtu ........ punya lah panjang akal anak dara sorang tu......dia boleh isap puting tu camtu jer.......caranyer.......meh nengok gambar bawah nie :-



Tengok, dah camtu pun dia boleh layan blues lagi ngan kembar siam dia tu.......mau tak tension i !!!! dan kerana puting ini jugak ...........i ngantuk isnin pergi kerja ...........

18 Kata Mereka:

liwaniel said...

batrice...
sampai macam tu sekali nak hisap puting ye...hehehe...bahaya tu..kang tercekik pulak

[[ yong ibu chem ]] said...

ya Allah! sampai cenggitu penangan 'kembor siam' dia tu..hahahahaha takut lak yong tgk nya..menda tu dah la kecik zana..

chem dulu time zaman pting2 dulu,hisap puting sampai putus. dah putus dicampaknya jejauh!

zana, bila nak bagi batrice 'bebas' dari kembar siam nya ni?heheheh

zino said...

teringat along kecik2 dulu zino buang botol dalam tong sampah dia pi ambik basuh balik hehe

Jue ~ mama DnD said...

bahaya tul penangan 'kembar siam' ni si batrice nie..takut plak aku tgk zana... buat nyer terlepas lah silicone tu... adush..seriau..
anak aku 2-2 xmo benda nie... pernah gak test masa meka bb xmo nyer... sedap sgt ker batrice..?hehehe

JuJue said...

fuhhhh nasib tak isap tetekk nihh...kalo tidakkkkk..
hua hua hua...

Hirda Ibrahim said...

aku dok tunggu masa je puting hardy pun putus. nk gak aku tgk akal dia panjnag cam batrice ke x. hehhe...
puting dia elokk je lagi.

sama le anak2 kita zana, mamat & minah oteng!!

eija28 said...

panjang sungguh akal si batrice nie...bila plak dah pisah dgn kembar siam nie.....

NAEMAH said...

pandai btul si batrice nie yekkk...dah cam tu bleh pikir lg cr lain nak guna puting tuuuu...janji dpt ek...hehehe
pstttt...zanna, adiah tu dah dpt da, kena collect kt post office sbb time deliver tu emah tak dek umah, keje...so insyallah nanti emah gi amik...tq yehh...susah2 je...

neezareef said...

lorh...cmtu pn bleh..tp baik2 gak takut tetelan lak kang..

PerantauSepi1306 said...

ishhhh sayang nor ye ngan menda putin tu.. bebaik.. jgn tertelan udahh...

Sham Ummi Echa said...

hahaha... lawak la aku nengok batrice nih... pnjang akal dia yer.. sedaya upaya nk gak isap oteng tu...hahahha.. x thn aku nengok..

~~ciklinn~~ said...

adoii dikkk lawak sungguhlah anak dara nie...... asal ada puting ha..leh dia layan walau dah putusss... hahhahahhah

lieya_latif said...

bijak batrice.....heheheheh...tapi hati2 zana takut tercekik nanti....dah tu camne...ko beli baru tak....

en_me said...

anak dara tewww nak adek kecik tewww.. ehehe

Dee said...

panjang akal ni batrice ni..tp bahaya zanna..karang tercekiklak..baik beli baru je bg..

ai said...

kau tak takut tercekik ke???

ely lak, jenuh dari baby aku ajar isap pek ni. Tapi dia takmo.Dia isap kejap je.. :P

Signorina Syima said...

bijak nyer... ini dia istilah menggunakan barangan terbuang.. heheheheh puting dh tercabut pun dek idea kretif boleh masuk mulut lagi...

mama mya said...

risau nengok.. takut tercekik lak..