CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 01, 2009

YES............ i'm back !!!!

yes
yes
yes

lega bila dah sampai rumah
lega bila dah boleh baring kat katil sendiri
dan
yang paling lega
bila
dpt ngadap blog yg dah seminggu i tak ngadap nie
seriously.......rindu beb !!!

pada sumer2 yg lawat i nyer blog sepanjang i bercuti nie ........cheewah !
thank yerk korang
luv korang ler
and
also thanks a lots
pada sumer yg bg besday wish to my laling hubby & my princess tu
keh keh keh......ramai yg respond kat gambar kami dulu2 tu...
hik hik hik
yes........i dulu2 slim melim you
now jer membesar bagai dugung....menci tau
lagi2 bila 2 tahun masuk gomen nie.......makin membesar membesar dan membesar
bg yg tanya soalan sapa amik gambar i ngan laling hubby ala2 romantik tu
kita org guna timer lorrr..........gambar tu amik kat atas gunung lambak, kluang ...hik hik hik
kenangan beb !!!

don't worry......i'll update as soon as possible erk
tengah transfer gambar2 dari camera ke pc ......

13 Kata Mereka:

Emy Omar said...

Wah sure enjoy gi cuti2 malaysia kan..apa2 pun selamat kembali ke rumah ye zana..

** yong ** said...

lamo betul kau cuti zana..menjelesshh ni..hehehehehe

pu3shidah said...

kak, shida tau akak mesti belikan shida something kat sana kan?:D akak simpan baik2 tau..next week bru bg kat shida tau....mgu nie shida x de..akak jgnla sedih cz lmbt bg shda, x pe shda ok jer..hikhikhik...

neezareef said...

wlcome back

Hirda Ibrahim said...

welkam back & cepat upload pic k?

re: sila jelessss...hehehe..
tu la, apsal ko dok jauh? cuba ko dok sini. leh selalu kuar beronggeng dgn kami.. ;)

mama iqa said...

wah..lama btl ko pi cuti2 m'sia ye...i jeles u!cpt2 upload ye..aku cuti ari ni. blh le aku msk blog ko slalu ari ni..hehe

Linda Latip said...

wawawa..sma la kite zana..smnggu lbh cuti..arini pn cuti lg sbb hari wilayah ehehe..tp kami duk umah je sbb abah ghazi keje..adoi..smpi terbuat blog sbb lma sgt cooti hahaha... yaa cpat apdet baruuu..kami maoo tgkkkk!!!

Cik Puan Mimi said...

yeye dah balik.. cepat upload gamba tau.. tak sabaq dah ni...

banyak tak beli cekelat?? naik cable car tak

Aza...As :) said...

haaaa...cepat...cepat upload citer jalan2...tak sabar nak dgr citer si kecik tu berjalan cam mana :)

mamazana said...

welcome back!! nanti singgah blog kite ye. hehehe...

aimi @ kamalina said...

wah...ada rahsia tersendiri amik pic tu ya.. bagus gak tu..nak la try amik gak..tapi akak pernah buat masa honeymoon kat CH..tapi masa tu akak baring atas riba cik abe.. amik guna timer gak..bila anak2 akak tgk album, siap komen lagi... "ni ibu dgn abah ni tgh bercinta ker??".. memandai je diorang..

Monkey D Luffy said...

yu hu... selamat kembali

Big Mamma Bukhari said...

tak sabar nak tgk gmbr2 percutian zana.. kak t dh upload dh gmbr2 kak t kat langkawi baru ni.. take ur time ok!