CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 21, 2009

FUN FAIR

Lama tak masuk Fun Fair..........rasa nyer last sekali tahun 2004 kot..........time tu dah bertunang cuma tinggal nak kawen jerr...........pergi bertiga ngan laling hubby and adik ipar. Kalu kat Kluang nie......Euro Fun Fair ler yg paling happening.........ala2 besar gark ler.......

So, last week........balik dari kenduri rumah Boss kat B. Pahat .........balik tu singgah ler @ Fun Fair. Bukan apa.........ada org tu nak pujuk i coz' buat i sentap...........ada ke nak pujuk bwk gi Fun Fair...........at least belikan bunga ker.........gelang seutas ke, rantai seurat ker.......tak pun cincin sebentuk..........pergh, materialistik gark i nie rupanyer yerk.............ala, materialistik ngan hubby sendiri takpe...............

Nampak dah ala2 suasana fun fair tu.........trade mark sure Euro Wheel tu.......layan jer lah.....org dah nak belanja berpoya2 kat fun fair...........best gark. Dan masuk2 itulah jugak 1st permainan yg kami naik ............hah batrice, nak sangat buai besar kan.....layan sampai mabuk k!!!!

Tak banyak yg we'll main........just ronda2 geram nengok anak2 patung & bear yg bergantung2an .......... kalu dpt bwk balik barang sebijik dua kan best...........hu hu hu

Nemo oh Nemo

Pooh

KungFu Panda

Teddy Bear

Teddy dog or Dog Bear erk?

Dlm byk2 tu.....kami try 3 game jer......yg baling gelang masuk dlm botol.......tp hampeh, xde luck........pastu baling2 bola pun xde luck.....dptler sticker princess......tu yg korang nampak si batrice mengerjakan sticker penuh satu badan tu kan.........pastu pancing2 itik.....yg nie pun xde luck.........tp dpt set cawan gambar spongebob tu....jadilerrr..............mmg tangan xde ONG!!!!

Papa, nak bear nie........!

Pancing itik .......dpt ler yg nie.........

Dok pusing2 tu.......anak dara tu nampak plak Bumper car.....dok nangis2 nak main Bumper Car......ngeri ler plak kan.....last2 .........papa dia pun excited nak main Bumper Car tu.....adoiler....mau dlm kepala otak nie pikir bukan2...yelah, dok org langgar2 keta sat lagi anak dara i tercampak kuar plak....selisih malaikat 44 .........hu hu hu.....tp ok kot coz' ada seat belt dia w/pun xde proper sangat pun belt tu.......

Mr. Superman........bila nak bwk saya fly fly away yerk ?

Lain2 game tak main pun .........just tengok ......but yg dulu i naik buai yg pusing2 tu......ngeri siot......laling hubby time tu sampai muntah2 .......keh keh keh.......tp mlm tu, dia tak on plak.....kalu tak boleh gark test keberanian lagi naik menatang tu........tak tahu ler apa nama dia.....

Kesimpulannya so so ajer........he he he...........papa ! Bila nak naik Genting nie?



10 Kata Mereka:

k.nurul said...

syok gak dik kalo skali skala layan fun fair nie...

Aza...As :) said...

waaahhh...bestnyaa zana berpoya-poya kat fun fair...hehehe....kak aza pun rasanya dah lama sgt2 tak jejak kaki ke fun fair...rasanya time kecik2 dulu jeerr kot ;)...nak jugak bagi afiq rasa suasana fun fair...tapi tak berkesempatan lagi :)

Mummy Dasy said...

wah, bestnye gi funfair danish ngan daneen lum pnah g lagi sesekali bawak syok gak ek

zino said...

pegi funfair?? hehe

zino pergi funfair zaman sekolah dulu je.. sanggup jalan kakai berKM semata2 nak masuk funfair.. tapi permainan tu banyak unsur judidan penipuan.. probility nak dapat hadiah dia tu adalah 1% kot.. yg lain tu dia kaut

ai said...

meriahnye fun fair!! kalau aku gi, musti poket kene penoh le..keh keh..

Zana, aku edit gambar2 guna photoscape. Kau gi kt sni (http://www.photoscape.org/ps/main/index.php) kau klik kat free download. Dah download, kau leh edit gambar2 kau.

nk wat cam aku tu, kau klik kat EDITOR - pilih gambar dr file pc kau - FILTER - REGION (out of focus) - pilih camne kau nak..senang je..

pastu kau nk edit camne pon boleh..memacam ade kt situ ;)

selamat mencuba

farah amoi said...

aiii...
kalu fun fair cam ni baru ler sesuwai bawak dak-dak

nampak bersih & high class je

setengah fun fair tuh
dah ler games semua nak reban and nampak kotor
x lalu nak masuk



wah
ko nye tittle header kaler gold lagik !
dah tau dah...blaja ngan sapa...
hehehhe
pah ni lebih kerap le kita tukaq langsir noooo..

@t00neY r00neY® said...

apesal nemo nyer muke lain macam jer?

ratna said...

bestnya fun fair ni..

Jasfyra said...

bestnya p funfair...aku pon dah lama xp zana..teringin gak nk p..tp tah kat mana2 ada funfair pon aku xtau..hehehe

Sham Ummi Echa said...

sonoknya ko p funfair..da nama pon fun kan..heheh..

aku x penah bwk echa g funfair lg.. kt area umah aku nih.. kt ngan giant bt caves tu salu gak wat funfair tp aku cam maleh jer nk pegi.. g pon aku tgk funfair dia x semeriah funfair yg ko pg nih..

aku pon tgh plan nk g genting nih.. tp dlm bulan 4 nnt kot..