CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 27, 2009

PAGI YG CERAH ..........

Minggu nie b/fast i xde kawan.......coz' anak member baik i tu masuk spital......demam & darah ada jangkitan kuman. Yg lelain tu.........bukan xde, tp x best........lagipun ramai sgt yg diet kat opis nie.....he he he.....i diet malam jer.......b/fast harus ambil. Bos pun xde .........pergi PD ada meeting......boring bila xde boss..........coz' bila ada boss i akan rasa masa itu berlalu dgn cepat dan pantas...............ayat seorg pekerja berdedikasi u....auuwwww

Hari tu, Oli ada tepek kuaci bungkus merah tu.......tetiba tekak teringin.......so, mlm lepas gi cuci2 mata kat Pacific, capai ler sebungkus......leh bwk gi opis. So, pagi nie i b/fast ngan kuaci yg sedaaapppp nie..........abis 1/2 bungkus...........

Kuaci nie ada 2 kaler kan bungkusan dia tu.........satu lagi hijau...tp i lagi suka yg nie........cam manis2 gitewww.............sambil makan kuaci sambil cuci mata ngan katalog Rorine.........cun2 ar kasut and h/bag.........i usha highheel coz' beg cam dah banyak ler plak.............cun tak kasut yg kaler merah itam tu...........korang refer yg bertanda ngan hujung kertas tu.........

Sesambil mata dok jeling2 isi kataloq Rorine......tangan plak dok update citer kat blog......he he he, multitasking kan..............

Camtu ler bila boss xde.........ntah2 apa2 kerja i buat......tp update blog kat opis tu kekadang jer......bila boss xde and free.......selalunya i buat auto publish dari rumah sajork............i kan pekerja berdedikasi ...............see, muka pekerja berdedikasi.......kot2 ler tahun nie dpt merasa duit AKC kan kan kan ..........

ye ye ye......esok boss masuk opiss.............sukerrrrrrnyerrr..........


8 Kata Mereka:

~~ciklinn~~ said...

dik akak ko ni pun suka kuaci bungkus merah tu..wajib ada stok..hahhahahha sambil2 layan2 tgok intenet nie..lajusss jer mkn kuaci..

wah cantik dik kasut merah tu..ilike

ratna said...

saya ni dah lapan thn keje..tak pernah pun merasa duit akc. org yg baru bekerja lak yg dpt.. tak paham. ooo maknanya saya ni kurang berdedikasi gamaknyer..hik hik..

liwaniel said...

zana...wanie pun suka kuaci merah tu..sedap...bosan2 makan kuaci leh habis sebungkus wanie makan sorang...hehehe

Sham Ummi Echa said...

uihh..dapnyer kuaci..lama da aku x mkn nih.. dlu salu mkn kt opis..tp mkcik cleaner bengang sbb dia letih nk brsihkan..yer la..kalo ko cmpk dlm tong smph kulit dia..bkn masuk sumer kan.. yg habuk2 dia tu penuh sekeliling tong smpah tu.. hangin jer mkcik cleaner kt opis aku nih..

Dee said...

kuaci merah sedap..n kasut merah tu cantek..belilah zanna..tp tang bos xde kan ke lg syiok..kehkehkeh..

Hirda Ibrahim said...

dulu time aku study hari2 aku suka kuaci ni. tapi lepas kuar issue pasal kuaci ni terus aku stop. biasa la aku kan cepat percaya apa yg org cakap...

weihh AKC tu apa? hehehe...sorry aku x tau... duit bonus ka?

aku pulak kat sini, telinga dok kepit gagang phone, tgn dok update blog... terer kan kita?? hahahah

eRiNsZ said...

la...ader gk sowang manusia bernama Zanna yg suker bos masuk opis.....

erin ni ar dok tunggu jerk biler ar GB g kursus...ngehngehngeh

rasp said...

mmg u bagus aa sis, coz i spesis tunggu bila laaa boss nak gi outstation lelaaammmaa ngehehehehe