CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 27, 2009

SHOPPING KECIL2AN

Korang pernah beli barang2 cosway.......i? every month melabur ngan cosway.......tp i tak jadi ahli .........ada opismate yg jadi ahli, tumpang kad dia jer............he he he

This month order multipurpose bag nie and biskut coklat & badam nie. 1st time nak try biskut nie...........

Bag tu plak i beli utk simpan comforter2 i ............xde ler berabuk kan kalu just simpan camtu jer.....mcm nie. Act, i dah ada 2 kat rumah........just tambah stock sajerrr...........

Pastu satu lagi yg fofular kat Cosway nie ialah bedak MIYAMI............i pun guna. Udah ler murah.........best plak tu tepek kat muka.......melekat jer..........he he he. Tp this month x memborong bedak coz' stock ada lagi kat rumah.


11 Kata Mereka:

Jade said...

hehe..mmg bedak miyami ni besh..tp dh lame tak pakai dah.. sbb dh tukar lain... ajen cosway ku telah berpindah :P

anyway, slm singgah.. idh link ur blog =)

Jasfyra said...

wah.soping barang cosway..bestnya.barang2 dia ok gak kan zana.best ek bedak miyami tu?nak try beli ah nanti.aritu ada warehousale brg2 cosway ni.kawan aku p.bnyk gila dia borong.dia bnyk beli lipstik ngan brooch.rupa2nya 1 depa jual rm je..jeles aku tau....

liwaniel said...

dulu husband wanie suka beli minyak rambut cosway ni

ibu 2AZ said...

cosway ek..ermm ina pun layan gak..every month tgk katalog..ader suai beli gak..sbb mil member..tuh yg tahu gak..mcm2 dah try..nak2 pencuci lantai die..best yg tak licin tuh..wangi..softner pun ok..kkdg mil yg belikan..hehehhe

kalo anak2 ina pakai kan clear lotion kat bj kalo outdoor..takmo bg nyamuk ker semut..hinggap..hehehe
nak beli aa yg multi beg nih..hehe

zino said...

dolu dolu biasa la mem beli barang coswy tapi tak lama tak kesana..

aimi @ kamalina said...

zana..akak suka dgn brg2 cosway... akak byk guna yg berkaitan dgn cucian kain... yg main sembur2 je kat hujung lengan & leher baju..pastu basuh..confirm bersih..apa ntah namanya.. pastu kan..akak suka sgt dgn coklat cosway...selalu beli... :D

*Azie* said...

zana mak azie ..sis sume pki bedak miyami tue..depa kata ok kan...patut la muka zana gebu jer...

Dee said...

sy pun suker bedak miyami tu..mmg bestkan..melekat je..kalo yg lain jap je ilang..hehehe..kakak sy dealer cosway..order kat dia jelah..

Cik Puan Mimi said...

laju kau update zana, tak terkejar plak akak ni.. hehhe

akak pun suka guna barang cosway, sebab harga dia memang berpatutan.. kira mampu beli la kan.. pastu barang2 pun macam2kan..

tapi bedak miyami tak pernah try.. kena try gak ah pasni.. tunggu akak punya bedak abis dulu

Big Mamma Bukhari said...

hi zanna..
dulu2lah.. masa bujang2 dulu.. rajin beli brg2 cosway.. coz tumpang kad akak sepejabat.. pas tu tak beli2 dah... ok gak barang2 diakan?
zanna.. tq sudi singgah di blog kak t.. slmt berhujung minggu!

rasp said...

dolu2 i beli gak brg2 cosway dari opismate tapi opismate tu dah benti i pun benti beli..brg2 dia berpatutan dan kualiti pun ok kan..