CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 15, 2009

MAMA PRESENT ?

Ada yg dok bertanya kan apa present i kat anak dara sorang sempena besday yg ke-2 tu?

Uol's tak perasan ker......apa2 yg dah berganti tu.......ala korang nie tak alert ler........i malas nak citer, tp since ada yg bertanya so .........i publish lah erk apa yg i bg kat anak dara tu.........bukan riak tau.......just sebagai ingatan jer........kot2 ler next2 ada kuiz berkenaan ngan subjek nie kan.........sapa tahu ..................jeng jeng jeng

Nie jer yg mampu i beli this year........ngehngehngehngehngeh......Gigih i tukar anting2 lama dia dgn yg nie........see, cute kan...........


From papa plak......pakej percutian 5H4M from selatan to utara

17 Kata Mereka:

ILA said...

Maaf la sbb dah lama x tinggal komen... maklom la dlm tempoh berpntang nih ms terhad bila baby kuat nak menyusu hehehe

wahh...kiutnyer tinga anak dara zana nih lps pki hadiah dr mama dia....hehehe

ooo yer, epi belated bday to batrice, semoga menjadi anak yg mendengar kata org tua yer.....

mama mya said...

cantik cantik cantik.. okey je ngan batrice di usia 2 tahun.. tunggu laaa 3 tahun huhuhu batrice mintak yg mahal lagi hihihi.. batrice leh pinjam..

cantik umah baru.. betul betul betul cantik sangat

zino said...

dah besar nanti dia minta yg lebih panjang hehe...

[[ yong ibu chem ]] said...

ohh batrice ayu lah..ada anting2..kak chem tak dak pun..mak nye tak buatkan..hehehehehe

zana..ukar karpet ye??? chantek kaler!

neezareef said...

ooo batrice dpt earings...
dulu kecik2 pn kita ade earings gitu..dah besau ni punye la pemalas nk psg earings

Hirda Ibrahim said...

comel weihh....
aku dok berkenan dgn subang minnie kat poh kong. dok berangan kalu aku ada anak dara, aku nk beli subang tu... heheheh

farah amoi said...

wahhh...zanna...jgn dulik kat org
kalau depa kata ko riak...jgn dok masuk blog blog ni

ni ler tujuan ber-blogging
nak abadikan ape yg tersurat % tersirat


huhu,,, harus batrice suka kan
kalau aku ni ade anak pompuan
mesti sama ngan ko
galak dok tukar benda-benda ni semua
biar anak x mintak pon

eija28 said...

wah...cantik zana anting2 tu....

mama iqa said...

aku je blom tindik kan anak dara aku tu lg..huhu! mcm seriau plak..tak sakit ke zana?

Idida Aziz said...

aduii sweet la batrice pakai anting2...k ida xterpikir lak nk pakaikan nafisa...sakit tak kalu nk cucuk tinga dia tuh...kenan lak nk try...

farah amoi said...

re:

hehehhe...i'll follow U....


yup
laki aku tuh muda 26bulan dr ku...!

As said...

zana... cantik mmg cantik.. aku suka.. tp Adriana still belum tindik lagi.. bila la aku nak tindik kat dia ni..
soo chumel batrice pakai..

Re: Zana nanti bila dtg KL roger2 la .. leh la kiter jumpa...

Sham Ummi Echa said...

cntik earing tu.. sesuai ngan batrice..

tp terer la batrice.. brani g tindik tinger.. aku x brani la nk tindikkan tinger echa.. hehehhe

yatt said...

kiut sgt earing 2..sesuai sgt!

:-)

aimi @ kamalina said...

wah..sgt comel laaa anting2 tu..teinrgat akak zmn dolu2... bukan main seronok dpt anting2 dari mak...

zana..cantik arrrr blog awak..berwajah baru & lebih ceria.. suka dgn kaler ijau ni...

PerantauSepi1306 said...

cumel je pakei anting2 tu hehehehe anak daro la katakan..

mysha said...

akak taw tak apa yang wAT sHa sKe ngaN baTRiCE?? sBB raMboT dia ala2 aMEricaN neXT top MoDEL....