CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 17, 2009

PENYEBAB NGANTUK DI PAGI ISNIN!!!

Hari nie sgt ngantuk ok ! Nasib boss still cuti ........ kalu tak mau i pengsan, at least bila boss xde nie...leh ler curi2 "rehat2"kan mata kan.........since, today office pun senyap sunyi ....... rasa cam aman jer ........ngeh ngeh ngeh ngeh...kalu tak, 2km dah boleh dgr bebudak opis nie dok bergelak sakan..........

****************************************************************************
Malam semalam, udah ler tido lambat......almost pukul 1.00 am baru lelap mata .......kengkonon layan citer Sukob kat Astro Kirana tu ....... tp tak sampai abis. Nengok sesorg cam seram ler plak kan .....pastu kul 2 am terbangun plak coz' anak dara tu jaga cari puting azimat dia (bukan puting yg dah arwah tu erk) ........waaa tension ok. Kalu puting tu ada......senang i sumbat jer.......tp, since pagi ahad tu ...... bukak mata, jgn kata bayang puting .......bau puting dia tu pun tak kelihatan. Ntah jin mana gi nyorok puting azimat anak dara i tu kan .............

Suprise!.......mmg pun ............ so, kesimpulannya ........from celik mata pagi ahad tu ........until malam tadi nak tido ........mmg dia tak memuting. Tp mak nenek tu ........kalu tak memuting, mulut pot pet pot pet ......cam bertih jagung. Letih nak layan. Siang ok lagi coz' dia main .....so, mmg ingat2 lupa ngan kembar siam lain mak lain bapak dia tu. Tp mlm start kul 10 dia dah rengek2 tanya puting dia....bila ckp xde, ilang .......dia plak tokok tambah kata momok & tok janggut amik ........

"aaatuk anggut, amik ?" "mommoookk....ammmikkk ?"
dah dekat kul 11 pun tak nak lelap mata lagi and dah start rengek2.....mama dia nie tak leh tahan ler............last2 kasi puting dia yg dah arwah tu ........... nasib ler tak buang lagi. Kalu tak, mau meraban pagi2 buta nak mencari puting azimat dia tu............dpt dlm 5 minit puting yg arwah tu dlm mulut ........gaya isap tu cam yg kat entry b4 nie lah.......tp i pantau ler.......kot2 tak pantau, mau tertelan puting tu, sapa yg naya ........i gark nanti .........terus lelap.......xde bunyi. Dia dah tido .......gagah i cari satu rumah puting azimat yg ok lagi tu .........tp hampehh.....ntah mana terselit agaknyer ........i pun confuse dah nie.........tekanan di situ ok !!! ....udah ler laling hubby tak membantu......dok pegun ngadap pc ......pastu siap ckp ........

"dah x de tu .......biar ler...."
"hello .......nanti malam dia bangun cari puting dia camno ?"
"sapa nak layan ?"

Berbalik citer dia bangun pagi2 buta tadi cari kembar siam dia tu .........pujuk2 tak layan .......nak tak nak, kena gark ler ngadap dia ngan puting KO dia tu .........i yg pegang means masuk kat jari i pastu kasi dia isap ........hu hu hu, letih lorr.........agaknyer dia rasa cam lain jer ......dia mintak susu ....dah buat susu, refuse plak nak minum...........huuuwaaaa.........mama udah sakit hati di situ batrice sayang .........i paksa gark.......dlm paksa abis gark susu sebotol. Ingat abis susu sebotol, leh ler dia sambung tido ..........TIDAAAKKKKKKKKk ..........dia dok ngomel cari puting dia.....pot pet pot pet pot pet ...........dlm pejam mata layan gark ler mulut bertih jagung dia....pastu nangis lagi cari puting dia...........adoi ler..........ulang lagi masukkan puting tu dlm jari i kasi dia isap ......tp tulah, agak tak best kot....tak sama ngan original punya kan ........kejap2 dia tarik, kejap dia tolak ........almost 1 jam setengah melayan dia..........udah ler ngantuk .........hati panas lagi ..........tulung tulung tulung ...............en laling hubby? ........... pi tukar tido kat katil batrice ....boleh gitewww !! tadi kemain suruh kita buat tak tahu jer benda tu ilang..........bila anak bangun ....dia lepas tangan ..........tu pasal ler i angin pagi2 buta k !!!!!

Minah kecik dah tido.......apa lagi, Perempuan, isteri dan Mama pun tido ler...............tp b4 tu, itu puting azimat i dah kuarkan dari mulut si kecik tu lerrr.............kalu tak, namanyer menempah bala !!!!

15 Kata Mereka:

As said...

zana sampai cam tuh skali anak darta ang isap puting.. padahal dah arwah sgt dah tuh.. hehehe...
ya la dah biasa kalo xde cam pelik la plak bila x nampak... hmm sabo jer la...
ya la.... aku takut sungguh bila dia letak kat jari dia tuh... takut ajer masuk terus ke bawah... susah ooo...

Hirda Ibrahim said...

sure ngantuk tuuu...
aku paham apa yg ko rasa zana.
atleast batrice siang2 dia x memuting dia ok lagi. hardy tidakkk..

ko imagine la, tgh seronok2 main tu. dia leh stop, cari puting. aiyooooo.... x kasi..dia sanggup naik atas cari dlm bilik, bwh katil semua.

ni nk tanya, apsal ko x belikan puting br kat batrice? batrice memang nk dgn puting dia tu saje ke? memang x nk dgn puting lain?

~~ciklinn~~ said...

siyess punyer ngantukk ha anak dara nie.....

ya allah dikk dia mmg isap puting tu lagi ker... adoii ngeri nyer..akak takut dia tertelan jerk... huhuhuhuh

mrs khairul said...

GILERRR AH....penagan mrs puting nih..smpi mcm tu skali ye batrice..isap puting yg dh arwah pun jadilah..lawak2..

zana..agak2 kalo ko dah decide dh putuskan puting nnt camne eks..mau seminngu ko xtido mlm agaknya..aku still ingat masa kanda putus susu dulu...seminngu kau dia demam..xpnh dia demam teruks smpi camtuh..smpi la ni masih ku ingat BETAPA SADISNYA WAKTU ITU...sob..sob...

re:aku pun xtau bila dh pindah..kalo ikutkan next month dh bole move..tp aku xde NAFSU lagi nak mengemas..muahahaaaa..

ai said...

alahai..syianye batrice..

cepat le belikan dia yg baru.. :P

my qaseh said...

Hehe ciannya alahai ank dares nie..sama lh ngn Qaseh nk tdo puting adalh nyawanya huhu..sabo jer laa kn kalu ilg nk melayan tkar puting lma harussss memg kita pn xleh lelap sma..Last kt ofs soknya cm aym patuk padi dpn pc huhu..g laa lelap stgah jam ilgkan ngntuk tue

lieya_latif said...

mmg dasat penangan puting nie, tapi sian plak kat batrice kalo cenggini jadi nye....kan kan kan...rase cam tak sampai ati plak.... dah tu keputusan ko camne zana, nak teruskan seksaan ni sampai laa batrice surender tak isap puting lagi or ko nak beli jek puting baru..... aku sian plak bace citer ni..... tak pasal2 ngan ko2 tak leh tdo....hemlin hampeh dah lari dulu...hi hihihi.....

ni time nenek die jaga mcm mane la kan.....ke kat umah MIL ko ade stock puting batrice.....

aku nak tau ni...ape kah kesudahan kisah ni....adekan ko akan beli baru or teruskan sesi cerai puting nie.....nanti update lagi tau

B I E Y said...

sabo bebeno akk nih mlyn karenah ank dara nye...
cpt2la gnti kan dgn yg len..
bhye kot2 sis telena n ank akk 2 tetelan...
naya wo0o...
*mnta smpg la ye*

aimi @ kamalina said...

kronik juga ya.. tapi kalau awak sanggup blh je zana stopkan... tupun kalau larat la.. hehehe...tapi tgk mcm tak larat je ni... apa2 pun all d best!!! go batrice go... mesti blh punya...

Puan Iza said...

Sampai mcm tu skali si batrice nie cari puting dia ek....kelakar plak bila si batrice isap puting yg dah arwah tu hehehehe...

Sib baiklah haikal tak isap puting...kalo tak aku pun akan terima nasib yg sama cam ko zana....

kakpiah said...

kiut.. tp kena hati2 la.. kang takot terrr tel.. lain citer lak kang.. *takot nk sebot..huhuhu*

nasazfrog... said...

hehehe... kelakar la batrice nih... ohhh nak kena punting jer ker,,, alahai... :)

Nur a.k.a admansyah said...

means... Batrice blm `pass' dr free of puting yea? meh belajo ngan Adam. he..he..(eksyen sket!)

Zana, akak pun risau gak hr tur.. camner nk `pisahkan'.. tapi akhirnya BERJAYA! mmg kena SABAR taw! time die dah lena tu, cepatX2 cabut pelanX2...

[[ yong ibu chem ]] said...

uok..kritikal juga ni zana. kau try2 le ajor free puting tu. bila aku baca cerita kau cari merata2 puting..aku teringat time chem dulu2. tensi tau. ti yg kami nekad habis nak free kan dia dari isap puting ni...

Monkey D Luffy said...

next time kenalah buat stock sedozen puting... hehehe