CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 08, 2009

DAPAT HADIAH & BERI HADIAH

1st thanks a zillion to mama qaseh coz' hadiah dah selamat di terima. Comel banget ......suke juta2 ok .........anak dara sorang tu pun excited sungguh nengok coz' kaler sangat cun dan mengundang perasaan ingin tahu beliau....thanks mama qaseh........hadiah nie coz' zana menang kuiz yg mama qaseh anjurkan ......i jadi tetamu ke -9 bg roses kat mama qaseh .......betul kan mama qaseh ..............

*** anak dara yg excited mengoyak pembalut kotak tu .......kemain dia yg over ***

And utk yg dah menang hadiah bg kuiz and capture hit di blog i ........hadiah2 kalian telah i bungkus and insya allah, by selasa akan di pos............and by that weekend akan sampai ke tangan para pemenang yerk ........dah terima please info i coz' takut barang2 tu tak sampai .....and for Naemah .........sorry coz' 1st delivery tu tak sampai kat u .......so, i ganti ok !! tak sedap ler plak u dah menang tapi hadiah tak sampai2 .......so, i ganti ler .......maybe parcel yg hari tu hilang tak dpt di kesan ...........

18 Kata Mereka:

Jasfyra said...

comeynya adiah tu....

Monkey D Luffy said...

mcm dapat hadiah besdey lak anak dara tu yer... hahaha

~~ciklinn~~ said...

wah mesti teruja mereka2 yg memnag tu kan... tak sabar nak dpt hadiah tu..

** yong ** said...

teruja tultu anak dara mu tu nak bukak hadiah..hehehehe samo yo cam kak chem nya ni

Cik Puan Mimi said...

yeye akak nampak namaku di atas salah satu kotak itu.. tak sabar nak dapat!!! yes yes

tengkiu a lot dear!!

zino said...

besar besar bungkusan tu.. bertuah sape yg dapat ....

mama mya said...

ye ye ye dapat adiah hehehe

rasp said...

cute tul strawberry tu..i loike!
congrats to the winners!

Yatie said...

wahh, bestnya sudah menghantar dan menerima hadiah ... mcm seronok aje tgk .. sorry hadiah zanna dari jauh nieh tak sampai2 lagi :p

Ena said...

BESHHHNYEEEEEEEEEEE banyak pezennn... bile wat contest ni? rugi..rugi tak masuk ni....

aimi @ kamalina said...

fuh..bestnya!! mesti yg menang tak sabar nak teirma hadiah dari zana.. bila nak baut lagi ni?? hehehe..nak gakla cuba nasib.. :D

Emy Omar said...

wah..sure pemenang2 tak sesabar nak dapat hadiah dari zana kan

liwaniel said...

yea yea..wanie ade nampak nama waniekat salah satu parcel tu..hehehe..

thanx ye zana

baayah said...

salam zana.......
amboi batrice, excited dia nk buka adiah ye....

Linda Latip said...

wahey..byknye hadiah..nih yg mna 1 utk ghazi neh..hahaha..besnye contest montest ni...naty nk buat gak la..tp kami bg kupon la..haha

amboih anak dara duk nyangkung toreh adiah hahaha...ganazzzzz

my qaseh said...

Hehe dats rite Darling..sorry ea Zanna lmbaaaat ler sesangat nk mgepos hdiah tue..hope u like it hdiah yg tk sberapa tue..tp present dr awk tue wah besau sgguh bertuah sape laa yg dpt tue hehee

Mrs. Hasanif said...

amboi syok batrice bukan adiah mama dia ek...

amy@mama tisya said...

wah2 tk sbr tgu adiah dr zana...selasa br pos ye...tiba2 nmpk nama amy kt bungkusan itu...hehehhe...anyway tq ye...