CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, February 16, 2009

THANKS AUNTIE......

Last week on Friday ..........dpt dua parcel for anak dara i tu .......1, mmg tn empunya dah maklum suruh tunggu......but another one tu mmg suprised sesangat. Btw, thanks a lots to kak watie a.k.a Mama Cik Mya and Kak Perantau Sepi. Batrice excited sesangat .......

To kak watie - yg parcel dari akak tu......zana sampai umah MIL dah selamat dah di bukak oleh anak dara tu........siap excited tunjuk kan mama dia nie.....kemain happy siap suruh bukak and bentang lagi.........nak masuk plastik balik pun dia marah ..........so cute lah kak. Thanks a lots

To kak Perantau Sepi - Thanks a lots kak. Buat susah2 jer.........she so excited nak bukak kotak tu kak. It's name YuYu ......kemana2 berkepit ngan Yuyu dia...nak pinjam pun tak leh...kedekut. Btw....thanks agains kak .........big hug from Batrice.

**Yuyu joined others**



9 Kata Mereka:

Dee said...

yuyu pink..so cute..

As said...

so chumel rd yuyu tuh....
sonok la batrice erk....

[[ yong ibu chem ]] said...

ah, byk koleksi batrice dah ha. penuh katil.

zana, aku minat lak dgn bed sheet mr bean tu! klu dapat dgn chem tu,habis dilanyaknya!

mysha said...

niCE poSE aR baTrice...

sKe aR kaT bATricE..sHA adMIRe dia seSANgAT...mCM moDEL ar...

Monkey D Luffy said...

batrice... kita main sama2 patung tu nak tak? hehehe

lieya_latif said...

cute sangat yuyu tu..... tu ar zana, mia n mija pun byk koleksi teddy bear, dpt adiah besdei ari tu....yg atuk n nenek belikan lagi...tapi memandang bilik dieorg takde lagi so tersimpan jek kat kotak....ni si leo dah kawin, bilik die pun akan kosong tak lame lagi...aku dah plan nak wat anak dare 2 org tu....he he he eh...akan ku pakse depa tdo bilik sendiri..... skrang kiteorg tido ber4 kat bawah....bilik aku tu tak gune pun.....so pas ni mia n mija dah ade bilik sendiri boleh laa aku start tdo blik aku ngan aman....hi hi hihi

wei aku suke subang baru batrice...cantik....teringatkan pengalaman kite mase2 tindik budak2 ni...heheheheeheh

PerantauSepi1306 said...

cantiknye mr bean pink tu, sukalah anak dara tu ye. Hehehehe comeinya nama bear tu.. yuyu... ;D

Linda Latip said...

ghazi nak satu boley?? hehehe ghazi takat ni kumpol ball je..sbb Ghazi suke main ball..best yer blh kumpul anak patung..naty batrice jupe acik, bgik satu la ye..hahahaha..peras ugut budak lak..

mama mya said...

waa manyak dapat adiah.. sape bagi comforter warna pink tue.. leh pinjam yuyu batrice.. :)