CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, February 22, 2009

THANKS KAK ANATAHIR

Pagi ahad yg di mulai ngan xtvt mengemas rumah, rebus telur 1/2 masak utk batrice sambil tunggu laling hubby balik dari beli sarapan..........malas nak masak hari nie coz' tengahari nanti ada 2 jemputan kawen ......so, kenalah kosongkan perut kan........1 majlis kawen kawan baik hubby, 2 majlis kawen adik si Lieya. Nasib dekat2 ......so, xde ler perlu rushing sangat kan.......dekat tak dekat pun, satu kat kluang, satu kat simpang renggam...........boleh ler tu.......

Dpt award plak dari kak anatahir..........thanks you kakakku sayang.........cheewaaah...dan dan dan nak sayang kat ko kak yerk........ya, i mmg sayang sumer kawan2 i......kamu kamu kamu dan kamu.............ya semua2 pun i sayang yerk........



And then, i nak share award nie dgn Yong & Kak Watie

6 Kata Mereka:

Emy Omar said...

wah..dapat award ye..gi makan kenduri ye..best eh..akak starting next week tiap2 minggu ada nak kena attend wedding invitation kat Batu Pahat

[[ yong ibu chem ]] said...

yeyeye dapiah award!

hehehehhe

bz mu zana weken ni ye..

Idida Aziz said...

makan nasik minyak sakan ye zana weekend kali nih....hehehe

mama mya said...

pssttt kak watie tue akak ke?? ada org lain lagi x huhuhu kang salah org malu den hihihi...

mrs khairul said...

zana batrice makan telur separuh masak????? wah baguslah anak ko tuh..kanda jgn kata telur rebus..yg goreng pun dia x makan..dia kata GELI..hehehehe..ikut mcm aku la tuh...

weh cpt upload gamba kenduri adik lieya...aku nak tgk kakak pengantin yg vogue tuh...

aimi @ kamalina said...

hmmm....bestnya gi kenduri adik leiya... bila nak tepek gambar ni?? mesti posing sakan..

wah..bestnya dpt award.. mmg layak pun..sebab blog awak menariks... d bomd gitu!!!