CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, February 25, 2009

SEMUA DAH TENGOK. KAMI?

Sana sini blog citer pasai nie
sumer dah nengok......
i pun meroyan gark ler nak membawa anak dara tu masuk panggung lagi.....
b4 nie, dia dah ada experience masuk panggung
nengok kungfu panda...
so...xde ler risau sangat ngan penerimaan dia nanti...

So, last Sabtu.......
akhirnya impian (*** ceh ! impian konon) nak bawak Batrice tengok UPIN & IPIN kesampaian.
I plak yg over excited. Anak dara tu?...........dia bukan tahu pun .......ngeh ngeh ngeh
Jom layan gambar2 jer dulu erk............

Bila dah masuk panggung...........

Kesimpulannya memang BEST ler citer Upin & Ipin nie
THUMB UP! pada Las Copaque tu yerk....
tp yg tak sesuainyer coz' ada adegan gaduh2 yg ganas tu......
pastu animasi ular besar tu sgt menakutkan...hu hu hu
jgn gelak ok.......nengok citer nie i leh nangis kuar air mata hah!
nasib ler gelapkan......so xde ler jadi bahan gelak laling hubby...
sayu ooo.........bab oopet jumpa mak dia & bab dia nak berpisah ngan Raju tu....oiyoyoyo
tp betul arr........Raju lagi overshadow dari watak Upin & Ipin tu...keh keh keh


34 Kata Mereka:

mama iqa said...

uwaaaaa..aku gak tak dpt lesen lg nk bw iqa pi tgk wayang! en abg tak kasi sbb takut iqa lasak n ligat!

eeramaya said...

best citer ni..kami pun dah tengok..nasib baik la zafirah tak meragam..so, lenkali leh bwk.. batrice pun elok je duduk kt dlm kan..

ha ah..watak raju nampak menyerlah sebab dia cuba untuk menyelamatkan oopet..comel oopet tu..hehe

Dee said...

bestkan zanna..batrice suka x? oh..u nangis eh...hihihi..sy masih boleh thn airmata masa tu..kihkihkih..tp mmg sedihlah time tu..

*Azie* said...

sume org dah tgk kami blum lg xtau bila nak p zanna..hb ku dok jauh huhhuhuhu


zanna baiknyer batrice g wayang bisibg2 ker...

.: Leen-Wawie :. said...

okla tu batrice leh dok diam dlm panggung tuh.. tak ngaco mama konstasi mama dia.. tu sampai leh leleh tuh...
wokey, salam perkenalan...

||| PöJìé PööH ||| said...

Best kan..
pojie pun suker gak tgok tau!

farah amoi said...

muahhahha
semua dah tgk
kita pon kena tgk le kan

kalau x
x leh ler masuk dlm blog
muahahhahaha
gurau je !!


zanna
akak setuju 100% pasal komen ko tuh
adengan ganas memnag sepatutnye x yah leh ganas sgt kan

and...watak rajoo plak yg lebih kan?

aimi @ kamalina said...

akhirnya batrice dah pegi tgk.... sapa yg blm lagi ni?? hehehe..mesti teruja nak tgk bila baca komen sana sini.. tapi mmg betul zana.. bab ular besar tu mmg scary..akak pun seram... sib baik bdk2 tak nangis.. :P

Big Mamma Bukhari said...

eh.. kak t pun menangis apa tgk movie ni.. sedih lak terasa.. mmg kita ni sensitip betul orgnya ye zanna.. ? hehee..
tq sudi singgah di blog kak t ek..

liwaniel said...

mmb best kan movie geng...

bab oopet berpisah ngan rajoo tu wanie pun mengalir air mata gak...hehehe

ratna said...

urggghhh jeles..jeles.. saya bellum dpt pegi lagi..

oli said...

kakakakakkaka...ada juga blogger lain yang menangis babak perpisahan tu...saya terharu masa oopet lari balik dan peluk raju...

Emy Omar said...

Bestkan citer tu..saya suka bila anak2 happy

rasp said...

uwaaaaa i lum dpt gi tgk...sbb si kecik i tu tak tau dok diam seminit!! untungnya u zana, batrice gud girl!

lieya_latif said...

hahaahahahah...ko nangis ke zana....hahahaahahahaaha

wei same laa, aku pun ...tapi cover baeeek punye....kang kalo shah nampak...mesti die bantai gelak kat aku...same laa aku nangis part oopet jumpe mak die tu...ngan nak berpisah ngan geng tu....hu hu hu...cedey!!!

mmg best cite kan....mija siap nangis bile movie dah abis...aku ingat kan ape, rupenye nak tgk lagi...sabor jek ....pastu sepanjang 2-3 hari pas tgk citer ni asek laa sebut..'betul ...betuul...betul...' he he hehe he...

aku plan nak tgk for the second time....sebab best sangat....asik gelak jek....lawak die menjadi kan....

As said...

uihhh... dah tgk erk.. kami jer la lum lagi.. ntah la bila... huhuhu.. 2 la zanna ramai kata best... ni yg geram ni.. adakah aku akan p tgk?

Signorina Syima said...

betul ke best?? ingatkan citer budak2 je...

Hirda Ibrahim said...

uiii zana betui,
aku pun dh bergenang air mata time si oopet nk berpisah dgn rajoo tu.
tapi tahannn..satgi kena gelak dgn laki aku pulak...

Mummy Dasy said...

Kami pun lum tgk lagi org lain semua dah..

Monkey D Luffy said...

nasib baik sempat... hehehe

k.nurul said...

ha..btol..btol..btol..
samalah perasaan ko ngn akak dik...
part2 tu yg menyentuh perasaan...sedey kn...

Jue ~ mama DnD said...

wah rata2 ramai yg dah tgk citer upin ipin ni.dnd lah jugaklah yg x tgk lg.. ntah biler kami pat tgk ek...??? wekend syik bzs jer..

[[ yong ibu chem ]] said...

kehkehkeh

kau nangis yek zanapart tu..meh aku nak gelakkan kau! muahahahaha

tp mmg tul pun..part tu cediihhhhhh!

kau takut dgn antu durian tu?? batrice takut tak??

SITIONE said...

DIKKKKK...BATRICE DUK DIAM X?KE DIA MENAWAF?

AKK KESIAN KAT DANIAL TU HA..SELALU AJAK MAMA DIA NI HA TGK CINEMA..JUST AKK X READY LGI NK BWK SI DELIA TU TOGETHER..TAKUT MENAWAF THEN GANGGU ORG LAIN PLAK..

RISO AKU..

mysha said...

huhuhuhuhu....... (tangisan seoRANg inSAN yaNg taK tGK lagiKK )

p/s:geram tgk pp batrice rasa nak mamam...

Puan Iza said...

korang pun dh gi tgk upin&ipin ek....iza gak yg tak pegi2 lagi....rasanya mmg tak pegi pun, beli VCD je lah nnt hehehhe....


re: tq zana 4 the wish....insyaallah, lps ni turn zana lak peknen. iza doakan semoga zana cepat2 bagi batrice adik :-). usaha lbh skit tau hehehehe

mrs khairul said...

syabas zana..kiranya nih 2nd time la ye batrice p cinema..aku rs dlm geng kita nih aku jek lom pnh bwk anak masuk cinema..

masa aku cuti sem bulan 12 ntah apa angin, aku nak p bwk kanda..tp hasben aku xmo p..pastuh aku UGUT dia aku p ber2 jek ngan kanda..hahahah..gelabah dia..promised kat aku konon sok lah kita pergi..aku pun siap2 lah book ticket..skali soknya dia ble tido jek smpi ptg..aku hangin sguh masa tuh..pastuh aku merajuk soknya dia ajak aku p lgsung aku xmo..........hahahahah

so now aku ingat aku nk curik2 la p bwk kanda kuar tgk wayang..hahhaa..sbbnya aku tau dia sebenonya mls nak p pun..nyampah i tau...dulu time bercinta tiap2 minggu ajak aku tgk wayang..ble plak kan..hahahahah...

opss..soryy terpnjg plak..heheh..ampun

Idida Aziz said...

sumer org layan upin ipinjer nih...mana2 pon buat entry ni skrg...batrice paham ke?ke mamanya yg lebeh nak nengok tuh....hehehhee

Jasfyra said...

aku lom tgk lagi cita ni zana.beli dvd je ar nanti..jahat kan..hehehe.zana, mana email add hang ni?aku nak add kt blog.antar kt jas_fyra@yahoo.com

PerantauSepi1306 said...

yep, akak setuju ngan zana.. dlm animasi ni nampak rajoo, sappy dan jugak oopet lebih menyerlah dari upin dan ipin kan.. neway mmg nice movie ;D

mama mya said...

bestkan nengok upin n ipin.. :)

atty's said...

tak takut lak anakdara nie..ngk ulor..asik nganga mulut je..hehehe

Hirda Ibrahim said...

re: sham cuti. aku kononnya 1/2 day. tapi aku kerja kat umah je.
kalu aku cuti gak, aku dh pi tgk wayang dgn sham dah. LOL
tu le ko, sila la pindah dok sini... leh kita kuar selalu...

Sham Ummi Echa said...

hahaha..sama la zana.. aku pon da sayu masa scene tu.. tp kaber line..takut kena kutuk ngan laki..

bes kan citer tu..cume yg spoil part yg ular ganas tu ler.. seram siot...