CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, February 21, 2009

Tag by EriN : ZZZZZZZZZ

Pening pening pening.....jawab tag nie pening wei.....3 hari 3 malam i dok pikir jawapan2nyer yerk......adoiler....pasai apa ler 1st hurup tu Z.....kalu huruf A ker, N ker.....M ker....kan ke cam senang sikit kan..........


Rules:

It's harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag 10 people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question. Have fun!
  • What is your name ? Zana

  • A four letter word : Zoom
  • A boy's name : Zaihan (salah seorg nama budak kelas i from Form 1 u - Form 3 lepas tu dia masuk Vokay)

  • A girl's name : Zaihana (salah seorg kawan kelas sebelah .........di mana kah di kau wahai Dek Na?)
  • An accupation : Zoologist (i kan pencinta haiwan ............)

  • A color : Zircon (ala.....kaler diamond tu...ala2 biru mata hitam ku gitewwwww)

  • Something your wear : Zip ........kat suar, kain and kekadang kat baju i tau.......

  • A food : Zinger Burger (Burger KFC yerk kengkawan ...........)

  • Something found in the bathroom : Zippers .............again

  • A place : Zimbabwe

  • A reason for being late : zzzzzzz (lambat bangun arrr bosssssss)

  • Something you shout : Zam zam ala kazam............

  • A movie title : Zorro

  • Something you drink : Zappel (ye ker.....lebih kurang ler camtu kot ?)

  • A musical group : .........wa cikgu, bab2 music nie i failed ler cikgu.....skip jawapan erk...

  • A street name :Zahara 3/4 .........ngeh ngeh ngeh .......

  • A type of car :Zender (x caya......korang surf ler .........)

  • A song title :Zakiah oh Zakiah.........(Jinbara bebbb..........)

  • A verb : Zuriat

Cikgu, cikgu.........siri ke-2 sy tak buat yerk cikgu...........coz' kerja rumah tu dah pernah dpt dari cikgu lain lerrr..........boleh erk boleh boleh boleh? Pastu, i baik hati tak nak kasi korang pening2 jawab tag nie ler........biar i pening sorang2.................


3 Kata Mereka:

aimi @ kamalina said...

hehehe...kreatip la zana ni..byk lak dpt jwpan dgn Z ni... kalau akak buntu terus..akak pun kena gak TAG ni tapi kat facebook...tak jwb2 lagi.. :P

eeramaya said...

kreatip..samelah..kita kena tag kt facebook..

ada satu lagi tag yang mengena dirimu wahai zana...silakan dilihat ya..

Linda Latip said...

hahaha sama la zana..kami kne tag ni kat FB, dah buek kat sna pong!..hahah tp ade skip jwpn tu..kna jwb gaks..hehehe