CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Friday, February 13, 2009

DOUBLE CELEBRATION

Dari di pendam baik di ceritakan .......muahaumuahmuahmuah

Besday Batrice yg lepas di sambut dua kali. Tak plan but just jadi camtu jer..........semua laling hubby yg settlekan from cake, venua hingga ler ker jemputan yg tak berapa kerat tu......time tu i tengah meroyan pasal something ......he he he

1) Makan2 bersama Family & Kengkawan @ Restoran AAA, Kluang.


Mana besday gurl? ................nie hah !

After that, Besday gurl sibuk nak main ngan lilin plak.........asyik suruh kita bakar lilin tu coz' dia nak tiup ...........

"mama.....eyup...api"

Esoknyer (Sabtu -24/1/2009) We'll ke Taman Mount Austin, Pasir Gudang. Pergi rumah "old frenz" utk membincangkan "sesuatu". Kebetulan, anak kawan tu pun sambut besday jugak tp on 22 Jan .......tua sehari dari Batrice. So.......celebrate again ngan Nur Aina Irdina.


Upacara potong cake bersama ..........masa nie princess nie dah tukar baju dah. Dah siap mandi semua............


Ada iras tak budak berdua nie? ........Act. Aina ada sakit jantung berlubang.....since lahir lagi coz' masa Aina lahir dia tak cukup oksigen ........ kesian sangat2.......udah ler Umminya kena semput time tu .........now, Aina tengah tunggu turn utk buat operation jantung. Ayah dia ckp ........kalu tunggu IJN mmg lambat ler coz' Aina turn yg ke-67 ........so, he decide utk buat @ Klinik Swasta jer........so, diaorg tengah kumpul duit sekarang utk buat pembedahan Aina .......kesian kan. Aina tak boleh consume susu lain kecuali susu badan saja............so, she still bf until today .......


Lepas maghrib baru i gerak balik Kluang. Tu pun kena tahan ngan ummi si Aina suruh tido sana. Insya Allah, next time yerk kak !!! Insya Allah, every year akan ada sambutan besday bersama Aina.

Jom layan video2 batrice erk

video

orang sibuk makan, dia sibuk main lari2 ngan abg abid & kak maisarah dia. i pun tak paham apa motive anak dara tu letak tangan kat telinga kiri kana sambil mulut dok "eyo" "eyo"

video

Blow d candle .......ngehngehngehngehngeh




12 Kata Mereka:

Emy Omar said...

wAH..2 KALI BATRICE DAPAT TIUP LILIN & POTONG CAKE EH..HAPPY BENAR LA DIA YE ZANA

Sham Ummi Echa said...

siannyer bdk aina tu yer... kecik2 da ada sakit.. x smpai ati tgk muka dia..

bes ar batrice..byk kali celeb besday.. auntie jeles ni tau..

Mrs. Hasanif said...

pstt batrice, mama n papa kasi adiah apa kt awak??? hehehe

aimi @ kamalina said...

wah batrice... tiup lilin 2 kali ya... mesti seronok bab2 tiup tu...

hmmm.... kesiannya kat aina.. tapi umur dia kira panjang la zana... sebab blh bertahan sampai skarang... arwah anak akak (anak no 2), sempat 4bln je tgk dunia (sebab jantung berlubang gak)... :(

Semoga aina panjang umur & selamat dgn pembedahannya nanti...

ummy@tzi said...

gomen.. dh terlps besday batrice.. xkira ler nk wish gak.. otanjoubi.. omedetou.. semoga membesar jadi ank yg solehah.. cemerlang dunia akhirat.. amin..

Jasfyra said...

bestnya batrice celebrate besday 2 kali..

zana, cian ar aina tu.harap2 dia cpt sembuh.amin

Hirda Ibrahim said...

siannya aku bc kisah aina tu... semoga dia cepat sembuh..

best aa batrice leh ptg kek 2x hah...
zana, aku tau apsal dia letak tgn kat telinga & kata eyo, eyo.
tu dok buat cam pakai headset kot..hehehe..cute!!

eya said...

sedih tgk aina..moga2 dia cpt sembuh.

Monkey D Luffy said...

bertuahnya anak dara sorang ni... hehehe

Yatt said...

wat mak n ayah aina..smg byk2 bersabar..insyAllah segala akn di permudahkan Nya..aminn
sayu sgt nengok muka aina 2..kecik dah ada penyakit yg cam gitu..

wahhhh sonok lah anak dara 2..tiup lilin 2 kali..
mamanya kasi hadiah apa yea.. :-)

eeramaya said...

wah..syoknye batrice..dpt kek..sedap je auntie tgk kek tuh..hehe

ha ah ek..batrice dpt adiah ape?

auntie ucapkan selamat hari jadi.. moga panjang umur dan murah rezeki..

PerantauSepi1306 said...

ada iras2 la aina ngan batrice... dua kali lagi tiup lilin tu :D

hmm sian kat aina kan.. semoga semuanya panjang umur, muruah rezki dan berjaya selalu insyaallah..