CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Monday, April 20, 2009

Aku Rinduuuuuuuu................

Sgt rindu......3 hari x mengadap blog.........kenapa?
1) Streamyx rumah aku masuk air kot......x leh nak connet
2) Line tenet office kena block

huuuwaaaaaaaaa.................mau nangis oo.........
hari nie pergi opis .........duduk ngadap pc.........cam kosong jer.......
x leh nak bukak blog......x leh nak bukak forum.......x leh nak check email yahoo......x leh nak shopping online...........buntu, beku, ...............giler arrrr............
menghitung saat jer nak balik ko........

nasib hari nie.........org tm datang tukar router baru........router erk nama dia......I pun x tahu
so.........boleh ler senyum lebar sikit malam nie dpt lepaskan rindu.......

later i jengah korang yerk
and
minta maaf ler korang.......i x leh nak terjah2 rumah korang cam dulu2........
dpt ketuk pintu rumah korang pun mlm2 hari......
tu pun kalu x berebut ngan laling hubby
or
berebut ngan si Batrice tu...............

thanks sudi singgah rumah I lagi...........and don't forget.......continue click for me yeah.....

** Flying kiss buat korang sumerrrr **


Dear kak farah :-

sampai hati ko x nak vote utk aku.......tu arr....ko malas nak check balik entry lepas2.........apa2 pun aku email ko yerk nanti..........i lap u ler kak......pssstttt 6 - 8 May aku berada di Penang yerk kak............he he he

12 Kata Mereka:

sitione@madamct said...

laaa asal lak line tenet kt opis ko kena block dik?ciss...ko kenyit2 lah mata kt boss ko tu suruh dia unblock..hahahaha

Zanna_MamaBatrice said...

kak ct ~ tu arr...unit IT dengki kat aku coz' aku lagi terror tenet dari diaorg...hu hu hu....meroyan ko aku gi kerja x leh ngadap tenet.....beku kepala otak....

yong ibu chem said...

uiks..byk pulak dah dgr citer member2 yg kena block kat opis...apa lah kan..kita bukan memain pun..

aku pun sekarang nak balas komen waktu mlm2 lah..tu pun sekarang mata cept je ngantuk. ada2 time je dpt online tenet ni!

Mummy Dasy said...

sama ah..mlm2 ari br leh jengah blog kat ofis line tenet dah slow nyampah..

farah amoi said...

huhuuuu
ini siriyes!!!!

wahhh..tul
skang ni
tenet ngan keje..memang x leh di pisah kan
xde tenet, pincang ler keje!
muahahhahah


sabar
tu dah kira okeh dr org asli dlm utan nuh
PC pon depa x kenai
muahhahahah


wei zana..nanti akak bukak email ko tu ye


hahahhaha
wei ko wrong timing ler mai penang
sbb at the same akak berada di pulau lain plak...

hahhh....insya-ALlah time tuh kami berada di pulau Perhentian la kooooo !



wahh...ngeri aku tgk ko kasi flying kiss zana oii
cam nak kasi flying kick plak !!!
muahhahahha

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

memang musim org blok2 ni ..jahat tul..hati dengki..sebab dorang takder blog kot..mesti dorang dah tau yg zana ader blog...

Hirda Ibrahim said...

patut la sunyi je umah ko now.

aku pernah jadi camtu.. coz time kilat aku x cabut phone line umah aku. kilat sambar terus kena modem.
kena tukar modem baru.

As said...

hmmm sian ko zana... kat umah x leh... kat opis kena block.. sama la cam kak mimi...
sama la kami pun lately ni... interet prob....

@tune® said...

seksa ye xde tenet!!
welkam bek!!!

rasp said...

i know how u feel sis..mati kutu dibuatnya...sib baik tenet opis i nie ok i leh buka blog coz cpu rumah prob lum settle..adus...

takpe meh le jenguk 'umah' i bila2 u free :D

take care...smoooocchhh & hugs!

Qasehku said...

Hehe..aii vote 4 u dear..hari2 okey..

mama mya said...

fuh rasa nak meroyan x de internet :)