CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 07, 2009

I LiKe To MoVE iT MoVE iT

lama x layan video anak dara tu kan......tu arr...tiap kali nak upload video jer...bermasalah blogger nie....hampeh jer....hari nie boleh plak....so, jom layan si batrice ngan i like to move it move it dia tu...................


kitaorg gelak giler nengok dia .........ha ha ha .... maaf lah yerk........kalu pemandangan tu kurang memuaskan........we'll malam mmb camtu ler....bentang toto.......bergelimpangan anak beranak.....tengok tv ....sometimes...tv plak tengok kitaorg............sebenarnyer...tgk tv sambil baring nie baru ler ada feel............keh keh keh

17 Kata Mereka:

Ena said...

hahaha cutenye dia menari sampai kepenatan trus baring ekekeke

Jasfyra said...

ala, xbleh tgk video kt sini..hampagas tol..tp aku dpt batangkan camne hepinya batrice.hehe

sis_nita said...

alahai.. comeynyerr.. huhu! leh geng dgn wawa ni.. akak tak lehh laa nak upload video kat blog.. seriesss berkali2 buat.. tapi x leh masuk..

~~ciklinn~~ said...

dik aka takleh tgokk alahai..nak tgokk nak tgokkk

neezareef said...

menari berrsama2..kekekek..comey je

ILA said...

hahahha lawak tol dia joget pusing2 camtu....

ya betul..mmg syok layan tv sambil baring cenggitu kan? kitorang pon selalu gak berbentangan toto kat ruang tamu tuh especeli musim panas... mls tul nak tido dlm bilik heheheh

aimi @ kamalina said...

hehehe...taufiq pun suka menari gitu..terlompat2... pastu gelak2 camtu.. hehehe...

ayumieza said...

wah kecik-kecik pun dah pandai menari ye hehehehe...

btol jugak tu klau tegok tv sambil baring mmg ada feel kan huhuhu

Precious said...

Heh he he .. mama ngan papa dia tak move it move it gak ke ...

Aza...As :) said...

hahaha anak dara sorang tu MOVE IT MOVE IT lah pulaaaakk....macam2 laaahh batrice oooii...

apa2 pun dialah penghibur FREE kaaann zana ;)

Hirda Ibrahim said...

hahaha..cute. cama sama le pulak style ALEX nari kan batrice.

setuju! setuju! baring2 sambil tgk tv is the best!!

☆ lieya latif ☆ said...

aku dah tgk....ha ha ha ha lawak gile batrice.....pandai die joget2, pastu wat jatuh plak yeak, mama n papa die pun sebok dok ngacah2 die yeak, lagi laa batrice seronok he he he....ko jgn tak tau zana, lagu ni peberet mia n mija jugak, tiap2 ari subjek senaman cikgu pasang lagu ni laaaaa he he he eh he

alah, ko ni same jek cam aku, malam jek ruang tamu aku bertukar jadi tempat tdo, aku mmg malas tdo kat bilik, aku lagi suke landing2 depan tv, tau2 mate dah ngantok tapi sebelum tu kene set tv utk off otomatik laa kalo tak ade sampai ke pagi onn ajek he he he he

re: aku lupe laa zana ape brand treadmill leo tu, tapi die beli yg 4 in 1....kat treadmill tu ade sekali tuk sit-up, belt yg gegar2 tuk pecah lemak kat perut, ade jugak tuk senaman twist pinggang ....mmg berbaloi ...beli kat fitness concept, delivery free...rm1900, adik aku bayar cash dpt rm1700 ...jgn lupe plus free gift yg aku dpt tu he he hehe....leo tu suke jogging, bile dok umah mak mertue ni terbatas sikit sebab umah kg kan, mane ada jalan khas tuk penjogging, taman pun takde....mase dok ngan aku die rajin laa lari pusing putrajya nie....tu yg die cari treadmill tu.....aku pun cam nak ajek beli satu zana....he he he

Sidratul Muntaha said...

heeh
comei tol tgk batrice tu
zana
nak joint gatheruing tak?
buat 27 or 28 june nnti
tgglkan komen kat lbog ayu
then tgglkn no phone kat email ayu nnti nah?

rasp said...

hahahahaha betul2 move it move it nie :D hehehehe

sis, i pun cam gak..acara wajib bila tgk tv, bergelimpangan atas toto, mmg leh layaaannn tul sampai tertido2 lah hahahahaha

Mummy Dasy said...

betul pny move it ni.. budak2 wat pe pun comey jek

mama mya said...

waa bestnye batrice pandai nari :) cik mya kalau nari nie malu2 kucing jek hihihi

re = ada!! ada!! masih bertapa lagi nie hihihi

Dee said...

leh join nari sama x batrice? kalo auntie joget..abihlah org bwh komplen..sbb mak gajah dh start berjoget..hehehe