CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, April 15, 2009

Ye ye ye......confirmed !!!!!

Nie lah dia berita gembira nyer..........ye ye ye....rezeki tahun 2008.......alhamdulillah......... So, pagi tadi ada perjumpaan dengan pengarah utk majlis penyerahan surat penerimaan Anugerah Perkhidmatan Cemerlang tersebut.......pastu sessi bergambar beramai2.............I sorang jer yg bukan uniform.......yg lelain sumer uniform.......act, awam ada 2 org.......tp kak Im cuti ........so, tinggal ler I sorang2 dikerumuni oleh kumbang2 penjara...........he he he.........

** No 5 tu boss I.......comel kan........boss paling best**

Next week on 22 - 23rd...........I akan ke Melaka untuk Majlis Penyampaian Anugerah @ Hotel Mahkota...........Friday plak will cuti2 ............and naik KL.........yessss.......KL........nantikan kedatangan ku.......eceecceeehh............

Ye kengkawan................next week I naik KL yerk.......Sue, insya allah, will join besday bash Maryam...........ko jemput aku ke tak nie?..........keh keh keh.......and Cik Puan Linda........sessi "ehem" boleh ker....?................he he he

Ada yg nak berjumpa dengan I ker.........? wah gitewwww.......ayat cam artis popular plak yerk.........xde ler........kot2 ler ada blogger yg nak berjumpa tu..............apa salahnyer........I pun bukan selalu naik KL tu........boleh ler kita beramah mesra kan.........nanti tinggal info yerk.......keh keh keh..........Dee, Sis Rasp........kalu ada rezeki kita jumpa yerk.....nanti bagi no. phone........senang Zana calling2........he he he....

25 Kata Mereka:

mrs khairul said...

zana, congrat eh..cemerlang sokmo kamu yek..keep it up dear..aku rs kalo ko pakai uniform mesti lg best kan..xyah pk hari2 nak pakai baju apa..hehehe

weh ko turun KL ker? p bash maryam? wah ni sudah bagus..cumanya aku x sure dpt join x..tapi harap2 lah sgt dpt jumpa ur lil princes tuh..

neezareef said...

tahniah zana..
dah agak dah lps baca n3 td

dah ler dikelilingi kumbang tu kan...

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

tu dia akhirnya.. macam ni ler baru betul.

btq tahniah zana.. semoga terus cemerlang di samping kerjaya dan blogging hehehehe..

pergi bash maryam? bagus la boleh jumpa nanti..

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

opps salah tulis la bukan btq, tapi btw....

zana, patutnya zana duduk tengah2 baru betul.. di apit kumbang2 penjara. hehehe

As said...

wah anugerah perkeja cemerlang.. best tuh... zana... hmm nak turun kl.. best ni..leh la jumpa...teringin nak jumpa batrice... ya la..aku pun x tau daaa dijemput ker x b'day bash maryam.. hehehehe.. kalo ya InsyaAllah la leh jumpa ko...

Jasfyra said...

wah..kak mimi dah mengatasi komen daku..xaci lorr, komen 1 entry manyak2...kekekeee

tahniah zana..semoga ko berkerja lebih kuat lps ni.aku teringin nk pakai uniform g keje.xyah pening2 nk pikir baju apa nk pakai..uhuksss...

oli said...

tahniah zana...
naik kl eh? jom pi makan dimsum...

atty's said...

Tahniah zana..leh beli kameera baru..

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

warghh..tahniah zana...memang dah dijangka..
org2 KL, nantikan kemunculan Zana...keh..keh..

Zanna_MamaBatrice said...

niza ~ thanks niza...aku pun teringin nak pakai uniform tau..nampak cam smart jer...mm...insya allah aku turun kl next week....kalu ada rezeki kita jumpa yerk..aku nak gomol si balqish tu...

neeza ~ he he he....thanks.

kak mimi ~ he he he...thanks kak...insya allah kak...kalu sue jemput...

As ~ thanks As.....insya allah ada rezeki kita jumpa kat besday bash si maryam tu....

Zuera ~ thanks laling.....aku pun teringin zuera...cam smart jer....cpt zuera...catch up balik..mana tahu kot2 aku baik hati nak bagi hadiah pd top commentor...he he he

oli ~ thanks oli....jom...nanti turun kl pi makan dimsum...u belanja...keh keh keh...gurau sajor....

kak ty ~ thanks kak ty

kak iena ~ thanks...yeeessszzza...nantikan kemunculan ku di KL nun....ha ha ha

mummysyafie said...

taniah zanna...seronoknya dapat APC ni kan. tahun ni byk member blogger dapat la

rasp said...

wah congrats sis...rezki tu!
kumbang2 tu muka masam aaa sib baik ada bunga yg menyeri :)

neway sis, leh tak u email kat i ur hp, prob skit lah pc nie, tak leh nak buka email u tu...nanti i bagi my nombor hp kot2 ada rezki kita berjumpa kaaannnnn :)

rasp said...

ooopsss lupa lak...

email add : espritrasp@yahoo.com

tq :D

☆ lieya latif ☆ said...

bak kate kak mimi...haa baru betul camni....dah konpem!!! tahniah!!! tahniah!! boleh laa beli gelang batrice yg ko ckp ilang tu kan....comel laa pic ko dikalangan abg2 penjara tu hi hi hi suke aku tgk!!

re : ooo yg pasal kat atas entry blog aku tu sume aku belaja kat along arman...tgk kat tutorial die....pic tu plak aku pilih backgroun itam n takde border mase edit.....tu yg jadi cenggitu tuh

Qasehku said...

Tahniah..tahniah..tahniah wat Zanna..rezeki tue..dpt 1k khidmat cemerlang tue..mesti senyum smp tinga nie hehe

ai said...

WAHHHHHHHHHHH!!!! TAHNIAH ZANA!!!! musti kembang bontot kau kan? ayoyoyo..bangga ooo..dah le amik gambar kau seketol je munga kat situ..hihihi..

CONGRATES!!

Nur a.k.a admansyah said...

dlm dok bz bertenet nie, cemerlang juga adik-ku ini. Tahniah...

Nak dtg KL? tang mana tu? kalo KLCC bgtau yea...

sitione said...

huhuhuu..biru gelap..biru gelao..biru gelap..tetiba lak kt tepi tu terselit kaler cokelat baju ko..

Mummy Dasy said...

congrats...

Emy Omar said...

tahniah Zana...Pasni keje rajin2 ye..

sis_nita said...

congrats... kimsalam kat bos.. bleh..?

Sham Ummi Echa said...

congrats zana.. bes ar ko dpt APC.. tp yg paling bes sbb dpt rm1k kan...hehehhe.. leh la ko joli sakan g kl nnti..

insyaallah ada rezki kita jmpa masa bash maryam.. rindu kt ko ngan batrice..

Mama-Danish & Sarah said...

tahniah zana. meremang bulu roma aku baca surat confirmation tu. pasni aku harap kau bertambah bersemangat bekerja, mana tahu tahun depan dapat lagi!!! aku suka tengok gambar kau ngan kumbang2 tu, gaya tangan kau macam pengantin tengah bersanding. cuma inai jer takde kat jari tu.

Mrs LVoe said...

congrats dear.. smlm sha nk buka kt umah internet lak slow huuhuh

Dee said...

zanna..mintak my no kat neeza or rasp eh..kang letak kat sini x terlayan lak..apa2 pun tahniah atas anugerah tu..u je yg menyerlah beb!!