CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, April 30, 2009

Gelagat Anak DaraKU

Lepas sessi photoshoot ngan Ummeh Ghazi.....kami terus balik .............tp x terus ker Johor.....kami ke Melaka...........Laling Hubby ada kerja sikit.......he he he....later I story mory yerk.........

On d way tu..........dok melayan anak dara tu yg x reti penat tu...........ada jer kerja yg dia buat......Mama dia plak yg x terlayan..........bateri dia full charge ler..........Mama dia charges separuh jer...........pastu cabut suis........tu yg x terlayan tu.........

Dgn spec mama dia pun dia boleh buat kelaku..........camnie ler dlm kereta......berebut I ngan dia......si princess tu plak pantang jumpa.........asyik nak buat main jer...........


Lepas tu.......x abis2 dgn spec itam besar dia tu.......kalu bab melawa....serah ler kat anak dara sorang tu..............

Sempat lagi Mama dia interframe kan........tu budak kecik tu mulut comot lepas makan cake Hiro ko Sue.......kemain suka dia...sampai 2 ketul dia makan.......he he he.....lagi seketul tu anak cousin I punya tertinggal kat kereta.......selamat masuk dlm peyut Batrice ler .....

Sampai area Seremban.......hujan selebat2nya.............sampai Laling Hubby nak drive pun terjejas...udah ler x letak rain repellant.........kalu letak ok sikit coz' cermin x terjejas........he he he...

Nasib baik hujan x lama........dah area nak masuk2 melaka ujan pun redha.......lega ..............

Cam biasa ler.......kalu dah sampai Melaka nie......sure singgah makan rojak tahu & minum cendok kat tepi pantai tu...........sedap oooo...........


Gerai2 makan favourite kitaorg kat depan pangsapuri nie ler.....kot2 ler nak cari kan....gi ler area Pantai Klebang tu.......pastu cari bangunan nie........dpn tu for sure penuh ngan gerai2 makanan

he he he..........penutup entry nie, cam biasa ler gambar princess tu kan.........x kan nak tayang gambar mama dia plak......kang ada yg ckp giler glamour plak...............anak jer glamour udah ler kan.........

(psstttt Lieya, gerai ikan bapak mertua ko kat area pantai klebang ker.........? coz' kat depan2 sikit tu ramai yg jual ikan fresh........he he he )

24 Kata Mereka:

umie said...

salm..comel la anak akak..umie teringat kat anak saudara umie..namanya batrisya zulaikha...

Puan Iza said...

Zana ...kuat tul ko berjalan ek...pas way photoshoot dgn ummeh ghazi ko pi melaka lak....betul2 kaki jalan ko ni hehehehe....sempat lg singgah pekena rojak tauhu tu....

shi3la said...

wehhhhh spec tuhh takder power ker..ko kannnsss...jahanammm mater anak ko nanti kasik spec berpoweer....

batrice makin pandaiii bergaya dahh...dahhh pandaii posingg bagaii..anak saper lahh nie...

wehhh anak ko dah ader org booking blumm..kalau blumm haku nak masukk nihh..harharharrr...

☆ lieya latif ☆ said...

wah betul2 ko berjalan yeak zana, yelaa dah alang2 jalan2 kan baik pusing2...sernok laaa batrice dpt jalan2....

comel tgk anak dare ko melaram ngan spek....leh geng laaa ngan anak dare aku yg kuat melawa due org ....he hehehe....

ooo ko dah berphotoshoot ngan linda yeak....tak sabar nak tgu hasil nye...sure kiut miut korang satu family...aku nak buat jugak tapi tunggu preggy laaa...wat matern photoshoot terus he hehe...

re: alah, bapak mertua aku kat pantai puteri, kat klebang tu bukan...tak jauh dah ngan pantai puteri tu....tak sampai 1km pun....he hehehe.....kalo kat pantai puteri tu tanye ajek bekas sidang rahman...sure org kenal....

Jasfyra said...

ada anak dara besh..leh melawa kan..hehehe.tp mak dia yg lebih.anak dia ok je.hehehe.sama kes aku

dina n ica pun suka main spek atok dia.aku geram tol.kan ada power kan.selalu aku sorokkan spek atok dia.pastu menggagau org tu carik..heheehe

elly @ suely said...

lm x jenguk batrice... sonknye jenjalan je kome yer hehehe...

Dee said...

oh..jalan sakan ni zana..xpe..sekali sekala..batrice pun enjoy je kan..hehehe..

mama mya said...

waa dah pandai melaram yer... ikut sape lagi?? haaa sila jawab yer zana kikiki

Qasehku said...

Byknya tmpt psinggahan..huhu kalu sya sure dh terlentok liuk kpnatan tue..

izman said...

keletah betul anak ko. bagi je main, biar diorang cepat belajo.

tapi spek mata ada power jangan bagi dia pakai, takut mata diorang rosak.

rasp said...

syioknya u berjalan sis...
pe'el batrice yg suka bergaya tu, agak2 ikut sapa ek hehehehe
tapi she makin hari makin cun lah sis...

Zanna_MamaBatrice said...

umie ~ comel ker umie? he he he...sedap nama anak sedara umi tu....lebih kurang cam nama batrice jer....

Zanna_MamaBatrice said...

iza ~ alang2 dah berjalan iza..sat lagi xde peluang plak...lgpun laling hubby ada projek skit kat melaka that day......

Zanna_MamaBatrice said...

shi3la ~ spec tu mmg ada power pun..tp nak buat camno, dari dia memekak depan aku...biaq pi dia main...sesekali jer..he he he

he he he...mak borek anak rintik..

ko nak booking anak aku ke shie3la...he he he...boleh2 apa salahnyer...

Zanna_MamaBatrice said...

Lieya ~ anak2 dara kita mmg boleh geng ar lieya...sumer kaki melawa, kaki posing.....ikut sapa...ikut kita le rkan...he he he

ala lieya, x yah tunggu bunting pun xpe...amik now...nanti pregnant amik lain sessi plak.....berempat, pastu berempat setengah pastu baru ler berlima....baru ler nampak peningkatan tu...ha ha ha

la..aku ingat kedai PIL ko kat situ...kemain aku story mory ngan hemlin ko.....gue tertipu....wakakakahah

Zanna_MamaBatrice said...

Jasfyra ~ sokong2 zuera...ada anak dara mmg camtu ler...emak nyer yg over excited keh keh keh

sama ar zuera...klau kat umah nenek dia, spec nenek dia yg jadi mangsa......

Zanna_MamaBatrice said...

elly ~ tu ar....me pun sama...lama x jengguk pakwe ensem tu...

Zanna_MamaBatrice said...

Dee ~ errm.....dah kebetulan naik, tu singgah sekali...lagipun ada projek sikit kat melaka tu sis...batrice tu bab berjalan.......x heran dah dia...membesar dlm keta gamaknyer

Zanna_MamaBatrice said...

mama mya ~ melawa? ikut sapa? ikut sapa lagi.......ikut mama dia ler....keh keh keh

saje ajer ler tu kan kak...kasi soalan bonus erk

Zanna_MamaBatrice said...

Qasehku ~ ermm...penat tu mmg penat....tp layankan jer lah...senang , sekali penat terus....ha ha ha....

Zanna_MamaBatrice said...

izman ~ bebudak mmg x reti diam kan bro...hu hu hu...

mm...terpaksa gark rela dlm paksa bg dia main...kalu tak memekak jer dlm keta...tp kejap jer lah

Zanna_MamaBatrice said...

rasp ~ sekali jalan sis.....senang penat nyer pun sekali jer...
hu hu hu..soalan bonus tu...ikut sapa erk? .......ha ha ha

he he he...anak sapa ler tu kan

ima shhs said...

lawoo nyer dierr....

Zanna_MamaBatrice said...

sapa yg lawa tu?
anak ke mak?.......he he he