CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, April 21, 2009

She Becomes KAKAK BATRICE !

yess.........she becomes a sister............
ini budak nakal sudah jadi kakak

start from 18th april.........sumer org kena panggil dia kakak Batrice..........he he he he
dia pun cam dpt terima kenyataan jer dia dah jadi kakak
bila tanya..........

"sapa kakak"
"echa kakak"
"kakak echa"

pastu buat muka miang kat kita.......so sweet.............

tu ada ler mula buat muka confuse tu erk.......bila masa ler plak mama si Batrice nie mengandung..........tetiba jer Batrice sudah jadi kakak.............
korang jangan arrr kerut2 dahi......sian arrr........x sampai hati plak i nengok nyer......
meh tatap muka comel adik si Batrice nie...............


comelkan...............GIRL agains..............berat 2.83kg masa lahir.......@ 7.++ pm ..........org dok sibuk azan.....ini budak comel pun sibuk nak keluar........x sempat nak tunggu papa dia masuk ngadap............kena ler mama dia kuarkan sesorg di temani doktor and nurse...........

Act..........nie anak sedara Zana ..........my adik ipar .......Hanafi & Tina baru jer bergelar Papa & Mama.......so, secara x langsung, si Batrice tu jadi KAKAK............boleh ler panggil dia Kakak Batrice.............he he he he

Nama?.............belum letak lagi........tp kalu ikut mama & papa dia.......nak letak nama Sofea Darwisya ..............

So, cukup ler corum 3 dara pinggitan cucu2 Pak Ali & Mak Kiah............

Batrice, Alya & Sofea (to be) a.ka. geng B.A.S keh keh keh

WELCOME TO OUR FAMILY SWEETHEART !!!!!

21 Kata Mereka:

sis_nita said...

haaa.. terkezutt akak.. bila lak ko ni cuti nak bersalin.. sajerr jerr wat akak kena kencing maness..

niway.. so kiyutt.. akak ni dah lama teringin nak cium aroma baby..

rasp said...

buat suspen je tau...kihkihkih..

neway congrats to new parents and congrats to kakak batrice!

Qasehku said...

Mmmm comelnya..sdap nma tue Zanna sesuai laa ngn baby kiut tue

Syasmeen said...

erm..terkejut meen wat suspen je bila lah pulak zana nih pregnant...heheheh rupa2nya anak buah...tak pe lps nih mana tahu ada rezeki utk dpt 2nd bb sape tahu kan....anyway congrats...

As said...

cheh.. zana ingatkan ang pegnen... terkozut aku.. baru nak wish congrats... rupanyer dpt anak sedara baru...
comei nyer dia.... cucu pompuan lagi ya....

Jade said...

haha.. terkejut i tau.. ingat u preggy lagi..ekeke... tahniah utk ur SIL/BIL..

ILA said...

cit...tertipu aku! yer2 aku baca perenggan pertama, rupanya anak orang lain ekekkeke

Comeynyer baby nih....lalala

~~ciklinn~~ said...

hishhh kau ni dik saspender betullah.... iyer2 aku ingat kau pegnant ha... huhuhuhuhu sungguh comell baby itu

elly @ suely said...

cehh wat suspennnnnnnnn jer wakakaka... ingat kan zana peknan tadi.... haaaaaaaa... ble nak bagi batrice adik kandung nie haaaa? eekekeke....

eya said...

comeynye...

liwaniel said...

comel nye baby..dah jadi kakak echa ye..bila nak dapat adik betul2 pulak..hehehe

ai said...

SUSPEN je!!!! cesss... aku ingat kau bunting! keh keh..

selamat menjadi kakak batrice!! :)

~zana..aku dah hapdet kedai aku. gi la singgah. beil skali tauu. kahhhhhhhh.. :P http://kedai-ai.blogspot.com

Hirda Ibrahim said...

cutenya..
mata sepet... heheehe
another april baby.
leh geng dgn aunty ni...

cucu2 PIL ko semua girls la ek?
wahhh girl POWER!!

Sham Ummi Echa said...

cheh..wat saspen jer.. igtkan yer la ko da peknen..sabor jer la.. tipah trtipu..

wah sumer cucu girls ek.. go go powerpuff girl..hehe

Mrs LVoe said...

lawa yea dear
sebak tgok huhuhuuh

ejea aziz said...

huhuhuh...tipah tertipu...ni 1st time nk leave comment sbb nk say congrats...skali bkn..hmmm xpela...congrats jgk la sbb dpt new member...

farah amoi said...

ko nih memang
suka wat suspen
aku pikir kan ko mengandung...

kalau cam tu
berapa kali ler batrice nak jd kakak ni..
muahhaha

thanks muahh..muahhh
for yg helped !
nanti akak buat natang tuh

@tune® said...

die nk kuar time azan xleh tahan² dah..kekekek

Mama-Danish & Sarah said...

suspen sungguh. ingat zana peknen lagi....

LayarLara said...

ai tak suka taww... u buat ai terkezuuttt... tetiba tak jadi... motip??

mama mya said...

suspen jek tau hihihi.... ingat batrice bakal dapat adik hihihi.. tahniah dapat anak saudara :)